Днями сталося в мене спонтанне і швидкоплинне знайомство з бальзамом після гоління BARBADOS.
Власне, чому спонтанне і швидкоплинне:
Пішов я до перукарні підстригтися. І от в кінці процесу майстриня повела мене мити голову. Налила шампунь і аж очі закотила. Каже: "Як я люблю цей шампунь! Який класний запах!"
- Що за один? - питаю.
- BARBADOS. У них багато що є для чоловіків - для бороди, для гоління і таке інше. І все так класно пахне!
Я здивувався - ніколи про BARBADOS не чув.
- Може, Barbasol? - питаю
- Нє, саме BARBADOS! - і показує пляшечку. Потім ще якийсь віск для бороди, ще щось, і нарешті бальзам після гоління.
- Ну, то дайте спробувати, - кажу.
А слід зауважити, що прямо перед походом у перекарню я поголився, щедро облив себе одеколоном, трохи наніс бальзаму, щоб не сушило. Але шкіра ще відчувала на собі важкий дотик леза. Тож, подумав, зайвий бальзам зайвим не буде :-)
Ну, власне, наніс я дрібку цього бальзаму на шкіру.
Що маю сказати: приємний, добре пахне, трав’янисто, швидко вбирається.
Сказати по правді, нічого б і не писав про це, якби не те, що сталося хвилин за 5-7.
А за 5-7 хвилин я просто фізично відчув, як шкіра заспокоюється. Наче її вмить накрило якоюсь хвилею спокою і безжурності. Якесь порсто дивне відчуття!
Звичайно ж, вдома почав шукати якусь інформацію пор цей бальзам. Але, на жаль, її в мережі обмаль. Їхній сайт чомусь не відкривається.
З того, що вдалося дізнатися, BARBADOS - український бренд, спеціалізується на засобах для догляду за бородою. Але має ще чоловічі шампунь, бальзам після гоління і прозорий гель для гоління.
Є буквально зодва-зотри магазини, де можна купити засоби для брорди, але ні шапуню, ні бальзаму в продажі нема. Дівчина казала, що їм у перекарню це привозить хлопчик-розповсюджувач.
Очевидно, бальзам виготовлявся саме для професійного використання - пляшка десь мілілітрів на 200-250, якщо не більше, з дозатором, як у рідкого мила.
Власне, ось фото:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]До складу цього бальзаму входит календула, прополіс і щось освіжаюче (ментол чи евкаліпт). Освіжаюче сильно не відчувається, більше саме травою пахне, певно, календулою. Може, ще щось із трав там є.
Як казав вище, запах доволі приємний, а дія - порсто якась ледь не магічна! :-)
Тож, якщо десь на цей бальзам натрапите, можна брати.
Щоправда, нічого не можу сказати за ціну. Якщо орієнтуватися по засобах для бороди, то гривень 300-400 має коштувати за такий об’єм. Але це лише моя здогадка.