Попробовал пару дней назад , ну что хочу сказать ) на утро что бы проснуться летом по жаре самое оно, отлично прижигает (ИМЕННО ТА КАК ДОЛЖЕН ЖЕЧЬ ЛОСЬЙОН), много-много ментола запах понравился очень даже приятный тархун из детства ) ,уходовые качества хорошие за такие деньги- отличные, интенсивность запаха не сильная запах сразу переходит в интимную стадию близости , но лично на мне запах держался почти до вечера )- приятно и не навязчиво )) -отлично на лето на жару мне зашло хотя я вообще не любитель мяты и ментола )
wakidzasi, fran.ivan.ua та all75 Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Эх были времена, когда он по цене был, как турецкий Арко. Да и пена была очень демократичной по цене. Что до качеств лосьона: химозный ментол, вырви глаз, но пойдёт, если нет ничего лучшего.
Medoid Новачок
Для мене цей лосьйон з категорії "пахне краще після нанесення на шкіру, аніж з бутилки". Я познайомився з ним в час, коли піймав корону. І зрушення у сприйнятті ароматів робили для мене його таким, що викликає нудоту. Але з часом, коли сенсори повернулись до норми, я наважився його спробувати, і був приємно вражений, реальність перевершила очікування, в моєму випадку.
Wolfskin та wakidzasi Поставили вподобайку
Сэм Постоялець
Повідомлень : 931 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
Гарний лосьйон. Запах подобається і з пляшки, і після нанесення (інтенсивний, приємний і цікавий). Вбирається швидко, ніякої плівки, липкості та блиску. Спирт відчувається, лосьйон припікає. Секунд 5 попече (зовсім не сильно), а потім приємне тепло розливається по шкірі, хвилин 10-20. Ментолу не відчуваю щоб багато було, очами взагалі не відчуваю, шкірою відчуваю - небагато, в самий раз. Але для мене ментол має не охолоджуючий а зігріваючий ефект (так само і в милах, шампунях та ін). Відмінно і дуже швидко заспокоює шкіру і знімає подразнення (якщо є). Від порізів/мікропорізів/ніків за лічені хвилини не лишається і сліду.
Доглядові якості теж непогані, шкіра бархатиста, м’яка, еластична і зволожена. Ще б зволоження трохи більше і взагалі ідеальний варіант був би для мене. А так додатково наношу зволожуючий гель (можливо тому що в мене суха шкіра).
Все одно - використовую із задоволенням, останній час без ротації (конкуренти у вигляді Олд спайсів та іншого масмаркету опинились на лаві запасних).
Wolfskin, stanislav-q, Medoid, fran.ivan.ua та Yura_ Поставили вподобайку