Повідомлень : 27 Репутація : 1 Дата реєстрації : 15.11.2020 Звідки : Ukraine Rivne
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Нд 4 Вер 2022 - 19:43
Oleksii пише:
Рекомендую глянути Zenith серії silvertip або manchurian. Маю отакий, дуже задоволений [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
А яка різниця Сільвера и Манчуріна?
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Нд 4 Вер 2022 - 19:52
lefrin пише:
Oleksii пише:
Рекомендую глянути Zenith серії silvertip або manchurian. Маю отакий, дуже задоволений
Манчжурець має ворсинки тугіші, але кінчики м'якші.
ditrih_ Поставив вподобайку
volos Частий гість
Повідомлень : 50 Репутація : 0 Дата реєстрації : 08.02.2018 Вік : 42 Звідки : Киев
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Вт 6 Вер 2022 - 15:10
Очень понравилась Thiers Issard 1920 Special 1Ere Barbe Bocote. Хочу купить. Может подскажите где в Украине купить? Или вообще где глянуть чтоб купить Thiers Issard?
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Вт 6 Вер 2022 - 15:24
volos пише:
Может подскажите где в Украине купить? Или вообще где глянуть чтоб купить Thiers Issard?
На leza-shaving нема?
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Вт 6 Вер 2022 - 15:31
volos пише:
Очень понравилась Thiers Issard 1920 Special 1Ere Barbe Bocote. Хочу купить. Может подскажите где в Украине купить? Или вообще где глянуть чтоб купить Thiers Issard?
Є в нас на форумі [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], який займається клинковими бритвами. Напиши йому, він допоможе.
volos Частий гість
Повідомлень : 50 Репутація : 0 Дата реєстрації : 08.02.2018 Вік : 42 Звідки : Киев
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Вт 6 Вер 2022 - 15:37
Ruslan пише:
volos пише:
Є в нас на форумі [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], який займається клинковими бритвами. Напиши йому, він допоможе.
Дякую!
Alfed Бувалий
Повідомлень : 165 Репутація : 0 Дата реєстрації : 20.09.2021 Звідки : Ужгород
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Чт 15 Вер 2022 - 15:03
Шановні знатоки, що вас незадовільняло у кремі для гоління arko sensitive, чому перейшли на інше?
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Чт 15 Вер 2022 - 15:08
Alfed пише:
Шановні знатоки, що вас незадовільняло у кремі для гоління arko sensitive, чому перейшли на інше?
Просто не цікаво.
Oleksii та ditrih_ Поставили вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Чт 15 Вер 2022 - 16:34
Alfed пише:
Арко, вполне годные и рабочие крема. Просто, как правильно отмечено выше, неинтересно. Когда бритьё переходит в разряд хобби, то на подобные крема смотреть просто некогда, и так залежи всего, не знаешь куда девать. А если просто бриться, т.е. банальная гигиеническая процедура, то тут Арко вполне пригоден. Отдельно можно отметить мыло Арко. Если не обращать внимания на не всем подходящий аромат, то по своим ТТХ это мыло ничем не уступает продуктам намного более дорогим. У меня есть стик от Арко, впечатления довольно положительные.
Ruslan, Oleksii, fill, vicbro, Янеж, Sauvage, Олександр Lutsk і Поставили вподобайку
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Чт 15 Вер 2022 - 16:51
Alfed пише:
Я якраз нещодавно добив банку цього крему. Більше всього мені запах не зайшов. А так крем нормальний цілком.
Oleksii Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2920 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Чт 15 Вер 2022 - 17:15
Alfed пише:
Для мене є цікавіші по аромату та кращі за властивостями. А от мило ARKO, для мене топ.) Аромат на любителя.
Oleksii, Янеж, ditrih_ та Alejandro Поставили вподобайку
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Чт 15 Вер 2022 - 20:16
Alfed пише:
Я спочатку подумав, що це такий тролінг :) Тут же на форумі зібралися одні бритвоманьяки! Крем Arko сюди вписується з великими потугами. Це як у тусовки любителів твердих сирів спитати, чому вони перейшли з сиру "Пирятинський" (наприклад). Хоча по суті питання цілком резонне. Я на початку (мабуть, як і всі після піни/гелю) повернення у ВКБ хотів переконатися "за недорого", чи таки простий крем кращий від піни/гелю. Інакше навіщо тоді я купив помазок? :) Очевидно, що таким кремом став якийсь Arko. Вважаю їх одними з кращих за співвідношенням ціна/якість у сегменті мас-маркету. Більшість тутешніх гарантовано скажуть, що ВКБ - це не про економію, а про якісний догляд і емоції, тому - не Arko. Зауваження: Кажу лише за тих, хто від кремів Arko відмовився, але ж і тут на форумі є люди, які із задоволенням його використовують.
Ruslan, fill, РустВр, ARTURIUS, ditrih_, Nils та Yura_ Поставили вподобайку
Alfed Бувалий
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Сб 17 Вер 2022 - 21:18
ARTURIUS пише:
Alfed пише:
Для мене є цікавіші по аромату та кращі за властивостями. А от мило ARKO, для мене топ.) Аромат на любителя.
Перерахуй які саме кращі за властивостями і в скільки разів дороще за arko( остання ціна на базарі була 20 гр.за 65 грам).
Alfed Бувалий
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 19 Вер 2022 - 17:02
За який крем/мило для гоління варто переплатити небагато у противагу arko sensetive?
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2920 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 19 Вер 2022 - 17:19
Alfed пише:
Перерахуй які саме кращі за властивостями і в скільки разів дороще за arko( остання ціна на базарі була 20 гр.за 65 грам).
Наприклад польський крем Wars, за своїми властивостями він в рази кращий від крему ARKO , а по ціні не на багато дорожчий. Також є болгарський крем MAN KEY, який мені по аромату та своїми властивостями сподобався більше ніж крем ARKO. Але це моя думка та мої враження, у когось вони можуть бути зовсім інші.
Відносно другого питання, то такого мила є багато. Розпочати можна навіть з самого мила ARKO, яке має кращі властивості ніж у крема ARKO.
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Пн 19 Вер 2022 - 17:32), всього регувалося 1 раз(-и)
Ruslan, Янеж, Олександр Lutsk, Kitten911, Yura_ та all75 Поставили вподобайку
Повідомлень : 610 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 19 Вер 2022 - 17:26
Alfed пише:
За який крем/мило для гоління варто переплатити небагато у противагу arko sensetive?
Мені дуже зайшов Nivea крем для чутливої шкіри.
trimmer, РустВр, Янеж та ARTURIUS Поставили вподобайку
РустВр Бувалий
Повідомлень : 299 Репутація : 10 Дата реєстрації : 23.06.2019 Вік : 47 Звідки : Самбір
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 19 Вер 2022 - 18:55
Аналогічно і крем wars і нівеа для чутливої шкіри зайшли оба, як економ варіант, кращого навряд чи щось знайти. В мене є обидва в НЗ купив би про запас особливо wars, у разі обмеженого фінансування. Але для себе визначив що жирові мила для мене the best.
Олександр Lutsk, ARTURIUS та Yura_ Поставили вподобайку
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 19 Вер 2022 - 18:55
Почему Man Key Болгария? Где-то есть надпись? Я долго искал чей продукт. Это Ева выпускает под таким брендом, а где производят не нашел.
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 19 Вер 2022 - 19:00
KHSN пише:
Почему Man Key Болгария? Где-то есть надпись? Я долго искал чей продукт. Это Ева выпускает под таким брендом, а где производят не нашел.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] На сайті ЄВА пишуть, що країна виробництва - Болгарія.
_________________ Через терни до зірок!
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 19 Вер 2022 - 19:04
KHSN пише:
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 19 Вер 2022 - 19:05
А штрих код?
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Вт 20 Вер 2022 - 9:57
Якщо мова йде про недорогі креми, то крім згаданих вже Wars, Nivea, Man Key я б ще порадив подивится на базарі болгарський Каро і Cliven (не знаю, чий він). Ще можна натрапити на креми Intesa, Malizia, Lider, Florena - теж недорогі і робочі.
Також з відносно недорогих і більш-менш доступних - Proraso, LEA, La Toja, Palmolive.
Якщо готовий заплатити трохи більше, то тоді можна взяти Tabac, Speick, Men Rock тощо.
Oleksii, Олександр Lutsk, Віталіk, Александр 7676 та ditrih_ Поставили вподобайку
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Вт 20 Вер 2022 - 10:58
fill пише:
Якщо мова йде про недорогі креми, то крім згаданих вже Wars, Nivea, Man Key я б ще порадив подивится на базарі болгарський Каро і Cliven (не знаю, чий він). Ще можна натрапити на креми Intesa, Malizia, Lider, Florena - теж недорогі і робочі.
Також з відносно недорогих і більш-менш доступних - Proraso, LEA, La Toja, Palmolive.
Якщо готовий заплатити трохи більше, то тоді можна взяти Tabac, Speick, Men Rock тощо.
До речі Каро липовий мені теж сподобався, і запах у нього дуже приємний. Я взагалі на початку захоплення цією темою накупляв купу недорогих кремів, багато з яких уже пороздавав), а ті що лишились, досі не можу закінчити, бо є кращі продукти. Але ж певно через те все треба було пройти)))
ARTURIUS та Yura_ Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Вт 20 Вер 2022 - 11:04
Та, певно, більшість з нас цей шлях пройшли :-)))
РустВр, ARTURIUS, ditrih_ та Yura_ Поставили вподобайку
Alfed Бувалий
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Нд 9 Жовт 2022 - 12:56
РустВр пише:
Аналогічно і крем wars і нівеа для чутливої шкіри зайшли оба, як економ варіант, кращого навряд чи щось знайти. В мене є обидва в НЗ купив би про запас особливо wars, у разі обмеженого фінансування. Але для себе визначив що жирові мила для мене the best.
Читав що у wars різьба швидко злітає, чи так? Які жирові мила найкращі по співвідношенню ціна/якість?
Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы.