Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Тема: SOTD/SOTN Лютий 2024 Пт 2 Лют 2024 - 10:53
Бритва DSCOSMETIC Legend Лезо Schick P-30 Proline Помазок Omega EVO Мило Arko Лосьйон Varon Dandy [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Найкайфовіше гоління за все моє життя Станочок дуже співучий, чутно як зносить кожен волос, лезо на шкірі не відчувається, голить дуже лагідно та ефективно. До мила додав десь 3 краплі гліцерину, пінка вийшла дуже жирненька та слизька. Поголився в повний BBS, зараз лице схоже на більярдну кулю Лосьйон теж дуже сподобався, доглядові супер, аромат олдовий, приємний на мій смак.
Ruslan, Oleksii, Wolfskin, Акулов, andrew_ADK, bulldog38, ARTURIUS і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Бритва DSCOSMETIC Legend Лезо Schick P-30 Proline Помазок Omega EVO Мило Arko Лосьйон Varon Dandy Найкайфовіше гоління за все моє життя Станочок дуже співучий, чутно як зносить кожен волос, лезо на шкірі не відчувається, голить дуже лагідно та ефективно. До мила додав десь 3 краплі гліцерину, пінка вийшла дуже жирненька та слизька. Поголився в повний BBS, зараз лице схоже на більярдну кулю Лосьйон теж дуже сподобався, доглядові супер, аромат олдовий, приємний на мій смак.
Интересно на сколько лет лосьона хватит)))
Wolfskin та Акулов Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Бритва DSCOSMETIC Legend Лезо Schick P-30 Proline Помазок Omega EVO Мило Arko Лосьйон Varon Dandy Найкайфовіше гоління за все моє життя! Станочок дуже співучий, чутно як зносить кожен волос, лезо на шкірі не відчувається, голить дуже лагідно та ефективно. До мила додав десь 3 краплі гліцерину, пінка вийшла дуже жирненька та слизька. Поголився в повний BBS, зараз лице схоже на більярдну кулю! Лосьйон теж дуже сподобався, доглядові супер, аромат олдовий, приємний на мій смак.
Той випадок коли три краплі гліцерину - це не крапля в морі, а вирішальний фактор!)
mad_fish Поставив вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Бритва Razorine Flatboy + Gilette Ultra Thin Cредство для бритья: гель Pinaud Clubman Head Shave Gel. Cредство после бритья: ничего. Но об этом ниже.
Итак, 5 бритье подряд без помазка и с использованием беспенного средства для бритья. Несмотря на название геля Для бритья головы, я им брил лицо. И в этот раз, зная о отличных уходовых свойствах средств для бритья от Пино, я решил взять самую агрессивную бритву из моей коллекции и проверить, на что Пино способен в таком варианте.
Как оказалось, данный гель предпочтительнее использоваться в связке с кассетником или мягкой тэшкой. Побриться-то я побрился, но качественного результата удалось добиться после нескольких добривок и достаточно большого (как на одно бритье) расхода геля. Но самое интересно оказалось после: в ходе бритья было несколько мелких порезов. Так вот, после умывания лица крови вообще не было. Гель ее быстро остановил. Но что еще более интересное, так это практически полное отсутствие ощущения раздражения. Хотя при использовании кремов и мыл в связке с этим станком кожа у меня всегда пылает ого-го! Поэтому после бритья никакими афтершейвами я решил не пользоваться. Утром, ради эксперимента, нанес спиртовый лосьон - и он практически не ощущался на коже.
Чем больше пробую Пино Клабмен, тем сильнее ощущение, что я потерял слишком много время на поиски своих бритвенных фаворитов. К сожалению, линейку завозят к нам не часто и не в полном объёме, в основном - это лосьоны (одеколоны) после бритья. Остальное собрать можно, но по крупицам, да и цены у нас не везде гуманные на линейку.
Ruslan, q7819, andrew_ADK, stanislav-q, Yura_, all75, mad_fish і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Бритва китайська копія за 4 долари, був вражений, за два проходи виголила в більярдний шар, м'яка, комфортна... Одне із найкращих голінь в мене. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, Романюк, Акулов, q7819, stanislav-q, ARTURIUS, andreyv1979 і Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Бритва Blackland Vector Лезо Feather Professional Помазок Muhle STF XL Мило Shannon's Soaps Black Magic АШ Myrsol Emulsion [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Все ж таки Вектор суперова бритва. Мабуть вже потрохи звикаю до неї. Окрема подяка пану Ruslan за чудове мило
Ruslan, STEEL, Wolfskin, q7819, andrew_ADK, 2046, stanislav-q і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень