Відкриттям вересня для мене стала пара Parker+Gillette Nacet, надзвичайно ефективне гоління! Але поки найкращим для мене далі є Rockwell 6S :0007:
Дротик так в фавориты и не выбился?
Ні, агресивно лезо відчувається, а ефективність від того не є краща за Rockwell, хоч він мене надоумив замовити повторно Blackbird в машинній обробці, я мав поліровану і на той момент була мені агресивна, зараз я з 4 плити перейшов на 5 в Rockwel думаю зайде, та й дійшов до того що мені пасують "шершаві" станки типу Rockwel чи ROCCA або в машиній обробці ипу Dart, поліровані не так голять навіть не знаю як це пояснити типу прилипають, не натягують так шкіру, парадокс але ковзають гірше :0027:
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Відкриттям вересня для мене стала пара Parker+Gillette Nacet, надзвичайно ефективне гоління! Але поки найкращим для мене далі є Rockwell 6S :0007:
Дротик так в фавориты и не выбился?
Ні, агресивно лезо відчувається, а ефективність від того не є краща за Rockwell, хоч він мене надоумив замовити повторно Blackbird в машинній обробці, я мав поліровану і на той момент була мені агресивна, зараз я з 4 плити перейшов на 5 в Rockwel думаю зайде, та й дійшов до того що мені пасують "шершаві" станки типу Rockwel чи ROCCA або в машиній обробці ипу Dart, поліровані не так голять навіть не знаю як це пояснити типу прилипають, не натягують так шкіру, парадокс але ковзають гірше :0027:
Алюминий кроме Эклиптика от Фениксов не пробовал?
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Я тоже голосую за Герман-Слант. Пользуюсь в основном Windrose safety razor R3 Slant Satin Finish,но есть одно но-если сильно торопишься то Герман-Слант всегда выручает.
Альф84 Бувалий
Повідомлень : 153 Репутація : 87 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 40 Звідки : Одесса
Хочу изменить показания. С недавних пор у меня новый фаворит среди DE. Razorock German 37 DE Slant Razor На зеленой астре бреет меня в разы комфортнее чем 6С
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
3000S прошу сменить на "Юбилейная". С 3000S не оставляет чувство, что игрушку в руке держишь. "Юбилейная" для меня великолепный баланс мягкости, комфорта, эффективности и чистоты бритья. Главное настройки выше четвёрки не задирать, даже с мягкими лезвиями. Будет драть, ничего в бритье не меняя.
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
У меня любимых станков сейчас 2: R41 и голова[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] - ею в последние разы бреюсь всё чаще и чаще.
Віцик Частий гість
Повідомлень : 63 Репутація : 2 Дата реєстрації : 07.11.2017 Вік : 43 Звідки : кропивницький
У меня сейчас на постояннке станок от фирмы qshave merkur futur, всем радует [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Стас Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa
Для меня любимый станок - Muhle R41. Мягко (минимум агрессии), комфортно, эффективно. Рекомендую новичкам. С этим станком, у меня раздражения кожи практически нет, еле заметное. Если сравнить с опробованными касетниками, одноразовые станками и т-образными станками, то они не давали такого комфорта, эффективности и ещё получал приличное раздражение кожи.
Стас Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa
У меня кожа тонкая и мягкая. Грубой и толстой свою кожу, как у слона, я назвать не могу. Muhle R41 для меня: лапочка, добрая и пушистая, западлянских коцек не ставит (не кусает), слой эпидермиса - снимает минимально, в сравнении с другими опробованными станками.
У меня кожа тонкая и мягкая. Грубой и толстой свою кожу, как у слона, я назвать не могу. Muhle R41 для меня: лапочка, добрая и пушистая, западлянских коцек не ставит (не кусает), слой эпидермиса - снимает минимально, в сравнении с другими опробованными станками.
Чудеса. А какие именно другие опробованные станки?
Отправлено через Topic'it
Lisabon Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 121 Дата реєстрації : 28.10.2018 Звідки : Лисичанск