Прешейв -олія Kalliston Помазок Omega кабан Крем D.R. Harris Windsor Бритва Muehle Rocca Лезо Treet Carbon Aftershave ToBS Bay Rum [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, STEEL, Романюк, Wolfskin, Акулов, romaan, 2046 і Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Бритва The Goodfellas' Smile Bayonetta Лезо PERMA-SHARP Помазок Zenith 505AK MB Мило Barrister And Mann Cheshire [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Дуже гарне лезо, мабуть куплю декілька пачек )
Ruslan, Романюк, Peshek, Wolfskin, Акулов, romaan, 2046 і Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Бритва Aluminum Slant by Timeless Razor Лезо Personna Comfort Coated Помазок OUMO EX ST-1 27mm Bulb Мило Wholly Kaw King of Oud [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
WetShaver, Романюк, Peshek, Wolfskin, romaan, 2046, _yk_ і Поставили вподобайку
citrus48 Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 05.02.2023 Вік : 40 Звідки : Запоріжжя
Завдяки формі голови гоління можливе тільки «від кришки». Класна бритва для початківців, з нею легко знаходити необхідний кут відносно шкіри. Бритва комфортна, не травматична, може стати єдиною і улюбленою для гоління на кожен день.
Прешейв -олія Kalliston Помазок Omega кабан Крем D.R. Harris Windsor Бритва Muehle Rocca Лезо Treet Carbon Aftershave ToBS Bay Rum [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Вітаю! Як у вас спрацювали ці карбонові леза у Рокка? А то я їх кілька разів використовував у різних бритвах і результат не дуже.) У агресивних начебто тягнуть щетину, у м'яких нiби не дістають до шкіри, щоб чистіше голити. Але головне голять один раз, не більше.
citrus48 Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 05.02.2023 Вік : 40 Звідки : Запоріжжя
Вітаю! Як у вас спрацювали ці карбонові леза у Рокка? А то я їх кілька разів використовував у різних бритвах і результат не дуже.) У агресивних начебто тягнуть щетину, у м'яких нiби не дістають до шкіри, щоб чистіше голити. Але головне голять один раз, не більше.
Вітаю! Так,вистачає на один раз чи два. Голять посередньо. Більше брати не буду. З усіх Treet мені сподобались Platinum та Falcon.
WetShaver, ARTURIUS та Yura_ Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Бритва Karve Overlander Лезо Personna Comfort Coated Помазок Zenith 505AK MB Мило 345 Soap Co. Rocky Mountain Tree Line [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
2046, _yk_, ARTURIUS, andreyv1979, Kitten911, Nils, Yura_ і Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
З лезом Бік вже не все так радісно та весело в цій бритві.) Отримав трохи коцок та зрізав прища. Леза Фізер хватило на пʼять якісних голінь, шосте вже було не комфортне.
Бритва Aluminum Slant by Timeless Razor Лезо Kai Stainless Steel Помазок Sfumato Silvertip Bulb 26 mm Мило Macduffs Soap Company Wild Rose Country АШ Vichy Homme Sensi-Baume After-Shave Balm [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] З лезом KAI зовсім друга бритва, мені сподобалось. Дякую пану Олександру, за чудового барсучка, це барсучий шедевр , дуже щільна набивка, ніжний ворс, піну генерує дуже добре. Кайфонув по повній коли маслав ним по обличчю АШ також кайфовий, гарно зволожує та заспокоює шкіру.
Ruslan, 2046, stanislav-q, _yk_, ARTURIUS, Kitten911, ditrih_ і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
З лезом Бік вже не все так радісно та весело в цій бритві.) Отримав трохи коцок та зрізав прища. Леза Фізер хватило на пʼять якісних голінь, шосте вже було не комфортне.
Станочек редкий в наших краях, и как он тебе, интересный?
Дякуючи пану Філлу, можу спробувати бритву. Голився Марвелом пару місяців тому і щось я його тоді не зрозумів.) Зараз з лезом Фізер станок в голінні сподобався. На кожен день мені саме то. Виглядає гарно і якось маштабно із-за товстої ручки та масивної голови. Якість виготовлення хороша, сплав покритий якісним хромуванням. Бритва важкенька, в порівнянні з іншими бритвами, але з добре виверіним балансом. В руці ціпкий, з пальців не вислизує. Спадає на думку, що з бритв виготовлених із сплаву, це сама комфортна для мене бритва із бритв середнього рівня агресії. Хоча були ще Едвін Джагер Голд та Меркур 34С, які запамʼятались і хотілось би їх повернути для оновлення вражень. Марвел цікавий ще тим, що голить тільки від верхньої кришки, від гарди кут поставити не вийде.) Бритва цікава, достойна. Хочеться її ще трохи «поганяти» для більшого розуміння.
razorblade1989, Kitten911, Nils, mad_fish та Batman Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Бритва Blackland Vector Lite Лезо Schick P-30 Proline Помазок Sfumato Silvertip Bulb 26 mm Мило ARKO [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, romaan, 2046, stanislav-q, _yk_, ARTURIUS, andreyv1979 і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Леза хватає на два гоління. Третій раз виходить не комфортний, тягне щетину і не вибриває, хоча і не травмує шкіру. Якщо можна так сказати, то лосьйон Мірсол кращий за мило.) В цілому по милу, то для мене Арко, в порівнянні однозначно виграє по піноутворюваню та ковзкості. Аромат у мила Мірсол приємніший, це факт, але знову ж на любителя. Голінням, в цілому, задоволений.
Бритва King C Gillette Лезо Personna Помазок Zenith 505AK MB Мило D.R. Harris Arlington [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Круте мило, англійська класика
Ruslan, Wolfskin, 2046, _yk_, ARTURIUS, andreyv1979, Yura_ і Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Бритва King C Gillette Лезо Personna Помазок Zenith 505AK MB Мило D.R. Harris Arlington [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Круте мило, англійська класика