Дааа... мыло оказалось супер :) Жировое и это сразу слышно на лице. Пена одна из лучших из того что я пробовал (пробовал не так много), из жировых есть только мыло от Areffa Soap, так вот по ТТХ я бы не сказал, что Arko хуже. Табак у меня уже из новых партий - веганское, как по мне, оно сливает Arko.
Цікаво) А де брали це чудо?)
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Баночка у арко абсолютно бессмысленная, она маленькая, а мыло ещё меньше, болтается там как пестик в колоколе, я и стики и шайбу перетер и умял в большую удобную банку, и вот теперь это просто кайф!
Останній раз редагувалося: Kitten911 (Ср 8 Лют 2023 - 10:44), всього регувалося 1 раз(-и)
Акулов, wakidzasi, all75 та mad_fish Поставили вподобайку
fran.ivan.ua Бувалий
Повідомлень : 272 Репутація : 11 Дата реєстрації : 30.08.2021 Звідки : Золотоноша
Баночка у арко абсолютно бессмысленная, она маленькая, в мыло ещё меньше, болтается там как пестик в колоколе, я и стики и шайбу перетер и умял в большую удобную банку, и вот теперь это просто кайф!
Тільки що дивився на БарберКомпані. Так там склад у стіка і в шайби чомусь відрізняється. Це реально чи просто на сайті помилка?
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Склад стіку з інтернету [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Схоже на те, що склад однаковий, але говорять шо мило в стіку трошки м'якіше.
Останній раз редагувалося: mad_fish (Ср 8 Лют 2023 - 19:14), всього регувалося 1 раз(-и)
Акулов, Kitten911, fran.ivan.ua та all75 Поставили вподобайку
Сэм Постоялець
Повідомлень : 932 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
Мыло одинаковое и по твёрдости и по качеству и по аромату, просто стик легче смять из-за его формы, шайба чуть твёрже кажется опять таки из-за своей формы, а на тёрке вообще нет разницы)))
razorblade1989, Акулов, wakidzasi, ditrih_, fran.ivan.ua, all75 та mad_fish Поставили вподобайку
fran.ivan.ua Бувалий
Повідомлень : 272 Репутація : 11 Дата реєстрації : 30.08.2021 Звідки : Золотоноша
Мыло одинаковое и по твёрдости и по качеству и по аромату, просто стик легче смять из-за его формы, шайба чуть твёрже кажется опять таки из-за своей формы, а на тёрке вообще нет разницы)))
Справу розкрито) На цьому й домовимося) :afro:
Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
Alejandro Новачок
На цьому не домовимось, бо мило в шайбі щільніше за стік. Це точно, бо я із задоволенням користувався і шайбою, і стіком. Я мило Arko вважаю одним з найкращих, звісно з тих, що я користувався.
mad_fish Поставив вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
На цьому не домовимось, бо мило в шайбі щільніше за стік. Це точно, бо я із задоволенням користувався і шайбою, і стіком. Я мило Arko вважаю одним з найкращих, звісно з тих, що я користувався.
Можливо шайба і стік мали різні дати виробництва, або різні умови зберігання, і шайба більше підсохла?
Kitten911 Поставив вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Перетирал я и шайбы и стики. Мыло одинаковое. Я думаю, что наливают это мыло в формы из одной емкости. Название одинаковое, состав одинаковый. Ни один производитель (Арко - это не артизан какой-то) не будет делать иначе. Просто формы разные. И не стоит искать какие-то отличия.
trimmer, wakidzasi, Kitten911, ditrih_, Yura_, all75, kh_fish і Поставили вподобайку
Alejandro Новачок
Хлопці, та нехай буде гречка, аби не суперечка! Звісно, що Сократ - мій друг, але істина дорожче! Ми всі тут з цього приводу сьогодні зібрались. Не знаю, як показати смайлик.
Янеж, all75 та mad_fish Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Мирного рішення не буде)
stanislav-q, vsx та Caonima Поставили вподобайку
takumar Частий гість
Повідомлень : 54 Репутація : 13 Дата реєстрації : 15.03.2021 Вік : 43 Звідки : Киев
Я також богато років не міг наважитись спробувати мило із-за відгуків про запах. Хоч і коштує копійки, але мене дратує коли потім лежать речі без діла. Все що купив, має активно використовуватись.
Так ось піна реально кльова, взбивається шикарно. Я зберігав шайбу та набивав в дерев’янній мисці з кришкою для мила. Миска значно ширша за мило, але певно за рахунок того, що воно до дерева приліпає, нічого не ковзає.
З точки зору расходу то він незначний. Я десь трохи більше року використовував через почергово просаро та арко (кожним голився раз на 4 дні), і використав 30% арко, 50% просаро. Певно, можливо значно менше витрачати за бажанням. Але я завжди не економлю бо дуже хочу нові мила спробувати:)
З приводу запаху, то він дійсно є, на свого шанувальника. На обличчі не особливо відчувається. Але дружина в мене дуже чутлива та постійної підстьобувала коли я їм голився. Єдине, що для мене запах дуже синтетичний і хочеться чогось більш натурального.
Ще нюанс афтершейв міг би бути кращим, мені доволі сильно стягував обличчя, не підсушувал, а саме стягував.
Якщо підсумувати, то з точки зору піни та ціни це шикарний варіант. Якщо хочеться щось вже більш преміум, то краще не брати
Недавно попробовал данный стик, предварительно утрамбовав его в банку. Когда я ещё не открывал пачку, то запах мне нравился, когда я её открыл, то запах намного усилился и стал слишком тошнотворным и химозным. Но скажу то, что когда делаешь из мыла пену, то запах "утихомиривается" и становится довольно приятным. Что еще сказать...Кожу сушит, пена сохнет на лице, но пенообразование отличное, плюс постскольжение и скольжение супер.
Акулов та Bonbon Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2919 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
когда делаешь из мыла пену, то запах "утихомиривается" и становится довольно приятным.
Після гоління кожен день з цим милом на протязі тижня стаєш як той наркоман з неймовірною потребою голитись саме цим милом.))) Турки все ж розуміються в голінні.)