Вітаю, панство. Пройшло кілька років і я знов поголився лезом Feather, той що з чорної пачки. Тільки цього разу встановив його у [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Що сказати, не розчарувався. Навпаки найкомфортніше гоління за останній час. Ріже волос лезо безкомпромісно і в тім м'яко, не пошкоджуючи шкіру. Проти росту волосся під носом - без гальмування. Після гоління обризкався спиртовим лосьоном, відчуття ніби водою. Жодного припікання. Звичайно, якщо не будете давити на бритву, отримаєте від гоління з цим лезом максимальне задоволення. Побачу у продажу приємну цінову пропозицію, обов'язково придбаю велику упаковку.
trimmer, fill, andrew_ADK та ditrih_ Поставили вподобайку
Alex Постоялець
Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Мушу Вас засмутити, але товар недоступний. На сайті магазину висять позиції, які недійсні і з довоєнними цінами. Актуальну наявність товарів магазину "Без фабули" можна дізнатися на prom.ua. Хіба щось змінилось за останні дні.
Останній раз редагувалося: bulldog38 (Пн 20 Лют 2023 - 7:40), всього регувалося 1 раз(-и)
Ruslan та Акулов Поставили вподобайку
Alex Постоялець
Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Мушу вас засмутити, але товар недоступний. На сайті магазину висять позиції, які недійсні і з довоєнними цінами. Актуальну наявність товарів магазину "Без фабули" можна дізнатися на prom.ua. Хіба щось змінилось за останні дні.
Подивився на prom.ua. Дійсно недоступний. Для смутку причин не має , оскільки сучасні леза Фезер я не використовую, за винятком лез для внутрішнього ринку Японії, хоч і маю, про запас, декілька блоків в наявності. Вони значно гірші за леза вироблені в 80-90 роках. Останні варто скуповувати не зважаючи на ціну.
Ruslan, Mel та bulldog38 Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
На них логотип має вмгляд червоного трикутника на фоні якого дві пір'їни, На зворотній стороні напис ,,Made in Japan" . На сучасних - червоний прямокутник, на фоні якого пір'їна , схожа на слизняка і напис просто Japan.
Ruslan Поставив вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
На них логотип має вмгляд червоного трикутника на фоні якого дві пір'їни, На зворотній стороні напис ,,Made in Japan" . На сучасних - червоний прямокутник, на фоні якого пір'їна , схожа на слизняка і напис просто Japan.
И на лезвии другой принт
andrew_ADK Бувалий
Повідомлень : 305 Репутація : 230 Дата реєстрації : 07.05.2019 Вік : 47 Звідки : Запоріжжя
Мушу Вас засмутити, але товар недоступний. На сайті магазину висять позиції, які недійсні і з довоєнними цінами. Актуальну наявність товарів магазину "Без фабули" можна дізнатися на prom.ua. Хіба щось змінилось за останні дні.
Вчора, в 22:00, замовив блок фізера на сайті, сьогодні відправили посилку, ціна актуальна.
Ruslan, trimmer, ditrih_, all75 та mad_fish Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
[url=https://manclub.com.ua/ua/p757839942-leza-feather-new.html][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Ось такі продаються в магазині, як ви описували Але мені щось здається, що вони будуть так само вироблені недавно, як і ті, що в новій упаковці
supernova Бувалий
Повідомлень : 119 Репутація : 2 Дата реєстрації : 03.08.2021 Звідки : Луцьк
Сьогодні вирішив, що пора вже познайомитися з Feather Hi-Stainless. Дводенна щетина не помітно була знесена King C з даним лезом до стану ббс. Спирт від лосьйону спрацював на пару секунд в районі шиї. Це просто неймовірно. Все раніше прочитане про гостроту леза, порізи від них і т.д. перетворилося в повне задоволення від гоління. Дуже задоволений.
Ruslan, Alex, fill, Santa, stanislav-q, ARTURIUS, Kitten911 і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Вчора спробував. Заодно і кумові пачку дав. Зарядив в 41-шу, гарячий рушник, крем Нівеа (знову з водою переборщив, та й грець з ним) і погнав. Думаю, поголюсь таки вперше "по книжці" - в три проходи. Почав - пройшов по шерсті, впоперек вже змусило здивуватись - а коли ж wow-ефект? На третій прохід, та ще й на 41-й, не ризикнув - перезарядив в King C дочовгав ним. Враження однозначно неоднозначні, з ними переночував)) Вранці кум пише - так вони ж ніфіга не бриють, Бік гостріші, а пластмаска Dorco "зробить їх разом" взяті. А мені і заперечити ні з чим - приблизно тієї ж думки. Якщо той же SuperMax з первих рухів - "ого! треба брать", то з цими, поки що, "та падаждіті..." Сильно, звичайно, я не розстроївся, но "осадочєк имєєтся")) Додам, що, мабуть, більше по шерсті/впоперек пробувати не буду, весь смисл цих тєлодвіженій зникає на третьому проході та підборі пеньків. Але, якщо вони від техніки "коротких рухів проти росту" залишаються де-in-де, то тут вся морда сплоший пеньок, начухаєшся досхочу))
Згоден, може в колеги [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] друга партія, трохи згодом зкину фото з моєї пачки. Голитися стараюсь від кришки, пеньки підбирав з піною Нівеа. Щярнт?)) Може карма погана? Досадно, що кума мабуть не перетягну на нашу сторону, Дорко не можу перебить аргументами.
Дуже дивно, що одне з найгостриших лез не зрізає щетину.
Може 41 новодєл та не вигрібає? Я ж чому на кінга поміняв, бо надоїло шкрябать. А з тим комфортніше добрився. Може я конечно ще не постіг всієї віртуозності техніки, но бриюсь 41-й без проблем та порізів, але таки з середнім задоволенням. 89 в порівнянні, як релаксант)) Та ще й з Жилет Платинум... Подобаються зело ці леза своєю м'якістю))
Останній раз редагувалося: lightheadedness (Чт 19 Жовт 2023 - 21:35), всього регувалося 1 раз(-и)
lightheadedness Новачок
Повідомлень : 41 Репутація : 0 Дата реєстрації : 09.08.2023 Вік : 48
Колеги! Містика якась! Вранці те ж лезо зарядив в R89, піна з гелю Нівеа, і погнав проти росту. І, мушу сказати, це ж зовсім інша справа! Отримав доволі комфортне гоління з ефективністю не гірше зв'язки з R41. Притому, без екстріма, притаманному open comb, можна сказать, easy та на расслабоні)) Знімало впевнено, без якихось затиків та несподіванок, навіть здалося, що пеньки його стихія - підбирає "з апетитом" та без начухів. Звичайно, з 89-ю досягти ББС ще та морока, зате вже намахався як тільки хотів)) Трохи опісля приправив це все діло лосьйоном Florena (навіть не знаю звідки він у мене взявся, може з дитинства)) він швиденько щипнув де треба і получилася красота та гарний настрій. Так що свої тапки в бік іменитого бренду я тихенько забираю, продовжую спостереження, тримаю в курсі)) ... Помню, кум щось бурчав "наче під кінець краще пішло". Може дійсно спочатку якесь покриття злітало, поки лезо вийшло на свою гостроту? О_о
Ruslan, stanislav-q, Kitten911 та Yura_ Поставили вподобайку