Невеликий огляд на бальзам після гоління Cosmia sensitiv.
Бальзам придбав випадково в Ашані, за смішною ціною 27 грн. Продається бальзам в матовому пластиковому флаконі (без картонної коробки), ємністю 100мл., кришка з дозатором. Інформація на флаконі дуже лаконічна: обсяг: 100мл., терміни виробництва/використання, країна виробництва: Франція (не факт, просто замовник - Ашан, Франція), та загальна інформація. Склад продукту не вказано - єдиний суттєвий мінус, який я знайшов.
Сам бальзам середньої густини, аромат легкий, ненав'язливий, без яскравих нот (подібний до Nivea).
Враження від використання: Наноситься легко, слідів та блиску не залишає, будь яке пощипування відсутнє, витрати бальзаму рази в 2-а більші ніж Nivea. Вплив на шкіру м'який та заспокійливий, обличчя, хвилин на 10 стає дещо "пластиліновим", потім - просто м'яким та шовковистим. Ледь відчутний аромат зникає хвилин за 10, тому бальзам підійде любителям безароматної косметики, також, можливе використання з улюбленими парфумами. В мене алергічної реакції не викликає.
Вважаю, бальзам після гоління Cosmia sensitiv досить непоганий mass market, навіть без врахування ціни. Рекомендую
Wolfskin Поставив вподобайку
Vitgor Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 430 Дата реєстрації : 25.12.2018 Звідки : КиЇв
Після гарного тестового періоду відношення до продукту навіть покращилось - вирішив поділитись враженнями.
Для мене він близький до ідеального в теплу або спекотну пору року (для зими зволоження недостатньо). Всотується швидко, залишаючи шкіру м'якою та приємною на дотик, заспокійливі характеристики на середньому рівні. Після алуніту чи спиртового лосьону - саме те. Витрати бальзаму навіть менші ніж у Nivea, досить дуже невеликої кількості для всього обличчя (бальзам ближче до рідкого стану, в порівнянні з Nivea).
Аромат настільки легкий, що можна вважати - його немає. Не змішується з ароматами улюбленого лосьону чи то іншого парфюму.
Ruslan Поставив вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина