Ідею я підгледів на форумі Badger&Blade. Але не бачу причин, чому б і нам у це не спробувати.
Гра називається FFFMM (Fixed Four For March Madness). Пристосовуючи до наших реалій, я назвав цю гру «Тверда Четвірка Березня».
Для кого ця гра? - Якщо вам просто цікаво пограти. - Якщо у вас є якесь обладнання, з якими хочеться краще подружитися. - Якщо ви намагаєтесь себе контролювати у витратах, нових придбаннях. - Якщо вам треба нарешті добити щось зі своїх мил/кремів. - Якщо вам набридло щоразу думати, чим же сьогодні поголитися. - Якщо ви втомилися від постійних експериментів і хочете просто голитися і не задумуватися, що і як сприймає ваша шкіра. - Якщо ви, зрештою, просто хочете перевірити свій характер :-)
Словом, якщо щось зі сказаного вище вас стосується, то ця гра для вас.
ПРАВИЛА ГРИ:
Правило №1. До початку гри ви вибираєте для себе ОДНУ бритву, ОДИН помазок, ОДНЕ мило чи крем, ОДНЕ лезо - і цим набором з чотирьох предметів голитеся протягом усього березня. Це і буде ваша Тверда Четвірка!
Звичайно ж, хто голиться клинковою бритвою, у того буде Тверда Трійка. Це природньо. І це не ваша оцінка в щоденнику :-)))
(Говорячи про одне лезо, маємо на увазі одну марку/модель леза. Самих лез ви використовуєте стільки, скільки вам потрібно, і міняєте їх так часто, як вам треба для комфортного гоління. Але на таке само лезо.)
Правило №1 – це єдине правило :-)))
Пре- і афтершейви, кровоспинні, інший додатковий догляд і аксесуари правилами не регламентуються, тож ви можете використовувати що завгодно і міняти як завгодно часто.
Ви можете голитися щодня, через день, через два чи як вам ще зручно – тут без обмежень.
Щоб зіграти в гру, вам у коментарях треба написати щось на кшталт «Я граю!» і повідомити про свою Тверду Четвірку.
По ходу гри ви ділитеся в коментарях своїми враженнями, розказуєте, як там у вас справи, викладаєте фоточки – ми ж усі любимо фоточки :-)))
Якщо не хочете нічого повідомляти про свою Тверду Четвірку, не хочете коментувати, ви можете грати і так – тільки ж це не буде так цікаво :-)
Ви можете визначити свою Тверду Четвірку зразу або повідомити про неї пізніше. Якщо ви вже визначилися зі своєю Твердою Четвіркою в лютому, але вирішили змінити її частково чи повністю, ви вільно можете це зробити до свого першого гоління в березні. Тільки не забудьте повідомити про заміну :-)
Власне, це і все.
І ХАЙ ПОЧНЕТЬСЯ ГРА!!! :-)))
P.S. Подумав, що не зайвою буде й табличка учасників. Буду заповнювати по ходу діла :-)
Останній раз редагувалося: fill (Чт 10 Лют 2022 - 10:32), всього регувалося 1 раз(-и)
Стас, Minelay, Ruslan, Roman313, Oleksii, alexgrin7, razorsedge і Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Прекрасна ідея! Можна дослідити процес адаптації шкіри до одних і тих же засобів. Я би до правил додав також сталу обрану періодичність, наприклад, гоління строго через день увечері. Я поки що, на жаль, взяти участь не зможу - черга ще не використаних пробників на затест. Але пізніше уже планую. І таких четвірок маю купу.
fill, razorsedge та egoist Поставили вподобайку
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Дякую, цікаво! Планую прийняти участь: із сетом визначуся ближче до кінця місяця. Щоправда, не знаю, чи буде захопливо викладати світлину того ж набору щоразу :) Трохи нагадує відомі фейсбукові меми.
Останній раз редагувалося: vates (Чт 10 Лют 2022 - 9:39), всього регувалося 1 раз(-и)
Roman313, fill, razorsedge, Віталіk та Kitten911 Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Щоправда, не знаю, чи буде цікаво викладати світлину того ж набору щоразу :)
Для кожного SOTD можна зробити різний антураж. Можна урізноманітнити їх пре- і афтершейвами, чашами, рушниками, годинниками, ручками, кубиками, іграшками і т.ін. Можна, зрештою, і не кожного разу SOTD робити, а під настрій :-)
Я в игре! К такому уже был подготовлен, так как это мои неизменные участники с "новичком" Дроздом во главе. Одним словом- кайфовый набор! Фото сегодняшнего и завтрашнего бритья) [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Razor: Blackland Blackbird Brush: Simpaon Case Best Badger Lather: Declaration Grooming Blade: DERBY Usta
Ringoo Частий гість
Повідомлень : 62 Репутація : 4 Дата реєстрації : 18.01.2021 Вік : 36 Звідки : Харьков
Я в игре! К такому уже был подготовлен, так как это мои неизменные участники с "новичком" Дроздом во главе. Одним словом- кайфовый набор! Фото сегодняшнего и завтрашнего бритья) [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Razor: Blackland Blackbird Brush: Simpaon Case Best Badger Lather: Declaration Grooming Blade: DERBY Usta
Чудовий набір! Вітаю у грі! :-)
Віталіk Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
А может играть до победного?)) Кто последним из изъявивших поучаствовать в игре поменяет "четверку"? [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
fill Живе тут
1000 повідомлень
А может играть до победного?)) Кто последним из изъявивших поучаствовать в игре поменяет "четверку"? [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Клас! :-)))
Це як танці на виживання :-) Спершу вибуватимуть ті, в кого закінчиться мило. А в кінці вже ті, хто зітре бритву :-)))
Щодо помазка, є один нюанс. Якщо я голюся щодня, я ж не зможу обрати лише один помазок з кабана чи борсука, бо їм треба просохнути. Може, змінимо правила в цій частині?
fill Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Щодо помазка, є один нюанс. Якщо я голюся щодня, я ж не зможу обрати лише один помазок з кабана чи борсука, бо їм треба просохнути. Може, змінимо правила в цій частині?
Ні :-))) Вся суть саме в тому, щоб користуватися ОДНИМ предметом з четвірки.
Вибирай синтетику. Я вибрав для себе синтетику в тому числі і з цих міркувань.
egoist Поставив вподобайку
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ