Це майже суперечить моїм "релігійним" переконанням. Жорстко у тебе з правилами :shock: Треба подумати... Хіба що докуплю ще один такий же помазок :D
Ні-ні-ні! ОДИН помазок, а не два однакових :-)))
Так, жорстко. Але в цьому вся суть, весь цимес і всі виклики :-)
Зрештою, у фтбол рукми грати теж не можна. Це жорстко. Та тим не менше, грають же! І з задоволенням. А хто хоче руками, грає в регбі. Але там свої нюанси :-)))
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Можна додати стовпці, де вказати кількість голінь за місяць і який обсяг мила/крему було та скільки лез витрачено. Наприклад. Тоді хоч погратися з циферками можна.
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Можна додати стовпці, де вказати кількість голінь за місяць і який обсяг мила/крему було та скільки лез витрачено. Наприклад. Тоді хоч погратися з циферками можна.
Теоретично можна. Але практично буде важко наповнити інформацією - навряд чи всі ділитимуться аж такою інформацією.
Якщо хтось захоче, може скопіювати мою таблицю і доповнити її на свій розсуд.
Останній раз редагувалося: fill (Чт 10 Лют 2022 - 16:04), всього регувалося 1 раз(-и)
Oleksii Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Щодо помазка, є один нюанс. Якщо я голюся щодня, я ж не зможу обрати лише один помазок з кабана чи борсука, бо їм треба просохнути. Може, змінимо правила в цій частині?
До речі, цікавий момент. Я, наприклад, найвірогідніше теж зупинюся на борсуку, 24 мм вузол. У ванній кімнаті він за добу не просихає. А от на підвіконні в кімнаті біля батареї - за 6 годин вже сухий-сухенький.
Oleksii, fill та egoist Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Щодо помазка, є один нюанс. Якщо я голюся щодня, я ж не зможу обрати лише один помазок з кабана чи борсука, бо їм треба просохнути. Може, змінимо правила в цій частині?
До речі, цікавий момент. Я, наприклад, найвірогідніше теж зупинюся на борсуку, 24 мм вузол. У ванній кімнаті він за добу не просихає. А от на підвіконні в кімнаті біля батареї - за 6 годин вже сухий-сухенький.
Так, це теж вихід, до речі!
Як варіант ще, взяти кабана, якого не шкода угробити, якщо він місяць не просихатиме.
ditrih_ Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
В игре! :) Давно хотел и сам попробовать как раньше брился ;) Фото прикреплю позже, нет возможности с компа это сделать, а с телефона не получается...
Станок - БАЙКАЛ Лезвие - GILLETTE PLATINUM Помазок - YAQI синтетика 24мм. Мыло - TABAC После бритья - лосьон ДЕЖАВЬЮ
Какая плита Байкала или плиты разные будут?
Поки камрад ditrih_ буде відповідати, хочу зауважити, що концепції ОДНА бритва відповідає ОДНА плита чи ОДНА позиція налаштування регульованих бритв. У нас всьо строго! :-)))
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тож, нагадую: долучайтеся до гри, хто ще не встиг, і готуйтеся - часікі тікають :-)
Дуже дякую, прекрасна пропозиція! Хотілось би взяти участь зі станком r41gs, лезом Sputnik, милом та лосьоном від зеленої Cella. Цікаво відпрацювати та зрозуміти саме цей комплект. Але запланував досить багато чого спробувати, то може іншого разу приєднаюсь до Вашої компанії. Посиджу на лавці повболіваю!:))
_________________ Через терни до зірок!
fill Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Тож, нагадую: долучайтеся до гри, хто ще не встиг, і готуйтеся - часікі тікають :-)
Дуже дякую, прекрасна пропозиція! Хотілось би взяти участь зі станком r41gs, лезом Sputnik, милом та лосьоном від зеленої Cella. Цікаво відпрацювати та зрозуміти саме цей комплект. Але запланував досить багато чого спробувати, то може іншого разу приєднаюсь до Вашої компанії. Посиджу на лавці повболіваю! ???
Ну, є ще час передумати і таки взяти участь зараз :-) Власне, якщо хочеться відпрацювати і зрозуміти комплект, то ось саме слушна нагода.
Наступна Тверда Четвірка Березня буде у березні 2023 року. І про неї ще зарано говорити - ще й Т4Б-2022 навіть не почалася :-)
Alejandro Новачок
Доброго дня, товариство! Пропоную ускладнити завдання і зробити Тверду П'ятірку ( наш ответ Чемберлену). Мені здається, що, користуючись тим самим афтешейвом, будь яким (лосьоном, бальзамом, чи одеколоном) протягом місяця, по перше, трохи ускладнить завдання, по друге, буде цікавіше . Я, наприклад, не уявляю, як я буду користуватись тим самим лосьоном. Я би підтримав. З повагою до всіх.
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Доброго дня, товариство! Пропоную ускладнити завдання і зробити Тверду П'ятірку ( наш ответ Чемберлену). Мені здається, що, користуючись тим самим афтешейвом, будь яким (лосьоном, бальзамом, чи одеколоном) протягом місяця, по перше, трохи ускладнить завдання, по друге, буде цікавіше . Я, наприклад, не уявляю, як я буду користуватись тим самим лосьоном. Я би підтримав. З повагою до всіх.
Это очень усложнит, лично я не смогу их же столько на полке стоит и все хочется)))
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 166 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів