Бритва Above The Tie X1 Single Edge Slant Лезо Kai Captain Titan Mild Помазок Muhle STF XL Мило Barrister And Mann Shaving Soap Cheshire АШ Pinaud Clubman Classic Vanilla + 3W Clinic Olive For Man Fresh Emulsion [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Єдиний у світі слант під леза АС, нажаль АТТ закрились у минулому році Дуже кайфове гоління вийшло, по першому враженню найприємніша бритва АС з тих що в мене є
Ruslan, WetShaver, Wolfskin, Акулов, Віталіk, ARTURIUS, andreyv1979 і Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Мыло Pearl Man shaver's spirit в нормальной банке просто сказочно заработало, как и coffeeop, Индусы очень радуют по ттх, когда закончатся я их скорее всего даже повторю, кофеоп точно!
Романюк, Wolfskin, Акулов, q7819, stanislav-q, ARTURIUS, andreyv1979 і Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Бритва Above The Tie X1 Single Edge Slant Лезо Feather Professional Помазок Muhle STF XL Мило COCOS АШ Tabac Original + Myrsol Emulsion [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Відповідь пану [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] а його АШ А в загалі чудове мило, мені дуже сподобалось, але є одно но - це запах ))) Леза в цієй бритві зайшли добре, в інших трошки жорсткішими відчуваються аніж каі та шик. Взагалі перейшов на гоління через день завдяки бритвам формату АС, до DE не хочеться повертатись, мабуть згодом підуть на барахолку, залишу одну-дві про всяк випадок )
Ruslan, trimmer, WetShaver, Wolfskin, Акулов, q7819, Nils і Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 408 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Бритва Above The Tie X1 Single Edge Slant Лезо Feather Professional Помазок Muhle STF XL Мило COCOS АШ Tabac Original + Myrsol Emulsion
Відповідь пану [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] а його АШ! А в загалі чудове мило, мені дуже сподобалось, але є одно но - це запах )))
А ментолу в милі хіба нема? В ньому завжди ментол був. Та щей такий що заважає голитися!
CNPOMAHELL та Polosatiy Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Взагалі перейшов на гоління через день завдяки бритвам формату АС, до DE не хочеться повертатись, мабуть згодом підуть на барахолку, залишу одну-дві про всяк випадок )
Не поспішай із висновками по лезах. В мене колись був такий саме настрій до DE лез. Але змінюється настрій, обставини, погляди. І старі, геть знайомі леза показують себе з іншого, кращого боку.
Останній раз редагувалося: Ruslan (Нд 25 Лют 2024 - 14:11), всього регувалося 1 раз(-и)
Wolfskin, Kitten911, CNPOMAHELL та mad_fish Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Не поспішай із висновками по лезах. В мене колись був такий саме настрій до DE лез. Але змінюється настрій, обставини, погляди. І старі, геть знайомі леза показують себе з іншого, кращого боку.
Добре не буду :-) Але мені більш заходять бритви з жорсткою фіксацією лез, але леза АС самі по собі раза в три товстіші, буду радий, як що хтось порадить бритви з максимальною фіксацією лез та самі леза максимально товсті )
Ruslan, Wolfskin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Наскільки я знаю найтовстішими серед ДЕ лез є Вілкінсон Сорд! Ну і деякі Лорди теж досить товсті. Але правда в більшості вони виготовлені з м'якшого металу і не дуже гострі. Як наслідок голять м'яко, шкіру не травмують та прощають помилки. Але голять не особливо чисто і тупляться порівняно з СЕ дуже швидко.) Але й коштують копійки.)
Wolfskin, CNPOMAHELL та mad_fish Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Бритва Above The Tie X1 Single Edge Slant Лезо Feather Professional Помазок Muhle STF XL Мило COCOS АШ Tabac Original + Myrsol Emulsion [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Відповідь пану [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] а його АШ А в загалі чудове мило, мені дуже сподобалось, але є одно но - це запах ))) Леза в цієй бритві зайшли добре, в інших трошки жорсткішими відчуваються аніж каі та шик. Взагалі перейшов на гоління через день завдяки бритвам формату АС, до DE не хочеться повертатись, мабуть згодом підуть на барахолку, залишу одну-дві про всяк випадок )
Як вам АШ?
Nils та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Після емульсії, шкіра становиться м'якенька еластична, мені подобається, але мабуть тільки для жирної шкіри, бо не зволожує шкіру ) Ну а про табак багато вже написано, гарні уходові властивості, стійкий аромат (комусь подобається, комусь ні), був вибраний за аромат, щоб перебити сморід мила
Ruslan, Wolfskin, Kitten911, CNPOMAHELL та Polosatiy Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Девятый сеанс персоной а оно все ещё отлично бреет!
Ого [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Як у вас так виходить? В мене Gillette SB в 41-й голові ледве 3-тє гоління витримала, і то я вирішив що більше так робити не буду, максимум два сеанси…
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
WetShaver Бувалий
Ого [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Як у вас так виходить? В мене Gillette SB в 41-й голові ледве 3-тє гоління витримала, і то я вирішив що більше так робити не буду, максимум два сеанси…
Ну так Персона десь на 1-2 рази більше працює, ніж Сільвер Блю. Тим більше в Р41 всі леза сідають швидше. Та ще все залежить від того, яка щетина і від підготовки її до гоління. Ігор завжди прешейви використовує.)
Wolfskin, Kitten911, CNPOMAHELL та clint Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Спробував сьогодні мило Tabас, класне мило,все в ньому сподобалось, від керамічної чаші до запаху, а піни такої я ще не бачив. Схоже моє улюблене Arco іде в відпустку. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, Wolfskin, Акулов, q7819, andreyv1979, Kitten911, Nils і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Одна из вариаций в белых конвертиках без надписей на лезвии, на пачке название Next gen [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Wolfskin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Как правильно подметил WetShaver, я всегда хорошо подготавливаю щетину к бритью, так же от станка очень сильно зависит количество сеансов, которое может выдержать лезвие, в моем Razorock BBS AS лезвия живут дольше чем в любом другом моём станке и персона с джиллетовскими лезвиями не идёт ни в какое сравнение, уж простите, но любому джиллетовскому лезвию до персоны как до луны.... Ну и главное это тест на выносливость лезвия и уже просто самому интересно сколько оно сможет, шарк к примеру я три раза использую, а эта персона только на третий раз успокоилась и с каждым разом только комфортнее бреет, но думаю десятый будет последним т.к. Уже чувствую, что оно подходит к финишу, хотя кто его знает ...
WetShaver, Nils, CNPOMAHELL, Polosatiy та clint Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Одна из вариаций в белых конвертиках без надписей на лезвии, на пачке название Next gen [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
А где их можно купить?Как я ни гуглил,ничего не нашел.
Wolfskin Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Бритва Blackland Vector Lite Лезо Kai Captain Titan Mild Помазок Omega EVO Мило Shannon's Soaps Black Magic АШ Parera Varon Dandy + ARKO [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Vector Lite - саме те що треба для мене Стандартна плита трохи агресивна для мене, на гоління через день не підходить, шкіра втомлюється. Lite схожа на АТТ Х1 по лагідності до шкіри, але все одно усі бритви різні та всі по своєму подобаються
Ruslan, Wolfskin, q7819, ARTURIUS, andreyv1979, Ігор Стетхем, Kitten911 і Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
И снова гибридный станок. В этот раз плита с Пикколо использовалась в станке Тимор. Сочетание вышло идеальным с очень эффективным результатом. Я удивлён, но такой полупикколо по чистоте бритья намного интереснее Р41. Лезвие Feather. Сам удивился: ни раздражения, ни покраснения. Но и гель у Скраббер очень - классная штука. После бритья заполировал Стирлингом, но исключительно ради аромата. Можно было и без него.
Kitten911, отдельное спасибо за подставку.
Ruslan, trimmer, q7819, stanislav-q, andreyv1979, Kitten911, Nils і Поставили вподобайку