Хорошое скольжение. Как то не было никогда сложностей с этим. Я вообще считаю, что мыло от Дениса одно из лучших, чего стоит только «Дружок». Но это субъективно конечно)
Ruslan, Янеж та cka Поставили вподобайку
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] станок: Mühle R41 GS; лезо: Personna Platinum (1); помазок: DIY M7 28mm Boar; мило та АШ: Tabac
Стас, Моя Цірюльня, Minelay, Ruslan, Дмитрий, Denisus, Юрий і Поставили вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів
Стас, Моя Цірюльня, Ruslan, Дмитрий, Олександр Тернавский, Юрий, razorsedge і Поставили вподобайку
takumar Частий гість
Повідомлень : 54 Репутація : 13 Дата реєстрації : 15.03.2021 Вік : 43 Звідки : Киев
Тема: Re: SOTD Квітень 2021 Чт 8 Квіт 2021 - 0:14
Wilkinson sword classic Derby extra (2) Proraso зелёное Масло American crew Тройной одеколон [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Стас, Моя Цірюльня, Minelay, Ruslan, Дмитрий, Олександр Тернавский, Юрий і Поставили вподобайку
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
Тема: Re: SOTD Квітень 2021 Чт 8 Квіт 2021 - 8:33
Спустя два года возвратился к крему. Выстрелил. И в прямом смысле - на помазок, и в переносном. Что-то звёзды не так сошлись ранее, а скорее всего на фоне какого-то премиум мыла использовал. Но.... По уходовым с Табаком может сравниться. По всему остальному уделал. Особо скольжение понравилось, ну и аромка, само собою. Уровень премиум английских кремов.
А вот лезвие - полное разочарование. Толя, это не из твоего подгона. Тот блок целый, греет сердце.
После бритья - чашечка кофе.
P.S. Порылся в электронной памяти. Это не тот крем. Тот, который не понравился, был красным, ушёл в микс.
Як сказати, навіть не знаю). Спочатку дуже подобався, прям був справжнім кабаном. Зараз після замочування, став м'яким, як на мене. Такого масажу, як раніше не відчувається. Краще за ці гроші купити омегу
Акулов та Янеж Поставили вподобайку
Vitgor Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 430 Дата реєстрації : 25.12.2018 Звідки : КиЇв
Як сказати, навіть не знаю). Спочатку дуже подобався, прям був справжнім кабаном. Зараз після замочування, став м'яким, як на мене. Такого масажу, як раніше не відчувається. Краще за ці гроші купити омегу
Дякую, саме приглядався до цих кабанчиків, по відгуках Vulfix #6 має жорсткіший ворс.
Янеж та egoist Поставили вподобайку
romaan Бувалий
Повідомлень : 364 Репутація : 72 Дата реєстрації : 26.03.2020 Звідки : Kyiv
На улице потеплело, настало время террора Muhle R89 Gillette 7`Oclock Semogue 1250 Barrister & Mann Terror Proraso Green [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Стас, Моя Цірюльня, Minelay, Ruslan, Дмитрий, Олександр Тернавский, Юрий і Поставили вподобайку
takumar Частий гість
Повідомлень : 54 Репутація : 13 Дата реєстрації : 15.03.2021 Вік : 43 Звідки : Киев
Gillette Slim adjustable Derby extra (1) Shave Code Тройной одеколон (за кадром) [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Стас, Моя Цірюльня, Minelay, Дмитрий, Олександр Тернавский, Юрий, razorsedge і Поставили вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів