Кто-нибудь за прошедшие несколько лет посещал цирюльню? И как там оказывают услугу? Хорошо-плохо? Я сам последний раз был в парикмахерской в 2014 году. Приходил постричься, в итоге меня там обкорнали и подстригли как пацанчика, несмотря на то, что я объяснил парикмахеру как меня подстричь. После я понял, что объяснять нет никакого смысла, подстригут меня все-равно как всех. С тех пор я опять не посещаю парикмахерские. Прошлой зимой смотрел сериал "Теория большого взрыва" и там герои были в парикмахерской. Так в парикмахерской висит плакат с 1914 года и на нём изображено 10 причёсок, какая понравилась - такую и заказал. После встретил знакомую, она оказывается работает парикмахером , я её сразу спросил: "а у вас есть каталок стрижек, чтобы я мог выбрать какая мне понравится?" и она на меня так посмотрела, будто я у неё спросил про тригонометрические формулы :shock: . Я понял, что с парикмахерскими у нас в городе проблемы!
staseg Поставив вподобайку
Денис К. Постоялець
Мою сім'ю теж обслуговує майстер (по знайомству - і їй зайва копійка, і нам не треба в дорогущий салон іти), ну це так, преамбула.
Тепер амбула - син носить бороду і на спробу відвідав барбершоп Frisor на вул. Пушкінський, залишився задоволеним - рок музика, молодий колектив, помірні ціни (чи не найнижчі в Києві на моделювання бороди)
Douglas Новачок
Повідомлень : 38 Репутація : 3 Дата реєстрації : 23.05.2018 Вік : 35 Звідки : Київ
Причиною наміру звернутися до "знавців свого діла", став невдалий досвід перукарських послуг "на районє", після яких ще не менше місяця треба якось з такою головою жити.
На той час "FIRM" був дуже привабливим, контркультурною новинкою, якою потрібно було скористатися, бо там точно хлопці у "темі", та знають "як треба".
Тоді там було дійсно цікаво, працювали молоді хлопці, які дійсно вміли робити зачіски яким можна було дивуватися, звісно у позитивному сенсі цих слів.
Гарний (хоча і примітивний) інтер'єр у "дусі часу", привітлива дівчина адміністратор, яка за бажанням могла приготувати чай, каву (та навіть налити келих Jameson), чиста зала, нові сидіння, разом з яскравими засобами спрявляли приємне враження.
А тепер про деталі...
Не знаю, як зараз, тоді це було місце зустрічей молоді "креативного класу", та відвертих нарцисів, снобів, тож коли ви не є подібною людиною, чи активним постійним клієнтом закладу, часом будете себе почувати ніяково, навіть зайвим у приміщенні.
Вартісь послуги:~17$ як на той час так і сьогодні.
450грн на мій погляд не так вже й дешево (хоча усе звісно пізнаєтья у порівнянні). На сьогодні мої пріорітети давно змінились, тож я б краще віддав перевегу придбанню на ці кошти брендових засобів для гоління і догляду. Бо зачіску вже декілька років роблю собі "під насадку" сам ("buzz","burr","crew","under" cut).
Також у приміщенні є у продажу різні засоби за доглядом, бренди та ціни на які визивають з першу подив, а потім сумніви.
Хто закладом зацікавився, має фінанси та час, раджу звернутися до майстра "Анатолій Попов".
Толік майже усе життя у цій сфері працює, приємна, позитивна людина.
Поки я вас зацікавив барбершопом "FIRM", сам зараз цікавлюсь салоном Mr. Greys на Подолі, приваблює дуже великий ассортимент засобів для гоління, та не висока ціна послуг (стрижка - 250 гривень), бачив на сайті що обслуговують, стрижуть, бриють клієнтів дівчата, хто був, що може сказати, до кого можна звернутись за зачіскою з 80-х?
Так вже сталося, що я вже не пацан за віком, не "хлопченя з розумними очима і чолом високим та ясним". Халепа, еге ж :-)
Тож різні експерименти з зачісками в основному вже в минулому. Останні багато років стрижуся просто - відповідно до віку, кольору і стану волосся. Фактично, відома багатьом з дитинства стрижка "под вєнґєрку". І стрижуся я зазвичай у себе на районі за 100 +/- гривень. Є кілька дівчат, що я їх вже давно знаю, і які уявляють, як мене стригти. Та навіть якщо на когось незнайомого потрапиш, то скажеш "Так само, тільки коротше" - і все зрозуміло.
І ось одного дня прямо біля мого офісу, буквально сусідні двері, відкрився барбершоп. І я щодня, двічі на день, проходив повз нього. І весь час думав: "Тре’ вже нарешті долучитися до нової культури підстригання". Нарешті зважився - зайшов.
Як вірно підмітив колега Douglas, там своя специфічна атмосфера, і я дійсно відчував себе там трохи чужим.
Тим не менш, мене зустріли, всадили в крісло, хлопчик чемно запитав, що я хочу і як. Я сказав, що хай буде на його вибір, як він вважає за краще. Словом, довірився майстрові.
Хлопчик чудово стриг - акуратно, м’яко, ретельно. Щось уточняв по ходу. В кінці навіть дістав шаветку і свіжим лезом підрівняв з боків і ззаду. Було приємно - тут нічого закинути.
Але коли він розвернув мене до дзеркала, я побачив ту саму свою "под вєнґєрку" :-))) Тільки вже за 350 грн. :-)
Словом, я все зрозумів :-)))
З тих пір, звичайно ж, я знову стрижуся на районі. Не тому, звичайно, що барбершоп це погано. Навпаки! Це дуже добре. Просто в моєму випадку результат той самий, з точністю до волосинки :-)
П.С. В одній з моїх районних перукарень з’явився цікавий хлопчина-перукар. Цікавий тим, що у нього на поличці стоїть коробочка з півдюжиною різних небезпечних бритв. Поговорити поки не було можливості. Але домовилися, що я до нього якось завітаю на стрижку-брижку з екскурсією по його бритвах. Хто зна’, може це хтось із нас :-)
Olddad Бувалий
Повідомлень : 105 Репутація : 51 Дата реєстрації : 09.03.2018 Вік : 67 Звідки : Киев
Давно не заходил на форум. Времени не было. Почему вдруг попал на эту ветку - не знаю. Настроение. Именно об этом и хочу написать. Барбершоп это настроение. Точно так же как и классическое влажное бритье. Если Вам нужен просто результат - пена из балона, кассетник и вперед. НО мы все что-то ищем. ЭТО НАСТРОЕНИЕ. С барбершопом все точно также. Это место где Вам продают не только прическу, а и НАСТРОЕНИЕ. Сколько может стоить Ваше настроение? Это знаете только Вы. Я хожу в барбершоп ( название не укажу, мой пост это не реклама). Иногда хожу сам, чаще с сыновьями, обоими. Это наша территория,без мамы и сестер.... Всем хорошего настроения.
Vados1980 Частий гість
Повідомлень : 93 Репутація : 18 Дата реєстрації : 19.02.2018 Звідки : Запорожье
Вот только что из барбершопа, у меня есть логичный вопрос а есть ли на форуме люди, которые этим зарабатывают на жизнь? Последние два похода(В разные барберы) одно сплошное разочарование как от кривизны рук, так и от материалов и парфюмерии которую там применяют. К стрижкам претензий нет а к бритью полно.
Отправлено через Topic'it
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
к сожалению, большая часть таких заведение не совсем соответствуют тому , чего хочется нам, потребителям. Хотя , справедливости ради , следует сказать , что уровень обслуживания все равно выше , чем в парикмахерской. для себя нашел то место, где могу пойти в любой день, к любому мастеру и останусь довольным. Но это касается стрижки. Бриться не пробовал
Vados1980 Частий гість
Повідомлень : 93 Репутація : 18 Дата реєстрації : 19.02.2018 Звідки : Запорожье
Абсолютно согласен насчёт сравнения с парикмахерскими, но и цена на стрижку в несколько Раз выше. А насчёт бритья я спрашивал у барбера какие лезвия он использует, так кроме джилета, спутника и дерби он больше не знает... А для коррекции бороды достаточно пол лезвия, что не сильно ударило бы по бюджету... PS или мы просто слишком много от них требуем и это наши проблемы
Моя Цірюльня Бувалий
Повідомлень : 271 Репутація : 350 Дата реєстрації : 04.11.2017 Вік : 49
Насчёт бритья, никогда и низачто. [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] .бритьё это риск порезов и это кровь, ну дальше сами знаете .....
В больницу я Вам тогда тоже не рекомендую ложиться :)
Brambul Новачок
В больницах есть понятие стерилизация, а в стерилизации барбершопов я очень сомневаюсь... [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Как частый клиент травматологии, я оооочень сомневаюсь в стерилизации как в понятии :) а еще у меня есть сестра, у которой появился гепатит после операции. Поэтому давайте не забывать о человеческом факторе. Ответственность тут очень важна
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
С таким подходом нужно вообще исключить все походы в парикмахерские, тату-салоны и т.д. Чикнуть можно не только не шаветкой, но и обычными ножницами, инструментами для маникюра, да даже машинкой для стрижки волос. :) Излишняя мнительность не менее вредна, чем излишняя беспечность.