Флакон з матованого напівпрозорого скла, що дозволяє пильнувати рівень залишку. Так само зручний та хваткий як і [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. Пластикова вставка-дозувач відповідного консистенції розміру — витрата контролюється зручно. Кришка пластикова, на різьбі. Пломби першого відкривання немає.
Проба на руці дала почервоніння, яке, хоч і минуло за 10 хвилин без наслідків, відвернуло від застосування за призначенням на собі in vivo. Прошу відгукнутися форумців, що мають такий бальзам та додати своїх вражень.
Аромат ялинково-лимонадний, трохи кремовий, трохи моховий, солодкуватий. В принципі, він однозначно є рідним родичем [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], але притлумленим, підсолодженим, без різкості, без контрасту. Гучнуватий спочатку (першу хвилину-дві) та дуже делікатний згодом. Стійкість невелика, за півгодини залишився лише натяк.
Я еще унюхал в букете белый перец, и по ощущениям на лице перец, только красный жгучий, :) в его составе (или что-то подобное) все таки имеется; как замена спирта, для имитации ощущений. Поэтому использую только если хочется экстрима или чтобы проснуться. Прям чувствую прилив крови к коже и согревающий эффект, но это ощущение через 5 мин проходит. Думаю, хороший вариант, если вы только побрились, и теперь вас ожидает пешая прогулка на работу зимним морозным утром.
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Очень его хотел купить когда-то, но удержали от покупки парабены в составе. Аж целых 4 штуки!
"Новая версия" существенно с другим составом. Список по-короче и парабенов в составе уже нет (на мейкапе указан "старый" состав). По уходовым - мне не очень. Впитывается, кожу потом всё равно сушит (Nivea гораздо приятнее). При нанесении может даже припекать. Запах - аналогичен лосьону, но нежнее и кремовее. Стойкий.