Повідомлень : 43 Репутація : 3 Дата реєстрації : 10.08.2021 Вік : 39 Звідки : Харків
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 10:51
ARTURIUS пише:
Так же актуальная для меня тема становится. Долго здесь на форуме продавалась хорошая чаша и не дорого при этом, жалею теперь, что не взял.))
Глиняные чаши для бритья украинского производства: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Чим скатл від ваших відрізняється, крім зовнішнього вигляду?
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7064 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 10:57
Лучше посмотреть все ветку [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Это поможет сориентироваться по тому, что Вам нужно. И контакты мастеров в этих темах есть.
egoist Поставив вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 10:58
У скатла двойные стенки, позволяет набрать воду горячую, и тогда пенка будет тёплой, и зимой будет приятно использовать такую пену))
ARTURIUS та Yevhen_85 Поставили вподобайку
Yevhen_85 Новачок
Повідомлень : 43 Репутація : 3 Дата реєстрації : 10.08.2021 Вік : 39 Звідки : Харків
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 11:05
egoist пише:
У скатла двойные стенки, позволяет набрать воду горячую, и тогда пенка будет тёплой, и зимой будет приятно использовать такую пену))
Зрозуміло, непотрібна переплата
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 11:18
Тут уже Вам решать! Я купил маленький скатл, зимой делаю пену в нем, в другое время просто взбиваю, сейчас сразу работаю на лице, так быстрее
trimmer та Yevhen_85 Поставили вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 12:24
egoist пише:
сейчас сразу работаю на лице, так быстрее
И быстрее и лучше для размягчения щетины и подготовки кожи к контакту с острой железякой. И пена не завоздушивается что особенно характерно для пупырчатых чаш. И я вообще советую, по возможности переходить на взбивание на морде.
Peshek, Акулов, egoist та Yevhen_85 Поставили вподобайку
Yevhen_85 Новачок
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 14:34
trimmer пише:
egoist пише:
сейчас сразу работаю на лице, так быстрее
И быстрее и лучше для размягчения щетины и подготовки кожи к контакту с острой железякой. И пена не завоздушивается что особенно характерно для пупырчатых чаш. И я вообще советую, по возможности переходить на взбивание на морде.
Теж спробую, на обличчі бажано мати крем або можна і мило?
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 14:40
Yevhen_85 пише:
Вообще без разницы, главное контролируйте воду в помазке, чтоб не забрызгать все, и не получить по шее от жены [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Я делаю так, замачиваю помазок, пару капель в банку с мылом, помазок отжал полностью, набрал, и на лицо, а после по чуть чуть добавляю воду.
trimmer та Peshek Поставили вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 14:51
egoist пише:
помазок отжал полностью, набрал, и на лицо, а после по чуть чуть добавляю воду.
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 14:57
Yevhen_85 пише:
Главное условие это не экономить, а крем или мыло это дело десятое. А вот экономия похерит даже самое топовое мыло.
egoist, ARTURIUS та Yevhen_85 Поставили вподобайку
Yevhen_85 Новачок
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 15:13
trimmer пише:
Yevhen_85 пише:
Главное условие это не экономить, а крем или мыло это дело десятое. А вот экономия похерит даже самое топовое мыло.
В мене біле proraso за 100 грн, нормальне мило, те що від нього потрібно справно виконує, почервонінь після нього не маю і це головне
egoist та Игорь Вл. Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 16:04
Yevhen_85 пише:
В мене біле proraso за 100 грн, нормальне мило, те що від нього потрібно справно виконує, почервонінь після нього не маю і це головне
Для старта, - хорошее мыло, далее пойдет и 2-е, и 3-е и так далее, и может быть поймете, что proraso ни больше, ни меньше, - просто мыло)) P.S Мне по ТТХ Арко больше нравится ))
Акулов та all75 Поставили вподобайку
Yevhen_85 Новачок
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 16:20
egoist пише:
Yevhen_85 пише:
Для старта, - хорошее мыло, далее пойдет и 2-е, и 3-е и так далее, и может быть поймете, что proraso ни больше, ни меньше, - просто мыло)) P.S Мне по ТТХ Арко больше нравится ))
Я прорасо не за ціни брав, а тому що на сайті воно єдине було для чутливої шкіри. А арко в мене теж було фіолетове, десь рік тому за 30 грн, по приколу замість піни купив, але тоді голився станками жилет і воно мені чомусь не сподобалось і я її викинув. Мабуть додам що перед тим як використовувати біле мило прорасо треба шкіру чимось обробити щоб не так травмувати обличчя, я використовую тонік нівеа для сухої шкіри і в останні 3-4 гоління немає жодної підряпини чи почервоніння
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 16:33
Yevhen_85 пише:
А арко в мене теж було фіолетове, десь рік тому за 30 грн
Я за мыло писал, не крем.
Yevhen_85 Поставив вподобайку
Yevhen_85 Новачок
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 23 Серп 2021 - 19:49
egoist пише:
Yevhen_85 пише:
А арко в мене теж було фіолетове, десь рік тому за 30 грн
Я за мыло писал, не крем.
Аа навіть не бачив таке, чи не звертав увагу. Чи допоможе мені замість тоніка використовувати крем до гоління від прорасо з тієї ж white line?
Alfed Бувалий
Повідомлень : 165 Репутація : 0 Дата реєстрації : 20.09.2021 Звідки : Ужгород
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 20 Вер 2021 - 17:25
Здоровенькі були. Допоможіть новачку вибрати підходящу бритву. Трохи почитав на цю тему, але до кінця ще не розібрався. Має бути блище до бюджетних: baili, qshave, yaqi, parker...але без підробки, брака, перекосах леза...де купувати? Яку саме модель обрати? Фото моєї 3 денної щетини, а також одразу після гоління (gellette mach 3) можна глянути на фото.[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Наперед вдячний за допомогу.
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 20 Вер 2021 - 17:33
Не надо оно Вам, судя по вашему лицу проблем с раздражениями нет, для такой щетины вашего мак 3 должно хватать месяца на 2 если качественные кассеты! Экономить не получится на тешках, я тоже думал что будет экономия, а пока потрачено столько, что мог несколько лет бриться своим джилетом))) Бегите пока не поздно, оно затягивает так, что потом тяжело остановиться!
Изотовец та Alfed Поставили вподобайку
Alfed Бувалий
Повідомлень : 165 Репутація : 0 Дата реєстрації : 20.09.2021 Звідки : Ужгород
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 20 Вер 2021 - 17:43
Развеяли мои сомнения об экономии. Теперь осталось определится остаться на мак 3 или перейти на одноразовые станки джилет Блу 3, пишут что они острее и дольше держат остроту.
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 20 Вер 2021 - 17:57
Одноразовые точно нет, найдите в продаже джиллет пр-ва. Америки или Германии их хватает на много дольше чем то, что продают наши сети! Как вариант попробовать тот же Вилкинсон или Кай, а если таки тешка не даёт покоя то лучше купить ту же рапиру за 60 грн на рынке и попробовать, если зайдет и вы готовы себя держать в руках то тогда можно брать лезвия, к примеру спутник ( лучшее соотношение цены и качества как по мне ) брать крем или мыло с помазком и быстренько удаляться с форума, в ином случае вы попались)))) Не успеете оглянуться и уже всю это дребедень складывать некуда)))
Влад Бежик та Alfed Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 20 Вер 2021 - 18:07
А может стоит посмотреть в сторону каких-то китайских аналогов, по типу Кинг С Джиллет. Цена копеечная, какие то там 500 грн, а на лезвиях явно сэкономите.
Олександр Lutsk та ARTURIUS Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2921 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 20 Вер 2021 - 18:14
Alfed пише:
Развеяли мои сомнения об экономии. Теперь осталось определится остаться на мак 3 или перейти на одноразовые станки джилет Блу 3, пишут что они острее и дольше держат остроту.
Рекомендую попробовать станок Рапира и лезвия Спутник для начала. Этот комплект будет однозначно лучше кассетников (цена вопроса 48 грн). Камрады подскажут хорошее мыло или крем для начала. В бритье Т-образной бритвой важна техника бритья: - Первое, не давить на станок. - Второе, брить от головы. - Третье брить короткими стежками и по росту волос для начала.
_________________ Через терни до зірок!
egoist, Влад Бежик, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
Skazo4nik Бувалий
Повідомлень : 210 Репутація : 2 Дата реєстрації : 18.01.2021 Звідки : Днепропетровск
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 20 Вер 2021 - 18:31
После рапиры можно уже чем угодно
ARTURIUS та Kitten911 Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы. Пн 20 Вер 2021 - 18:45
Стопееее!!! Ніхто нікуди не біжить! :-) Стоїмо і слухаємо :-)
Отже, класичне гоління - це не тільки (гаразд, не стільки) про економію, скільки про гігієну і задоволення. Якщо ви тут, то очевидно, що Маки з Ф'юженами вже допікли. Тому набираємо повні груди повітря і спокійно рухаємося вперед.
Отже, судячи зі щетини і зважаючи на озвучений перелік можу порадити: - Baili - взяти бритву Shlyuz на barbercompany.com або аналогічну Baili (171 чи 176) на greys.com.ua. Тільки не метелика! (Шлюз - це та сама Байлі, тільки в іншій упаковці); - Yaqi - взяти на Алі модель Mellon або їхню класичну модель (вона, здається, ніяк не маркується); - Parker - будь-яку трискладову модель (напр., Parker 89); - бачу, вже порадили King C. Gillette (брати на Notino абе де побачите)
Все назване - м'які комфортні бритви, досить якісні і не дорогі. Можливо, трохи агресивнішим буде Parker, але не факт.
Далі: потрібен помазок. Шоб не паритись, беріть будь-якого кабана Omega. Раджу з вузлом від 24 мм. Ну й почитайте, як його готувати для використання.
Крем або мило: знову ж, щоб не паритись, беріть Proraso з базової лінійки (зелене, біле, червоне, синє). Крем простіше збивати, мило - цікавіше. І те, і те - недорогий варіант. Зрештою, можна взяти і крем Nivea в супермаркеті. Доя початку підійде, згодом розберетеся, чого ще хочеться.
Чашу для збивання знайдете на кухні. Підійдде будь-яка мисочка, плошечка, салатниця, креманка, чашка для бульону тощо. Аби лиш було зручно тримати.
Афтершейв - любе-голубе. Якщо чимось зараз користуєтесь, продовжуйте. Ні - будь-що з супермаркету. Потім розберетеся.
Щось кровоспинне ще треба. Тут або галун (камінь, стік, сірники), або крем від порізів Proraso. Або газетку прикладете - теж працює.
Де брати? Барберкомпані і Грейс я взе назвав. Косметики багато є на Мейк-Апі. В Єві теж можна знайти. Ну й розділ на сайті про магазини є - прогляньте.
Все, можна видихати :-)))
trimmer, Oleksii, Gipson, Peshek, Олександр Lutsk, wakidzasi, 2046 і Поставили вподобайку
Помощь новичкам по подбору инструментов и аксессуаров. Вопросы и ответы.