Мені дуже подобається форум, але, якщо зараз іде війна, то як можна залишатися осторонь, (вне політики)? Та я не знаю, чим, де , і чи взагалі зможу погодитися. Нехай мене блокують, якщо товариство не згодні зі мною. Всім добра і миру. Слава Україні!
fill, razorsedge, Peshek, royib, Виктор75, andreyv1979, Игорь Вл. і Поставили вподобайку
Alejandro Новачок
Мені дуже подобається форум, але, якщо зараз іде війна, то як можна залишатися осторонь, (вне політики)? Та я не знаю, чим, де , і чи взагалі зможу погодитися. Нехай мене блокують, якщо товариство не згодні зі мною. Всім добра і миру. Слава Україні!
Ніхто не осторонь! Учасники форуму зараз більше зосереджені на інших проблемах і інших каналах.
Спілкування в цій темі припинено з початком інтервенції, і це правильно.
Продовжимо після перемоги.
Віримо в ЗСУ! Слава Україні!
razorsedge, Романюк, Андроний, Peshek, andrew_ADK, royib, Kody і Поставили вподобайку
royib Новачок
Повідомлень : 27 Репутація : 5 Дата реєстрації : 12.04.2020 Вік : 40 Звідки : Тернопіль
Мій сьогоднішній SOTD можу вказати лише по пам'яті: 1) Станок Muhle r41; 2) Леза Astra сині; 3) помазок Yaqi Brush Resin Handle синтетика; 4) мило Saponificio Varesino Manna Di Sicilia; 5) Лосьйон Tabac. І знаєте - задумливо і спокійно побрився так як до того не було: і чисто і без порізів. Бо йти за Україну треба з чистим обличчям. Тому фото мого SOTD по результату виглядає так:[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Andrewt, STEEL, Oleksii, fill, razorsedge, al, Андроний і Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 408 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Спільното, вітаю. Як настрій цього року обрати та приєднатися до FFFMM?
У мене дихотомія: З одного боку хотілося б пограти. З іншого - це все ж таки гра для мирного часу, коли ти вдома і тобі нема чим себе розважити. Зараз, на жаль, не всі наші колеги вдома і не всім до розваг.
Тому я скоріше ні ніж так. Хоч я і заварив цю кашу, але то були інші обставини. Коли вони знову зміняться на краще, я про цю гру нагадаю. Дай Боже, вже наступного березня
2046, andreyv1979, Kitten911 та Yura_ Поставили вподобайку
2046 Постоялець
Повідомлень : 618 Репутація : 84 Дата реєстрації : 27.06.2020 Звідки : Kyiv
Так, згоден, не всім до розваг, але якщо що, правила написані на першій сторінці, кому буде цікаво, зможе пограти і відписати по результатах. Це так, більше щоб тема ожила, може кому відволіктись потрібно буде.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Так, згоден, не всім до розваг, але якщо що, правила написані на першій сторінці, кому буде цікаво, зможе пограти і відписати по результатах. Це так, більше щоб тема ожила, може кому відволіктись потрібно буде.
Якщо хтось хоче, ніхто не може заборонити. А коли буде нагода оголосити нову гру, буде нова тема для цього. В перспективі - нова щороку
razorblade1989, 2046 та Yura_ Поставили вподобайку