Если вы так же знаете мыла с запахом от известных парфюмов, можете писать в коммпентариях для пополнения списка.
Stirling Executive Man – Creed Aventus Sharp Dressed Man - Creed Green Irish Tweed Mountain Man – Creed Mountain Silver Water Piacenza - Acqua Di Parma Colonia Stirling Noir - Guy Laroche Drakkar Noir Stirling for Him – Versace Pour Homme (более не выпускается) Stirling Blue - Ralph Lauren Polo Blue Dunshire – Armani Acqua di Gio Arcadia - Hermes Terre d’Hermes Deep Blue Sea - Chanel Bleu de Chanel Haverford - Tom Ford Tobacco Vanille Sandpiper - YSL La Nuit de l’Homme R4L – Tom Ford Grey Vetiver (лимитка) D-503 – Montblanc Legend (лимитка) Stirling Green - Ralph Lauren Polo Green (лимитка) Stirling Sport - Ralph Lauren Polo Sport (лимитка) Stirling One - Dolce & Gabanna The One (лимитка) Stirling Red Eye - Ralph Lauren Polo Red (лимитка) Kaboom - Viktor & Rolf Spicebomb Triumph - Paco Rabanne Invictus (лимитка)
Oleo Soapworks Empire - Dior Sauvage Excursion - YSL La Nuit de L'Homme Fiera - Abercrombie & Fitch Fierce Humanitas - Kenneth Cole Mankind Irving Park - YSL Rive Gauche Isidro - Tom Ford Oud Woods New City - Tom Ford Tuscan Leather Shiloh - Acqua Di Parma Colonia. Bonaire - Creed Virgin Island Water 40 - Tom Ford F--king Fabulous Wayoh - Viktor and Rolf Spicebomb No. 11 - Maison Margiela Replica: At The Barber`s
Phoenix Artisan Accoutrements серия Doppelgänger Grey Label - Creed Aventus Green Label - Paco Rabanne Pour Homme Black Label - Christian Dior Sauvage Oxblood Label - Penhaligоn's Sartorial Orange Label - Ralph Lauren Chaps CAD - YSL Rive Gauche
Ariana&Evans Khalifa - Nasomatto Black Afgano Spartacus – Creed Aventus Monte Carlo - Dior Sauvage St Barts - Creed Virgin Island Water Vetiver Magnifique - Guerlain Vetiver Platinum - Chanel Platinum Egoiste
WSP Black Orchid - Tom Ford Black Orchid Fougere Noire - Guy Laroche Drakkar Noir Gaelic Tweed - Creed Green Irish Tweed Matterhorn - Creed Mountain Silver Water Olympus – Creed Aventus
Fine Accoutrements American Blend - YSL Rive Gauche Pour Homme Fresh Vetiver - Tom Ford Grey Vetiver Green Vetiver - Guerlain Vetiver Italian Citrus - Acqua di Parma Colonia L’Orange Noir – Hermes Terre d’Hermès Platinum - Creed Aventus
RazoRock Emperor - Creed Aventus American Barber -YSL Rive Gauche Son of Zeus - Hermes Terre d'Hermes Stallion - Acqua di Parma Oud Caribbean Holiday - Creed Virgin Island Water Irish Countryside - Creed Green Irish Tweed XXX - Acqua di Parma Colonia Classica Santa Maria del Fiore - Santa Maria Novella Tabacco Toscano Tuscan Oud - Tom Ford Tuscan Leather Mudder Focker - Jean Paul Gaultier Le Male Aqua - Azzaro Chrome Gold - Paco Rabanne 1 Million
Truefitt & Hill 1805 - Issey Miyake l'eau d'Issey Apsley - Hermes Terre d'Hermes Grafton - YSL Rive Gauche Freshman - Davidoff Cool Water
Murphy and McNeil Trinity - Creed Aventus Magh Tured - Tom Ford Oud Wood Tobac Fanaile - Tom Ford Tobacco Vanille Gael Laoch - Creed Viking
Zingari Man The Explorer - Bvlgari Man Wood Essence
Cписок мыл, для которых производитель не заявлял о какой-либо инспирации, но пользователи нашли определенной степени сходство.
У мене особисто є зауваження по - Razorock American Barber - YSL Rive Gauche - Truefitt & Hill Grafton - YSL Rive Gauche Маю обидва, і вони досить різні. Razorock American Barber більше пахне прянощами, у ньому є якісь ніби перцеві ноти, кардамон, аніс чи щось подібне. У Truefitt & Hill Grafton аромат більш благородний, я чую в ньому грейпфрут і ще купу нот, деякі з яких можу віднести до люксових вінтажних, ніби "оксамитових".
upd. Додам по WSP Mahogany - воно мені явно пахне Interlude від Amouage. Якщо ще хтось може це підтвердити, думаю, каталог можна оновити і надалі взагалі оновлювати з урахуванням доповнень у коментах.
alex-kin Поставив вподобайку
razorsedge Постоялець
Повідомлень : 905 Репутація : 576 Дата реєстрації : 12.03.2018 Вік : 35 Звідки : Львів
upd. Додам по WSP Mahogany - воно мені явно пахне Interlude від Amouage. Якщо ще хтось може це підтвердити, думаю, каталог можна оновити і надалі взагалі оновлювати з урахуванням доповнень у коментах.
спасибо, добавил
brawl Постоялець
Если вы так же знаете мыла с запахом от известных парфюмов, можете писать в коммпентариях для пополнения списка.
Truefitt & Hill 1805 - Issey Miyake l'eau d'Issey Apsley - Hermes Terre d'Hermes Grafton - YSL Rive Gauche Freshman - Davidoff Cool Water
Сэм, чудова робота! :97: Але тут я не згоден. Щоб горді англійці Truefitt & Hill, які заявляють дату створення свого першого оригінального аромату "1805" якраз в 1805 році (звідти й назва) був клоном Issey Miyake бренд який і з'явився то у 1992 році? Grafton дуже оригінальний фужер 1983 року (дуже схожих мені не попадалося) й це точно не Rive Gauche , в мене є обидва. Мій улюблений з усієї лінійки Freshman найгірший з усієї лінійки як на мене, але з Davidoff Cool Water порівняти не можу, не маю останнього для порівняння.
Цитата :
Grooming Dept Ingress - Creed Green Irish Tweed
Теж є обидва. Як на мене не схожі
alex-kin Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Додам. Davidoff Cool Water і Creed Green Irish Tweed досить схожі, причому і випущені були приблизно в один час. Можливо, є сенс вказувати схожість на них парно? Наприклад: Irish Countryside - Creed Green Irish Tweed / Davidoff Cool Water
Ще одна пропозиція: створити таку ж тему для лосьйонів після гоління.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Позвольте не согласиться с Вами, Davidoff cool water относится к категории "cиних запахов" никакого отношения или схожести с Green Irish Tweed он не имеет.
iurii.paustovskii Частий гість
Повідомлень : 94 Репутація : -4 Дата реєстрації : 23.12.2019 Вік : 31 Звідки : Київ
Имею оба оригиналы, сказать что они имеют похожий запах все равно что сказать что Prada L'homme и Creed Aventus идентичны, но это лишь мое личное мнение.
Повідомлень : 94 Репутація : -4 Дата реєстрації : 23.12.2019 Вік : 31 Звідки : Київ
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Если Вас не затруднит, дайте пожалуйста ссылочку на данного гражданина и его цитату из книги, впервые слышу о таком персонаже, и об отношении Creed Green Irish Tweed к синим запахам, хотя общаюсь с людьми очень помешанными на парфюмерной индустрии.
Alex Постоялець
Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Cool Water, Green Irish Tweed, Floris JF имеют похожие только верхние ноты. Сердце и шлейф разные. Это относится к парфюмам выпущенным ранее. Нынешний Cool Water можно выбросить на помойку. Шлейф Floris JF абсолюно не похож на Green Irish Tweed.
Cool Water, Green Irish Tweed, Floris JF имеют похожие только верхние ноты. Сердце и шлейф разные. Это относится к парфюмам выпущенным ранее. Нынешний Cool Water можно выбросить на помойку. Шлейф Floris JF абсолюно не похож на Green Irish Tweed.
С такой точки зрения я не рассматривал, Вы мне сразу напомнили мой опыт знакомства с подделкой Aventus-а в одном из молов Украины, где кроме отчетливого аромата ананаса не было вообще ничего. Осмелюсь предположить что сравнившие Green Irish Tweed с Cool Water знакомы только с подделками. Насколько мне известно ознакомится с ароматом Creed в Украине, кроме как купить его возможности нет никакой, тестеров я в парфюмерных не встречал. PS: если хотите воспоминания старого Cool Water, Kenzo pour homme более благородная версия с тем самым оттенком 90х, хотя у меня флакон еще 2004 года, может сейчас уже испаганились
А така категорія, як "сині аромати" - сумнівне явище. У цих двох парфумів навіть автор один, до речі (хоча це й не говорить само по собі про ідентичність). Так, вони не однакові, але, як мінімум, дуже схожі і загальне враження створюють дуже схоже.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Настолько "сумнівне явище" что под него выдилели целую категорию? которую признали Парфюмеры и Дома? используя не только цвет в самом парфюме но и многие в названии указывают принадлежность к "cиней" категории (Blue de Chanel). Fragrantica позволяет голосовать всем вне зависимости "verified buyer" или нет, что как минимум делает его очень недостоверным источником, где гарантии что там не наголосовали насмотревшись обзоров в ютубе не пойми кого, или просто услыхали от кого то, или нанюхались подделок. Очень желаю ознакомиться с выше упомянутым Вами Лука Турбін, так как самостоятельно такого персонажа найти не смог, прошу Вас дать ссылку на него.
То "сині" - це ті, в яких пляшка синя?))) Бльо де Шанель, Кул Вотер і Булгарі Аква? А ще є чорні (Bvlgari Black, CDG Black, Encre Noir...), білі (Lalique White, Estee Lauder White Linen...) і т.п.? Я ще розумію категорію "акватичний фужер", але сині аромати - поясніть, що це і хто і чому їх виділяє в окрему категорію. Погугліть "Лука Турин - Парфюмерный гид". А якщо на Фрагрантиці всі нанюхались підробок, то ок.
То "сині" - це ті, в яких пляшка синя?))) Бльо де Шанель, Кул Вотер і Булгарі Аква? А ще є чорні (Bvlgari Black, CDG Black, Encre Noir...), білі (Lalique White, Estee
Ecтественно- нет, я отвечал Вам про "cомнительную категорию"
Even though Pierre Bourdon is the nose behind creating both Cool Water and GIT, they do not share the same DNA. Cool Water has an aquatic twist. Вот фраза из его записей.
Найти полный ответ на вопрос что такое "синие ароматы" Вы можете по этим ссылкам: 1 https://www.nytimes.com/2010/07/29/fashion/29NOTICED.html 2 https://www.pairfum.com/is-blue-the-worlds-favourite-colour-for-room-fragrance/ 3 https://www.fragrantica.com/news/Twin-Perceptions-Color-and-Scent-Part-Two-A-Blue-Mood-4450.html
Заметьте Фрагрантика тут тоже есть, что для меня является достаточно странным, ведь Вы предлагали мне обратиться именно к этому ресурсу за информацией, а сами с ним видимо не ознакамливались досконально
Кстати сам Pierre Bourdon о своем участии в создании Creed Green Irish Tweed нигде не подтверждал. И о том что он имеет отношение к этому парфюму всего лишь догадки Luca Turin-a.
Так как Green Irish Tweed на Bomond не нашел, дам сравнение цен на Aventus оффициалный сайт Creed https://creedboutique.com/collections/creed-aventus-collection/products/aventus?variant=31459294216289 435$/100 ml cайт Bomond: https://bomond.com.ua/aventus-parfjumirovannaja-voda-154063.html 323$/100ml, на 100$ дешевле чем цена производителя? оригинальность данного продукта основываясь на ценообразовании вызывает у меня сомнения.
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Позвольте не согласиться с Вами, Davidoff cool water относится к категории "cиних запахов" никакого отношения или схожести с Green Irish Tweed он не имеет.
Звичайно, вони не ідентичні. Але досить схожі. Мав у користуванні обидва. І ось, що каже спільнота Фрагрантики (взяв англомовну, як наймасовішу), гляньте перед розділом відгуків (коментарів): [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]