ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Personna Med Prep

Перейти донизу 
+10
ASV
Феникс
brawl
Олександр Тернавский
Denisus
Саша Кавун
Ruslan
РейзорД
Стас
Roman313
14 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
АвторПовідомлення
Олександр Тернавский
Живе тут
Живе тут
Олександр Тернавский

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 1379
Дата реєстрації : 09.02.2018
Вік : 63

Personna Med Prep - Сторінка 2 Empty
ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyСр 4 Квіт 2018 - 12:53

Тоже, в основном мед использую. В работе отличий от израильской и Апачи не выявил. Одни из любимых (если не самые?).
Не нравится:
1. Лезвия внутри конвертов не проклеены (сами конверты - да)
2. Нет маркировки сторон, и они выполнены зеркально.
3. Качество надписей (есть мнение, что расплывается от нанесения антисептика).

[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]

Walker.777 Поставив вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
Roman313
Живе тут
Живе тут
Roman313

1000 повідомлень

Репутація : 939
Дата реєстрації : 20.11.2017

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyСр 4 Квіт 2018 - 13:23

Олександр Тернавский пише:
Тоже, в основном мед использую. В работе отличий от израильской и Апачи не выявил. Одни из любимых (если не самые?).
Не нравится:
1. Лезвия внутри конвертов не проклеены (сами конверты - да)
2. Нет маркировки сторон, и они выполнены зеркально.
3. Качество надписей (есть мнение, что расплывается от нанесения антисептика).

Для госпіталів трішки інша продукується. "FOR HOSPITAL USE" має напис на лезу і в синіх конвертах переважно пакується. Хоч я мінімальну різницю відчув в гостроті між тою що на фото та тою що для госпіталів, основна різниця в витривалості і незмінній якості для більшої кількості голінь.

BPK та Walker.777 Поставили вподобайку

brawl
Постоялець
Постоялець
brawl

Репутація : 532
Дата реєстрації : 30.04.2018

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyСр 21 Лист 2018 - 22:28

Завдяки камраду wick2015 вдалося й мені спробувати медецинску персону. З Ізраїльскою персоною немає сенсу порівнюати, це взагалі інакше лезо. В Двох словах мені здалося дуже гострим і доволі м'яким та комфортним.
станок Christopher Bradley плита B. Буду далі з ними експерементувати
Феникс
Постоялець
Постоялець
Феникс

Репутація : 299
Дата реєстрації : 14.03.2018

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyСр 21 Лист 2018 - 22:36

То, что лезвие не приклеено- думаю, невелика беда. Приклеивание это анонсируется как необходимая мера для того, чтобы при транспортировке РК лезвия не тупилась об сам конвертик. Из подобных неприклеенных лезвий я пробовал только Биг хром-платинум (желтые)- и уверяю уважаемое сообщество, что это были самые острые и долговечные лезвия из тех, которыми мне приходилось пользоваться.
Думаю, производителям вообще нужно научиться не приклеивать лезвия, а решать вопрос как-то по-другому. То ли бумагу для конвертиков соответствующую использовать, то ли дополнительную обработку РК делать. Клей, кроме неприятных ассоциаций с липкостью и последующей чистки бритвы ватой со спиртом, ничего не дает. ИМХО.
ASV
Бувалий
Бувалий
ASV

Репутація : 141
Дата реєстрації : 22.06.2018

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyЧт 22 Лист 2018 - 12:46

Феникс пише:
То, что лезвие не приклеено- думаю, невелика беда. Приклеивание это анонсируется как необходимая мера для того, чтобы при транспортировке РК лезвия не тупилась об сам конвертик. Из подобных неприклеенных лезвий я пробовал только Биг хром-платинум (желтые)- и уверяю уважаемое сообщество, что это были самые острые и долговечные лезвия из тех, которыми мне приходилось пользоваться.
Думаю, производителям вообще нужно научиться не приклеивать лезвия, а решать вопрос как-то по-другому. То ли бумагу для конвертиков соответствующую использовать, то ли дополнительную обработку РК делать. Клей, кроме неприятных ассоциаций с липкостью и последующей чистки бритвы ватой со спиртом, ничего не дает. ИМХО.

Абсолютно согласен!

То, что лезвия американской Персонна не приклены к конверту - это жирнющий ПЛЮС, а не минус!

Как задалбывает растирать этот плохо смывающийся клей, даже 70% спиртом плохо смывается, а кружку с кипятком на "прикроватной" тумбочке не все держат. Мало того, на Жиллетт-е Силвер клей ещё на режущую кромку наплывает, что значительно ухудшает её режущие свойства.
Данах он вообще нужен, клей этот - лезвия в плотных конвертах лежат прочно, стоят вертикально в коробке и очень туго в неё нафасованы.

Если бы все перешли бы на такой форм-фактор упаковки, то я был бы просто счастлив.

Саша Кавун
Живе тут
Живе тут

1000 повідомлень

Репутація : 1074
Дата реєстрації : 19.02.2018

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyВт 25 Груд 2018 - 22:44

Ребят, продайте кто-нибудь штучек пять лезвий Персонна мэйд ин ЮЭсЭй, а? Интересно, блин, погонять :scratch:. Они ж не похожи на израильские (мне они не зашли)?
Lisabon
Бувалий
Бувалий
Lisabon

Репутація : 121
Дата реєстрації : 28.10.2018

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyВт 25 Груд 2018 - 23:39

Цитата :
продайте кто-нибудь штучек пять лезвий Персонна мэйд ин ЮЭсЭй
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] продают, может такое подойдёт.
Саша Кавун
Живе тут
Живе тут

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyНд 6 Січ 2019 - 13:00

Хех! А теперь они с лазерной гравировкой! Спасибо wick2015 за возможность поюзать эти лезвия!

Alex
Постоялець
Постоялець
Alex

Репутація : 193

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyНд 6 Січ 2019 - 22:55

Номер партии сбоку лезвия есть, или, как у нынешней израильской Персоны исчез?
Саша Кавун
Живе тут
Живе тут

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyВт 8 Січ 2019 - 19:49

Лезвие очень эффективное, ооочень острое! В Timor OC брило без единого намёка на спотыкание. Такое было ощущение, что бреюсь 41й головой! Эффективность тоже не хуже: понадобилось 2 прохода и добривки - и BBS. Повторюсь, лезвие острое, бриться надо с осторожностью. Точно не для новичков. Думаю, и не для ежедневного бритья со станками средней агрессивности.

Alex пише:

Вот, что ещё нанесено (с одной стороны, похоже на "C 8"):

Alex та Walker.777 Поставили вподобайку

brawl
Постоялець
Постоялець
brawl

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyВт 8 Січ 2019 - 21:11

Саша Кавун пише:
Лезвие очень эффективное, ооочень острое! В Timor OC брило без единого намёка на спотыкание. Такое было ощущение, что бреюсь 41й головой! Эффективность тоже не хуже: понадобилось 2 прохода и добривки - и BBS. Повторюсь, лезвие острое, бриться надо с осторожностью. Точно не для новичков. Думаю, и не для ежедневного бритья со станками средней агрессивности
+ Саша. Мне они очень хорошо зашли в Karve на плите C (как раз средняя агрессия) на каждый день.

BPK Поставив вподобайку

Alex
Постоялець
Постоялець
Alex

Репутація : 193

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyВт 8 Січ 2019 - 21:29

Саша Кавун пише:
Лезвие очень эффективное, ооочень острое! В Timor OC брило без единого намёка на спотыкание. Такое было ощущение, что бреюсь 41й головой! Эффективность тоже не хуже: понадобилось 2 прохода и добривки - и BBS. Повторюсь, лезвие острое, бриться надо с осторожностью. Точно не для новичков. Думаю, и не для ежедневного бритья со станками средней агрессивности.

Alex пише:

Вот, что ещё нанесено (с одной стороны, похоже на "C 8"):

Я это и имел в виду. На лезвии с лазернрй гравировкой он есть7
Саша Кавун
Живе тут
Живе тут

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyВт 8 Січ 2019 - 21:40

Alex пише:

Я это и имел в виду. На лезвии с лазернрй гравировкой он есть7

Это оно самое - с лазерной гравировкой.
Саша Кавун
Живе тут
Живе тут

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyПт 11 Січ 2019 - 20:08

Устроил 2й сеанс бритья Мед. Персонной. Не понравилось. Лезвие осталось острым, но стало сильно кусачим. Одноразовое, в общем, оно для меня. Брился станком Timor OC.

BPK Поставив вподобайку

brawl
Постоялець
Постоялець
brawl

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyЧт 31 Січ 2019 - 21:25

Спробував леза Personna USA такі як на фото Тернавского у білій бумажній обгортці. Скажу я вам нічого у них спільного з шпитальними Prep. Для шпиталю дуже гострі та в одночас дуже м'які, а звичайні менш гострі та набагато агресивніші.
Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

Репутація : 2761
Дата реєстрації : 06.11.2017
Вік : 52

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyНд 19 Вер 2021 - 15:04

Благодаря камраду egoist :98: мне удалось спустя несколько лет повторно протестировать лезвие Персона мед преп, но на этот раз не в Т-образном станке, а в [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання].
Качество надписей на лезвии заметно улучшилось, не сравнить с прошлым вариантом, там все было плохо.
И опять я поменял свое мнение относительно лезвий. В этот раз побрился без повреждений, не напрягаясь. Спиртовой лосьон никак себя не проявил, значит кожа осталась целой. Чистота бритья невероятная, на уровне SE лезвий. В самых показательных для остроты местах (против роста щетины под носом) лезвия работало без утыканий и сбривало волос практически с первого движения. Несомненно это самое острое DE лезвие из тех, что я пробовал.

Акулов, Oleksandr U$A, egoist, Влад Бежик, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку

egoist
Живе тут
Живе тут
egoist

1000 повідомлень

Репутація : 181
Дата реєстрації : 21.02.2021
Вік : 36

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyНд 19 Вер 2021 - 17:05

Руслан, спасибо большое за качественный отзыв. Мне тоже кажется, что даже feather просто не дотягивает  до этих лезвий аж никак. Сочетание остроты + комфорта, дают очень положительный результат.

Ruslan Поставив вподобайку

https://instagram.com/egoist_shaving?utm_source=qr&igshid=NG
Caonima
Постоялець
Постоялець
Caonima

Репутація : 15
Дата реєстрації : 31.07.2022
Вік : 45

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyВт 17 Січ 2023 - 19:06

Завдяки [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] спробував це лезо. Поки що це саме класне лезо для мене в Rocca. Вже навіть думав продавати цей станок. Тепер не буду. Буду шукати де купити Med Prep.

Ruslan Поставив вподобайку

Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

Репутація : 2761
Дата реєстрації : 06.11.2017
Вік : 52

ПовідомленняТема: Re: Personna Med Prep   Personna Med Prep - Сторінка 2 EmptyСр 18 Січ 2023 - 11:46

Caonima пише:
Буду шукати де купити Med Prep.
Можна на них збирати колективні закупівлі. Бажаючи періодично з'являються.

Qwertyus та Caonima Поставили вподобайку

Personna Med Prep
Повернутися до початку 
Сторінка 2 з 2Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
 Схожі теми
-
» Сравнительный обзор лезвий Personna Apache Titanium (Китай) и Personna Platinum (Израиль).
» Prep Derma Protective Cream
» Леза Personna Platinum (Ізраїль, США, Німеччина)
» Порівняння лез Personna Platinum (обговорення).
» Леза Personna Super Comfort Сoated

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: ЛЕЗА ДЛЯ БРИТВ ТА ШАВЕТОК :: Двосторонні леза DE Razor-
Перейти до: