Если вы так же знаете мыла с запахом от известных парфюмов, можете писать в коммпентариях для пополнения списка.
Truefitt & Hill 1805 - Issey Miyake l'eau d'Issey Apsley - Hermes Terre d'Hermes Grafton - YSL Rive Gauche Freshman - Davidoff Cool Water
Несколько не понял постановку вопроса... Хотелось бы уточнить...
Правильно ли я вас понял: в мыле для бритья Truefitt & Hill 1805 использован не аромат Truefitt & Hill 1805, а аромат Issey Miyake L'eau d'Issey? Или в мыле для бритья Truefitt & Hill 1805 есть нечто, напоминающее аромат Issey Miyake L'eau d'Issey? (И в остальных приведенных вами примерах та же самая ситуация. Насчёт других марок мыла ничего не могу сказать путного, не пробовал, мыла для бритья Truefitt & Hill перепробовал, могу написать нечто вразумительное.)
Если первый вариант, то это забавно: все "воды" (а там их миллион фланкеров) Иссея Мияке созданы много позже 1805 года и становится интересно - а до этого чем Truefitt & Hill ароматизировали своё мыло "1805"? И зачем серьёзной марке Truefitt & Hill ароматизировать своё мыло ароматом Issey Miyake? И почему мыло для бритья Truefitt & Hill 1805 имеет сходный с одеколоном "1805" аромат?
Если второй вариант, то это нормально: в чём угодно можно найти всё, что угодно.
Vitgor, vates та LADO Поставили вподобайку
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Нічого дивного насправді. Цифра 1805 означає лише початок діяльності засновника, Вільяма Френсіса Трюфіта. І він був перукарем, а не парфумером. Власне парфумерією компанія (яка на той час вже кілька разів змінила і розташування, і власників) почала займатися ближче до рубежу 19 та 20 століть. Але і після цього лінійка ароматів весь час змінювалася. Зберігалися традиційні назви, але самі профілі кілька разів повністю переформульовувалися. Остання ітерація якраз намагається відповідати сучасним модам. І дійсно більшість ароматів - "за мотивами" відомих композицій.
Те саме відбулося і з Трампером, і з Гаррісом, і з іншими "старими" англійськими марками.
Oleksii, razorsedge, KRuslan, 2046, ARTURIUS, ditrih_ та alex-kin Поставили вподобайку
uncle187 Бувалий
Повідомлень : 251 Репутація : 271 Дата реєстрації : 11.04.2018 Вік : 34 Звідки : Сумы
Шановні камради, перепрошую, що можливо не зовсім по темі топіка... Але можливо і по темі
Не маю поки що значного досвіду користування різними видами мила. Ті, що в роботі, мають легкий аромат (зелене Proraso, Speik, Ach. Brito). Tabac є, з ним все зрозуміло: мило класне, аромат особливий, але, на мій погляд, не на кожне гоління (мені, чесно кажучи, набридає).
Так от. Хочеться якогось мила, щоб аромат був потужний, щоб ванну кімнату заповнював! Але не Tabac :D Порекомендуйте, будь ласка. Може щось з лінійок Stirling, RazoRock або Fine? Буду дуже вам вдячний.
(PS. Був короткий досвід використання Truefitt & Hill: Apsley та Sandalwood - дуже класні, ароматичні, яскраві, але в мене, як і у Стаса Just a Hobby (дивився в одному з відео), потужна алергія на якийсь інгредієнт.)
Янеж та ARTURIUS Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Спробуйте мила від артизан: Stirling, Declaracium Grooming, A&E, Phoenix. Серед цих мил є неймовірна кількість різноманітних ароматів з досить різною інтенсивністю.
_________________ Через терни до зірок!
Ruslan, Янеж, stanislav-q, egoist та alex-kin Поставили вподобайку
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Наприклад мило Phoenix Cane CK6 має неймовірну інтенсивність та стійкість. Із моїх записів: "Аромат це неймовірна інтенсивність. Мило тримає аромат на обличчі на протязі декількох годин! Аромат трав'янистий, майже аптекарський. Трохи м'яти, якась ромашка начебто, та концентрат евкаліпту. Аромат дуже нагадує в'єтнамську зірочку з радянських часів. Мило підпікає-холодить обличчя. Із-за аромату мила не почув аромат лосьону. В цілому дуже яскраво, на любителя й можливо не на кожен день, але як кому."
_________________ Через терни до зірок!
Янеж, Sauvage, Kody, Kitten911 та alex-kin Поставили вподобайку
Vlad_Med Частий гість
Повідомлень : 58 Репутація : 11 Дата реєстрації : 29.02.2020 Вік : 36 Звідки : Кам'янське
Ц ей гід - просто знахідка! Мені свого часу дуже НЕ зайшов American Barber від RazoRock. Він те щоб неприємний, але занадто overwhelming, прям душив цей запах, було відчуття що я б ним користувався раз на місяць при поході в якийсь заклад, але не вдома на щодень.
Завдяки такому списочку можу не купити знов щось дуже схоже:))
stanislav-q та alex-kin Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 50 Дата реєстрації : 31.12.2021 Вік : 46
Ц ей гід - просто знахідка! Мені свого часу дуже НЕ зайшов American Barber від RazoRock. Він те щоб неприємний, але занадто overwhelming, прям душив цей запах, було відчуття що я б ним користувався раз на місяць при поході в якийсь заклад, але не вдома на щодень.
Завдяки такому списочку можу не купити знов щось дуже схоже:))
Цікавий досвід! Я зараз змилюю баночку American Barber від RazoRock (користуюсь дуже часто) і розумію, що це мило дуже залежить від... усього: погоди, настрою, стану самого мла. Тому що і я відмічав, що сьогодні голюся і все ОК, а увечері вдихнув аромат з баночки, а там щось милом 72 % пахне... А іноді і зовсім пахне чимось неприємним. В мене є Stalion від RazoRock, і це мило таке ж загадкове: з банки пахне приємно, коли голишся, то пре щось таке сильне. Ні, не неприємне, а просто занадто гучне. (Але ТТХ у мил від RazoRock нормальні і робочі. Нарікань не маю зовсім.)
Акулов та Vlad_Med Поставили вподобайку
Vlad_Med Частий гість
Повідомлень : 58 Репутація : 11 Дата реєстрації : 29.02.2020 Вік : 36 Звідки : Кам'янське
Цікавий досвід! Я зараз змилюю баночку American Barber від RazoRock (користуюсь дуже часто) і розумію, що це мило дуже залежить від... усього: погоди, настрою, стану самого мла. Тому що і я відмічав, що сьогодні голюся і все ОК, а увечері вдихнув аромат з баночки, а там щось милом 72 % пахне... А іноді і зовсім пахне чимось неприємним. В мене є Stalion від RazoRock, і це мило таке ж загадкове: з банки пахне приємно, коли голишся, то пре щось таке сильне. Ні, не неприємне, а просто занадто гучне. (Але ТТХ у мил від RazoRock нормальні і робочі. Нарікань не маю зовсім.)
Я не уточнив, що American Barber то був лосьйон в мене, але менше з тим, мати такі підказки щодо ароматів дуже навіть зручно)
alex-kin Бувалий
Я не уточнив, що American Barber то був лосьйон в мене, але менше з тим, мати такі підказки щодо ароматів дуже навіть зручно)
Зрозуміло! Тоді лосьйон брати не буду))))
До речі, більшість лосьйонів від Razorock, що мені довелося спробувати, дуже "гучні". Overhelmed, як було написано вище. Іноді і таких хочеться, коли відповідний настрій.
Vlad_Med Поставив вподобайку
alex-kin Бувалий
Stirling: Campania "натхнений" Fico di Amalfi від Acqua di Parma; Alighieri "натхнений" Fahrenheit for Men від Dior.
Щодо "Аліг'єрі" сказати від себе нічого не можу (інформацію взяв з сайту), а "Кампанія" "натхнена" "Аква ді Парою" дууууже сильно. І це тішить, оскільки аромат (особливе поєднання інжиру та легкого кедру!) приємний, ніжний та заспокійливий.
Ruslan, Акулов та stanislav-q Поставили вподобайку
Cobbler Новачок
Повідомлень : 16 Репутація : 0 Дата реєстрації : 14.06.2022 Вік : 47 Звідки : Запоріжжя
Stirling: Campania "натхнений" Fico di Amalfi від Acqua di Parma; Alighieri "натхнений" Fahrenheit for Men від Dior.
Щодо "Аліг'єрі" сказати від себе нічого не можу (інформацію взяв з сайту), а "Кампанія" "натхнена" "Аква ді Парою" дууууже сильно. І це тішить, оскільки аромат (особливе поєднання інжиру та легкого кедру!) приємний, ніжний та заспокійливий.
Щодо моїх відчуттів аромата Alighieri "натхнений" Fahrenheit for Men від Dior. В дусі Фарінгейт, не геть схожа ароматика але має свій цікавий ароматичний стрижень( стержень). Мені трохи свіжіше без густих нот, цікаво поданий самостійний аромат. Екзекутів в дусі Авентуса та Дресед мен в дусі Грін Айріш Твід більш схожі!
ditrih_ та alex-kin Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев