Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 20 Вер 2024 - 23:21
Sauvage пише:
La Toja Hidrotermal Classic Soap - 324 ₴ [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Ціна за кілограм? :-)))
Oleksii, WetShaver, Wolfskin, vicbro, wakidzasi, m-2020, mad_fish і Поставили вподобайку
Meo Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 27 Вер 2024 - 16:34
Minus 417 Mineral Shaving Cream
Крем для бритья (израильский бренд), цена 372 грн., сначала не поверил скидке, так как ранее покупал и у Евы и на MakeUp и он кажется стоил гривен 400-500, а сейчас 930. Помню что крема для лица обходились от 1000 и выше, а остальное было более доступное, но проверил и Rozetka продаёт вообще за 1100 грн., а на официальном сайте цена 24 доллара (примерно 985 грн.). Похоже не фейк, может остатки распродают..
Wolfskin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 27 Вер 2024 - 16:48
Meo пише:
Крем для бритья (израильский бренд), цена 372 грн., сначала не поверил скидке, так как ранее покупал и у Евы и на MakeUp и он кажется стоил гривен 400-500, а сейчас 930. Помню что крема для лица обходились от 1000 и выше, а остальное было более доступное, но проверил и Rozetka продаёт вообще за 1100 грн., а на официальном сайте цена 24 доллара (примерно 985 грн.). Похоже не фейк, может остатки распродают..
Как крем по своим параметрам?
CNPOMAHELL та Meo Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 27 Вер 2024 - 16:51
Meo пише:
Для него не нужен помазок?
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
Meo Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 27 Вер 2024 - 17:24
Wolfskin пише:
Как крем по своим параметрам?
Брал его несколько раз на подарок, не знал что дарить и заказывали серию этой косметики, а сам не пробовал) Могу позже отписаться по впечатлениям.. Пользовались им без помазка, он похоже органический на базе масел, думаю может что-то близкое к Weleda, но не уверен..
Есть более полное описание с официального сайта.
Активные ингредиенты:
Драгоценный минеральный комплекс Мертвого моря ~ От самой низкой точки на поверхности Земли на глубине – 417 метров ниже уровня моря, что помогает поддерживать оптимальный уровень увлажнения кожи.
Витамин А ~ Витамин А, как известно, играет важную роль в обновлении кожи. Он содержит натуральный ретинол.
Витамин B ~ Помогает коже удерживать влагу, создавая барьер для испарения, который также помогает защитить от вредного воздействия окружающей среды.
Витамин Е ~ Может помочь поддержать функцию клеток и здоровье кожи.
Витамин F ~ богат Омега-6, которая необходима для поддержания здоровья кожи.
Бобы люффы – известны во всем мире как отшелушивающее средство мирового класса.
Растительные масла:
Масло сладкого миндаля ~ Содержит витамины А и Е и обладает высоким смягчающим действием, что означает, что оно помогает сбалансировать поглощение влаги и потерю воды.
Масло виноградных косточек ~ Высокое содержание линолевой кислоты смягчает и уравновешивает кожный барьер наряду с высоким содержанием витамина Е.
Льняное масло – богато незаменимыми жирными кислотами, такими как омега-3, помогает увлажнить и восстановить баланс.
Масло семян жожоба – мощное средство, которое успокаивает кожу и помогает ей удерживать влагу.
Пальмовое масло – с высоким содержанием витамина Е и бета-каротина, оно доставляет эти жирорастворимые питательные вещества непосредственно на кожу лица или головы.
Масло семян какао – помогает успокаивать и питать, а также помогает предотвратить сухость.
Растительные экстракты:
Имбирь – используется во всем мире в традиционной медицине для успокоения прыщей и тонизирования кожи.
Экстракт семян конского каштана ~ Мощный экстракт, содержащий витамины группы В и витамин К, которые помогают поддерживать здоровый вид кожи.
Женьшень – ценится во всем мире, так как помогает сбалансировать выработку кожного сала и помогает уменьшить тусклость кожи.
Wolfskin, _yk_, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Hamster Новачок
Тема: Магазин cocos Нд 20 Жовт 2024 - 15:23
Перепрошую, я не такий великий професіонал, просто хочу показати де я беру косметику для гоління. Може, комусь теж щось сподобається. Там мило непогане, але без запаху, просто мило. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
WetShaver, Sauvage та Vlad_S Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 20 Жовт 2024 - 15:28
Hamster пише:
Перепрошую, я не такий великий професіонал, просто хочу показати де я беру косметику для гоління. Може, комусь теж щось сподобається. Там мило непогане, але без запаху, просто мило. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Топове мило. Знайомі казали що це мило краще ніж Варесіно, ТОБС, Труфіт. А коштує набагато дешевше
Hamster та Vlad_S Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 20 Жовт 2024 - 17:46
Hamster пише:
Рідке мило в них чудове, хоча й вонюче.
WetShaver, CNPOMAHELL та Hamster Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 20 Жовт 2024 - 19:05
Wolfskin пише:
Рідке мило в них чудове, хоча й вонюче.
Не рідке, теж вонюче шо капець )) Хоча, по вастивостях самого мила, досить непогане. Але голитися таким милом, то треба будити ветшейвером збоченцем
WetShaver, Wolfskin, CNPOMAHELL, tasogare та Polosatiy Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 20 Жовт 2024 - 19:32
mad_fish пише:
Не рідке, теж вонюче шо капець )) Хоча, по вастивостях самого мила, досить непогане. Але голитися таким милом, то треба будити ветшейвером збоченцем
Так ВКГ це ж не про гоління. В першу чергу про накопичення усього А коли руки дістають з одного місяця, то і косметика вже не відіграє ніякої ролі. Наприклад, Арко, просто кладе весь асортимент преміум продукції для гоління на лопатки. Аромат пачулі дуже приємний, а властивості доглядові навіть відновлюють шкіру
Wolfskin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
El Padrino Новачок
Повідомлень : 42 Репутація : 0 Дата реєстрації : 29.03.2024 Вік : 34 Звідки : Киев
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 20 Жовт 2024 - 20:09
Hamster пише:
Первое мое мыло для бритья.
Купив первую банку, был приятно удивлен. Использовал.
В какой-то момент была акция и я купил 'прозапас'.
Если первые мыла пахли эвкалиптом, то вторая партия моя пахла дешевой китайской пластмассой. Видимо, сменили рецептуру или пожалели аромки
Достализ банок, сделал брикет, порезал и использовал, как хозяйственное. Кстати, стирать им было одно удовольствие
Нравилось, что оно мягкое и отлично пенилось, хотя и подсушивало кожу.
Ruslan, Wolfskin, Kitten911, CNPOMAHELL та Hamster Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 20 Жовт 2024 - 22:39
Толку от его качеств,если оно смердит хуже дохлой кошки.Я свое кому то подарил после первого использования.
WetShaver, Wolfskin, Alfed, CNPOMAHELL, Hamster та tasogare Поставили вподобайку
El Padrino Новачок
Повідомлень : 42 Репутація : 0 Дата реєстрації : 29.03.2024 Вік : 34 Звідки : Киев
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 20 Жовт 2024 - 23:23
Кому-то и арко воняет. На вкус и цвет, как говорится..
WetShaver, CNPOMAHELL та Hamster Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 408 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 21 Жовт 2024 - 1:21
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Это вы наверное друзья еще не пробовали или забыли про мыло Дерби (в зеленой банке, как и стик), вот где истинно "прекрасный" аромат, который сбивает с ног. И самое прелестное, что от него еще и не избавиться никак. Можно его уменьшить до терпимого показателя (уже писал, можно выветрить). Но бриться этим хим. составом могут только те у кого хороший природный иммунитет к нему.) Там и павы и консерванты и сохнет оно и сушит, так что полный набор. Арко еще вполне приличное мыло. Запах средний еще и улетает при бритье. Что же касается Кокоса, то это такой себе одесский ответ зеленому Проразо. У меня было две генерации данного "продукта". Первый почти не имел запаха, так какой то мятно-ментольный легкий флер.) Вторая банка пахла смесью эфирки эвкалипта и чего то древесного может кедра или кипариса. По бритвенным характеристикам уровень Разозеро-Проразо. Первый вариант хорошо пенился и хорошо размягчал щетину, но пена сохла и сушила кожу. У второго пена была более жидкой, но уход за кожей был получше, как у белого Проразо. Вообщем мыла на троечку. Но самое главное, что бриться я ими не смог по одной причине, которую никак не убрать. Можно выветрить аромку, можно добавить масла, чтобы не сушило, тем более скольжение допилить не проблема. Но МЕНТОЛ, это жесть друзья мои, это такая гадость которую никак не уберешь. И в этом мыле он довольно таки ядреный, больше комфортного значения. Теперь я настолько против ментола, что если вижу где-то в мыле или креме ментол, и неважно, что за продукт я не покупаю, и не советую. Единственный крем с ментолом который я могу использовать это синий Проразо. Познакомился с ним благодаря [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] , за что ему еще раз большое спасибо! В остальных случаях для меня ментол, это мучение. Или ненужная анестезия. Или холодит, постоянно, неуместно. Или еще и глаза слезятся. В общем с ментолом мне ничего не показывайте!)
fill, Wolfskin, Kitten911, CNPOMAHELL, Hamster та Polosatiy Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 21 Жовт 2024 - 1:31
egoist пише:
Топове мило. Знайомі казали що це мило краще ніж Варесіно, ТОБС, Труфіт. А коштує набагато дешевше
Це я не наплутав, про це мило йде мова: Мило для гоління 220 гр. Будь ласка спитайте у своїх знайомих, там ментол, як і раніше, такий сильний, або його вже пофіксили до людської концентрації?)
WetShaver Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 21 Жовт 2024 - 1:40
Hamster пише:
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 21 Жовт 2024 - 6:42
WetShaver пише:
Це я не наплутав, про це мило йде мова: Мило для гоління 220 гр. Будь ласка спитайте у своїх знайомих, там ментол, як і раніше, такий сильний, або його вже пофіксили до людської концентрації?)
Брав дві банки, там неякого ментолу нема, тільки смердючий химозний запах в банці, коли голишся то не відчуваеш.
WetShaver та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 21 Жовт 2024 - 8:20
Polosatiy пише:
Толку от его качеств,если оно смердит хуже дохлой кошки.Я свое кому то подарил после первого использования.
Мені його подарував) Те, що воно смердить, то це факт) Але ось вчора голився ним при насморку, то запах ледве було чути. По якості піни питань нема - вона еластична і якісна, але синтетичним помазком в чаші треба трохи помахати (не зря на банці пишуть, що бажано взбивати помазком з натуральної шерсті), а так дозатором натиснув 4 рази і об'єма піни вистачило би на 10 раз намазатись)) Так само і з милом Челла червоною: якість ТОП, а запах - кака)
WetShaver, Wolfskin, CNPOMAHELL та Hamster Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 21 Жовт 2024 - 15:17
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Так це ви маєте на увазі РІДКЕ мило для гоління у флаконі з помпою?) А не кроп у чорній банці 220 гр.?)
CNPOMAHELL та blind_d Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 21 Жовт 2024 - 15:22
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Цікаво! Цікаво! А це мило ще залишилося у вас, вибачте мою настирливість?) Мені було б цікаво спробувати хоч пару грамiв, що це за нова пропозиція у вітчизняної компанії?) Можу помінятися на пару пробників якихось кремів!)
blind_d Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 21 Жовт 2024 - 19:01
WetShaver пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Так це ви маєте на увазі РІДКЕ мило для гоління у флаконі з помпою?) А не кроп у чорній банці 220 гр.?)
Так, рідке у банці з дозатором
WetShaver та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
STEEL Постоялець
Повідомлень : 736 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 21 Жовт 2024 - 19:47
WetShaver пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Цікаво! Цікаво! А це мило ще залишилося у вас, вибачте мою настирливість?) Мені було б цікаво спробувати хоч пару грамiв, що це за нова пропозиція у вітчизняної компанії?) Можу помінятися на пару пробників якихось кремів!)
оно того не стоит))) как-то году в 17-18 на полке супермаркета нашел, открыл, понюхал и убежал в ужасе это преступление против человечества
WetShaver, m-2020, CNPOMAHELL та mad_fish Поставили вподобайку
bulldog38 Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 21 Жовт 2024 - 20:37
WetShaver пише:
Не нова. З нового - тільки банка змінилась з білого на чорний колір. Ага. Ще ціна з 80 гривень в 2020 до 180 в 2024.
WetShaver, Wolfskin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 21 Жовт 2024 - 21:18
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Ну чесно кажучи вже не пам'ятаю коли я купував свої дві банки цього мила Кокос, але точно це було до ковіда. У світло-бежевій банкці було по пам'яті 175 гр. якщо не помиляюся, зараз 220 гр.) Мені навіть ще стало цікавіше, що ж там за запах такий жахливий, невже гірший за Дербі Грін. Тепер точно треба буде спробувати, хоча цілу банку не хочеться купувати. Не дай боже там ще знову ментол буде, піде на викінштейн!)
bulldog38, CNPOMAHELL та Hamster Поставили вподобайку
Hamster Новачок
Тема: Re: Де чого цікавого продається Вт 22 Жовт 2024 - 6:48
WetShaver пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Ну чесно кажучи вже не пам'ятаю коли я купував свої дві банки цього мила Кокос, але точно це було до ковіда. У світло-бежевій банкці було по пам'яті 175 гр. якщо не помиляюся, зараз 220 гр.) Мені навіть ще стало цікавіше, що ж там за запах такий жахливий, невже гірший за Дербі Грін. Тепер точно треба буде спробувати, хоча цілу банку не хочеться купувати. Не дай боже там ще знову ментол буде, піде на викінштейн!)
Мило як мило... просто хочеться аромату, чогось смачного, а отримуєш мило, просто мило. Я б не сказав, що жахливий запах, просто запах хімії, без фейєрверків, без свята, без чогось особливого. Як на мене, то у нього є захисний шар, який захищає епідерміс. Взяв на пробу ще крем Cliven For Men Sensitive Delicate, мені він більше сподобався, поки ним користуватимуться, економна витрата.