Парни, не хочу быть навязчивым, но это тема о лезвиях. Есть раздел [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], где вопросы выбора станка мусолены-перемусолены. Если есть необходимость еще раз это обсудить, давайте переместимся в соответствующий раздел.
Aviator Поставив вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Любой, они все одинаковые, единственное могу сказать про 34HD, двухсоставной - частые жалобы на разную агрессивность сторон, я помню давно ещё у нас на форуме такой продавался, так продавец, честный чел и известный форумчанин акцентировал на этом внимание. И на зарубежных форумах тоже об этом речь идет. Из реплик могу подсказать - более мягкий чем оригинал это Вигшейвинг, более агрессивный - Биг Рок. Оба есть у меня и на них есть обзоры на форуме, с авторами обзоров согласен полностью. Есть также сравнительный обзор на форуме Вигшейвинга и Меркура, одобряю.
user999 Поставив вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Парни, не хочу быть навязчивым, но это тема о лезвиях. Есть раздел [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], где вопросы выбора станка мусолены-перемусолены. Если есть необходимость еще раз это обсудить, давайте переместимся в соответствующий раздел.
О, пардон, согласен полностью, будут вопросы в профильных темах - продолжим.
Alex Постоялець
Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
The Feather - одно из лучших лезвий для тех, кто умеет бриться вне зависимости от используемого станка. Заниматься поиском связки, все равно, что ... танцору, которому ... мешают, подбирать туфли.
user999, Олександр Lutsk та Vlad_Med поствили "Не подобається"
Vlad_Med Частий гість
Повідомлень : 58 Репутація : 11 Дата реєстрації : 29.02.2020 Вік : 36 Звідки : Кам'янське
The Feather - одно из лучших лезвий для тех, кто умеет бриться вне зависимости от используемого станка. Заниматься поиском связки, все равно, что ... танцору, которому ... мешают, подбирать туфли.
Почему же тогда все подбирают лезвия по станок? :D
slonopotam та user999 Поставили вподобайку
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
Все говорят о перьях как об одних из самых самых, одних из лучших лучших... Попробуйте Gillette King-C. Я разницы в сравнении с перьями не почувствовал. По крайней мере на моем Rockwell 6s. Хватает на 8 раз побриться
Почему же тогда все подбирают лезвия по станок? :D
Лезвия под станок подбираются потому, что ширина лезвий разных производителей различна (внутри одного производителя она тоже может варьироваться, но не так значительно). А каждый станок имеет свою заданную геометрию зажима лезвия. Неизменную! Соответственно, ширина лезвия в такой схеме прямо влияет на такой очень важный параметр, как ВЫЛЕТ ЛЕЗВИЯ. Вылет лезвия в совокупности с остротой прямо определяет агрессивность, комфорт и т.д. Все говорят о гапе, как параметре агрессивности, но его по значимости я бы поставил на второе место. Если комраду Alex комфортность бритья совершенно не зависит от сочетания станка и лезвия, то это его индивидуальное категоричное отношение и к умению бриться никакого отношения не имеет. Побриться можно чем угодно, но лучше максимально комфортно побриться. В любом случае все нужно пробовать на себе.
Ruslan, KHSN, cka, Walker.777 та lightheadedness Поставили вподобайку
zapikanka Новачок
Мне физер больше понравился в бабочке wilkinson classic, а вот в мюле 89 чет не оч. Разница прям огромная по комфорту бритья для меня. И таки на 10 раз комфортного бритья спокойно хватает
Mel Бувалий
Повідомлень : 313 Репутація : 1 Дата реєстрації : 16.08.2019 Звідки : Дніпро
Я наверное, буду единственным, кто оставит негативный отзыв об этих лезвиях. Пробовал в разных станках: Edwin Jagger 89, Fatip Piccolo, Treet Hercules, Treet Platinum, Меридиан, Qshave. И во всех станках лезвие Feather упирается в щетину, для того, чтобы станок двигался, приходится надавливать, после чего появляются многочисленные порезы, в результате чего лицо в крови. Думаю, что дело в заточке лезвия и в платиновом покрытии, не исключительно.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Я наверное, буду единственным, кто оставит негативный отзыв об этих лезвиях. Пробовал в разных станках: Edwin Jagger 89, Fatip Piccolo, Treet Hercules, Treet Platinum, Меридиан, Qshave. И во всех станках лезвие Feather упирается в щетину, для того, чтобы станок двигался, приходится надавливать, после чего появляются многочисленные порезы, в результате чего лицо в крови. Думаю, что дело в заточке лезвия и в платиновом покрытии, не исключительно.
Ну чому ж єдиний? Час від часу трпляються негативні відгуки на Feather. Що ж, так буває - не зайшло. Причини можуть бути різні. Але платинове покриття відкидайте зразу: у Feather воно найтонше на ринку. Заточка, якщо говорити про її гостроту, там теж в порядку. А от її кут міг не підійти, тут точно не скажу, шо воно там і як зроблено. Можливі інші фактори, але це вже більше гра в угадайку. Тож, просто забийте. Не ваше лезо - ну й фіг з ним
Ruslan, Kitten911 та all75 Поставили вподобайку
Alex Постоялець
Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Для початку уривок з опису деяких німецьких магазинів ,, У США та інших країнах бритвені леза Feather постачаються з жовтою передньою картонною вставкою з написом «New Stainless» або подібним. Жовтий варіант - один з видів упаковки, що поставляється на експорт. Однак, за словами виробника, у продажу зустрічаються підробки гіршої якості. Пропонована нами версія поставляється в оригінальній упаковці для японського ринку. Якщо ви бачите будь-яку упаковку зі старомодними шрифтами та іншими невідповідностями тощо, будьте обережні, оскільки це може бути підробка". Теми підробок в цьому пості не торкаюсь, залишаю її тим хто вважає хорошими лезами РПЛ і Астру сперечаючись про якість Фейзера. Раніше Feather FH-10 можна було купити в інтернетмагазині виробника в Японії, зараз вони є в достатній кількості в Європі. Між ними , жовтими і чорними дійсно є різниця. Вощений папір, в який загорнуте лезо тонший. Плями клею мають меншу товщину, і не залишають слідів на плиті станка. Лезо, напевно, має меншу товщину, тому що згинається легше. Метал світліший. Гоління більш комфорне ніж поширеними в Україні варіантами Фейзера. За своїми якостями більше схожі на жовті вироблені в дев'яностих.В порівнянні з чорними і жовтими придбаними в Україні - ідентичні лише написи на лезах.[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, fill та Kitten911 Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Как ни странно мне фезер зашли в роквеле (я предпочитаю неагрессивные лезвия типа дерби) даже красных точек не оставили или моя кожа от лета к зиме меняется надо будет проверить кол-во сеансов бритья и вслед побриться kai, может и эти теперь зайдут
fill, Янеж та ARTURIUS Поставили вподобайку
supernova Бувалий
Повідомлень : 119 Репутація : 2 Дата реєстрації : 03.08.2021 Звідки : Луцьк
[quote="Alex"]Для початку уривок з опису деяких німецьких магазинів ,, У США та інших країнах бритвені леза Feather постачаються з жовтою передньою картонною вставкою з написом «New Stainless» або подібним. Жовтий варіант - один з видів упаковки, що поставляється на експорт. Однак, [b]за словами виробника[/b], у продажу зустрічаються підробки гіршої якості. Пропонована нами версія поставляється в оригінальній упаковці для японського ринку. Якщо ви бачите будь-яку упаковку зі старомодними шрифтами та іншими невідповідностями тощо, будьте обережні, оскільки це може бути підробка". Теми підробок в цьому пості не торкаюсь, залишаю її тим хто вважає хорошими лезами РПЛ і Астру сперечаючись про якість Фейзера. Раніше Feather FH-10 можна було купити в інтернетмагазині виробника в Японії, зараз вони є в достатній кількості в Європі. Між ними , жовтими і чорними дійсно є різниця. Вощений папір, в який загорнуте лезо тонший. Плями клею мають меншу товщину, і не залишають слідів на плиті станка. Лезо, напевно, має меншу товщину, тому що згинається легше. Метал світліший. Гоління більш комфорне ніж поширеними в Україні варіантами Фейзера. За своїми якостями більше схожі на жовті вироблені в дев'яностих.В порівнянні з чорними і жовтими придбаними в Україні - ідентичні лише написи на лезах.[url=https://servimg.com/view/19862932/88][img][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] fh-10 бувають підробки?
Ruslan та wakidzasi Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Що в жовтому пакуванні, що в чорному, не зайшли обидва варіанти - через те врізається в щетину, а проштовхувати та давити, не хочеться.
Куди Ви їх намагались вставити, що вони не зайшли і Вам не хочеться проштовхувати? [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Це ж леза для гоління.
Mel поставив(ла) "Не подобається"
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv