Зачем такая комбинация после бритья?) И крем, и гель.
Крем типа бальзама успокаивает кожу,убирает раздражение,а гель увлажняет.Мне такая комбинация очень нравиться,намного лучше,чем использовать что то одно,тем более эти крем и гель копеечные.
ARTURIUS та all75 Поставили вподобайку
clint Бувалий
Повідомлень : 105 Репутація : 2 Дата реєстрації : 05.01.2024 Вік : 37 Звідки : Львів
Крем типа бальзама успокаивает кожу,убирает раздражение,а гель увлажняет.Мне такая комбинация очень нравиться,намного лучше,чем использовать что то одно,тем более эти крем и гель копеечные.
В Ютуб багато разів бачив коли використовують спочатку спиртовий лосьйон і потім бальзам, сам ще таке не пробував…
Wolfskin Поставив вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]О я так розумію Шарк Хром набирає популярності!?) Класне фото вийшло! [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
mad_fish Поставив вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]О я так розумію Шарк Хром набирає популярності!) Класне фото вийшло!
Так Вирішив спробувати, як на мене лезо як лезо, непогане, але після BIC, для мене всі леза так собі. А от мило с першого разу не зрозумів, мабуть перебрав з водою. Цього разу, піна вийшла суперова, як йогурт
WetShaver Поставив вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Помазок: Omega 10098. Помазок больше месяца лежал после покупки. Сперва думал, что он будет для моего лица неудобный, излишне объёмный. Все оказалось совсем наоборот, - и размером подошел, и ручка оказалась очень удобной. При том, что лицо у меня зауженное и не крупное.
Крем для бритья: TOBS Eton College. Наверное, среди классических щелочно-глицериновых кремов для бритья TOBS - одни из лучших в мире. Скользящие, размягчающие, уходовые у них на высоте. Временем проверено и практикой.
Станок для бритья: гибрид на основе King C, у которого нижняя плита от Fatip Piccolo Special Edition. Получилось так, что от этого Пикколо у меня осталась лишь одна плита. Покупать специально станок не хотелось. Поэтому в один прекрасный день меня осенило, что плиту можно с чем-то скомбинировать. При этом пришлось поставить силиконовую шайбу для более плотной затяжки. Фатипом не брился очень давно, года полтора. Что могу сказать: да, она агрессивная, лезвие конечно чувствуется. Но по эффективности бритья при минимальном числе проходов - это одна из наилучших бритв. Мне даже показалось, что Р41 не настолько идеально бреет. Бритье с Фатипом лишь требует достаточно отросшей щетины, неторопливости и конечно качественного средства для бритья.
Лосьон после бритья: Ferragamo Uomo. Просто хороший лосьон.
Запощу отдельно в соответствующей теме: возможно, у кого-то есть Фатип с Закрытой головой (в хорошем состоянии) на обмен? Могу предложить Muehle Companion.
WetShaver, Акулов, stinger, q7819, stanislav-q, ARTURIUS, Ігор Стетхем і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
[quote="Wolfskin"][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Помазок: Omega 10098. Помазок больше месяца лежал после покупки. Сперва думал, что он будет для моего лица неудобный, излишне объёмный. Все оказалось совсем наоборот, - и размером подошел, и ручка оказалась очень удобной. При том, что лицо у меня зауженное и не крупное. /quote]
Могу предложить под этот помазок подставку, абсолютно безвозмездно!
trimmer, WetShaver, Nils, mad_fish та Wład Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 408 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Так насправді Бік якісне, доступне та недооцінене лезо. Раніше я теж не міг їм голитися. Але потім підібрав до нього станок, метелика середньої агресивності. І почав голитися ним від верхньої кришки. І лезо почало пурхати і зносити все на своєму шляху.) Зараз зібрав все сімейство Шарк, як-небудь порівняю в одному голінні. Але по першим враженням Платінум і Супер Стейнлес мені якось більше сподобалося. Хоча багатьом саме Шарк Хром подобається.)
all75 та mad_fish Поставили вподобайку
STEEL Постоялець
Повідомлень : 736 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
У першому читанні, гідна продукція Мило - в цілому згоден з оглядом Станіслава, але я все рівно відчуваю, що мило не жирове. Лосьон - цікавий, він нагадує мені класичний шипровий одеколон, ванілі зовсім не відчуваю, після нанесення через декілька хвилин, таке лагідне тепло розтікається по всьому обличчю
razorblade1989, Wolfskin, q7819, stanislav-q та Nils Поставили вподобайку
razorblade1989 Бувалий
Повідомлень : 162 Репутація : 1 Дата реєстрації : 11.12.2017 Вік : 35 Звідки : Chernihiv
Лосьон - цікавий, він нагадує мені класичний шипровий одеколон, ванілі зовсім не відчуваю, після нанесення через декілька хвилин, таке лагідне тепло розтікається по всьому обличчю
Пробував десь три види лосьонів від Піно і у всіх дуже класні аромати. Навіть більш важкий та деревний Спешл Ризерв, два інших Ориджинал та Маск більше цитрусово-квіткові. Але не жіночі квіточки, а классичні чоловічі одеколони. Відчувается якість аромокомпозиції, пахнуть дуже натруально. Відразу стає зрозуміло що це більше одеколони парфумерної компанії з історією. Спешл Ризерв мені нагадав аромат шашликів в спецієвому маринаді, на деревному вугіллі. Клабмен Оріджинал - парикмахерський фужер з кислинкою, м'ятою та лавандою. У маска ще відчувається якась благородна нота, типу роза чи герань. Тримаються аромати також як типові фужерні одеколони. Спирт такоє дуже якісний, він навіть без гліцерину не сильно палить і не дуже сушить шкіру. Якщо шкіра товста та витривала можна не використовувати бальзам чи крем.
Andrewt, Wolfskin, q7819, stanislav-q, Nils, mad_fish та citrus48 Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Станок: Giesen und Forsthoff Timor Gentle Shaver. Небольшой и очень очень удобный станок с закрытой головой. Голова закрытого типа из цинкового сплава в стиле R89. А вот ручка из нержавейки. Маленькая, но при этом увесистая. Хотя тонковата, что как бы намекает на унисексовость станка. Брет качественно, средней агрессивности, но не хищная. Да и качество сборки, в целом, большой Гут.
Ruslan, trimmer, WetShaver, Акулов, q7819, stanislav-q, ARTURIUS і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тут ладан и мирра основными нотами, такой церковный/восточный аромат. Довольно сильный запах, как по мне. Я такое люблю очень. Настолько долго держится, что даже после душа вечером немного улавливаю запах. Какая-то традиция сложилась, что использую его каждую пятницу. Каждый раз небольшой праздник
Ruslan, Wolfskin, stanislav-q та andreyv1979 Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава