А х.з. Fatip Piccolo - очень хитрозадый станок с хитрозадой геметрией, его слоган "Мягко стелю, да жёстко спать!" - им можно без всякого тактильного ощущения снести весь эпителий и понять это только пост-фактум
Странно. Уже почти 2 года года им бреюсь каждый месяц по две недели - и ни разу ничего не снес. Суперский маневренный станок.
ASV Бувалий
Повідомлень : 304 Репутація : 141 Дата реєстрації : 22.06.2018 Звідки : North-West of RU, Inger
А х.з. Fatip Piccolo - очень хитрозадый станок с хитрозадой геметрией, его слоган "Мягко стелю, да жёстко спать!" - им можно без всякого тактильного ощущения снести весь эпителий и понять это только пост-фактум
Странно. Уже почти 2 года года им бреюсь каждый месяц по две недели - и ни разу ничего не снес. Суперский маневренный станок.
Ничего не могу по этому поводу сказать, разве что,на мой взгляд, маневренности в нём ноль, как раз из-за ег ручечки - не могу пробрить с первого раза места в ложбинах, потом видимо передавливаю из-за того же и сношу эпидермис. Впечатления по Пикколо не у одного меня такие же, но для него есть своя тема.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Навпаки, мені цікаво тебе читати, і не тільки на нашому форумі - рос.форуми я теж читаю, хоч там і не зареєстрований. (До речі, на відміну від більшості рос.форумів, у нас прийнятним є звертання на "ти". Я ж не помиляюся, Адміністраціє?)
Додаткове зерня сумнівів ти в мені посіяв, це факт. Я маю ще пару днів, щоб зробити остаточний вибір, тож є трохи часу подумати. Дякую за твою допомогу!
П.С. А щодо Пікколло, то тут такий момент: я його страшенно боявся від самого початку. Просто панічно боявся. Тож, коли зараз беру його в руки, то просто намагаюся поводитися з ним так шанобливо, як це тільки взагалі можна. Я ледь-ледь торкаюсь ним обличчя, веду, наче пір’їночкою. Можливо саме мій острах і дає мені можливість знаходити з Пікколло спільну мову. Реально, з ним у мене поки що нема жодних проблем. Але й ставлення до нього у мене зовсім не таке, як до того ж Шлюзу - тим я махаю, як шаблюкою, ще й заплющеними очима, з-під ноги, в напівоберті, в стрибку, стоячи на коні і з перфоратором в іншій руці :-) З Пікколло я собі такого не дозволяю, з ним - як з англійською Королевою. Чи Скарлетт Йоханссен :-)
Останній раз редагувалося: fill (Пт 2 Лист 2018 - 16:42), всього регувалося 1 раз(-и)
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
RazoRock Wunderbar Slant Razor - вартий найвищої уваги
Якби ж він продавався в один клік на тому ж КТГ, їй-бо, питань би не було. Але я поставлений у такі рамки, що купити можу лише в Україні, причому з дуже простим алгоритмом доставки-оплати. Тому Вундербар просто технічно випав з розгляду.
На Файн я облизувався, він є на КТГ. Але цінник дещо не гуманний, не під мій випадок. Тому - на жаль :-(
Але зрештою, мораторій же не буде вічним - можливо Файном ще обзаведуся. Чи ще чимось таким цікавим :-)))
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7067 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
В очередной раз убеждаюсь, сколько людей, столько и мнений, особенно, когда взгляды абсолютно противоположные на одну и ту же вещь. Это интересно. Но это же должно и побуждать относиться к различным советам с определенной долей скепсиса. Очевидно, любой человек будет агитировать за станок, который нравится и это нормально. Можно избежать многих ошибок, опираясь на опыт знающих людей, например, когда Роман рассказывал о неподходящих друг к другу крышках и плитах разных поколений Роквелла и т.д. Или о плавающем качестве модели 6С. Но я предлагаю в данном случае отбросить в сторону теорию и опыт и подойти к проблеме утилитарно. Это подарок. И fill не хочет напрягать по деньгам дарителя. Поэтому выбираем самый бюджетный вариант из предложенных - RazoRock German 37 Slant. Rockwell 6C стОит в два раза дороже, а Rockwell 6S - в четыре раза. И если потом слант "не зайдет", можно будет уже более осознанно, вдумчиво и без спешки прощупывать почву в сторону значительно более дорогого Роквелла, либо любого другого станка, который к тому времени может понравиться.
fill Живе тут
1000 повідомлень
По-перше, хочу всім-всім подякувати за допомогу! Ваші висловлювання, міркування, поради, досвід - все це дуже допомогло мені здійснити вибір.
По-друге, хочу повідомити, що вибір врешті-решт зроблено. Це було не так вже й просто, але з вашою допомогою все ж вдалося визначитися остаточно і поставити крапку в цьому питанні. Отже, Рубікон перейдено, замовлення оформлено, і, напевне, вже сьогодні з міста Лева до міста Кия вирушить майбутній мій RazoRock German 37 Slant :-)
Отримаю я його в руки за кілька тижнів, коли й сам повернуся до Києва. Тож обов’язково похвалюся, а після випробування - поділюся враженнями, у відповідних темах.
Ще раз усім дякую! Дуже радісно знаходитися у такому приємному, чуйному, небайдужому товаристві!
Голімося - бо ми того варті! :-)))
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7067 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
По-перше, хочу всім-всім подякувати за допомогу! Ваші висловлювання, міркування, поради, досвід - все це дуже допомогло мені здійснити вибір.
По-друге, хочу повідомити, що вибір врешті-решт зроблено. Це було не так вже й просто, але з вашою допомогою все ж вдалося визначитися остаточно і поставити крапку в цьому питанні. Отже, Рубікон перейдено, замовлення оформлено, і, напевне, вже сьогодні з міста Лева до міста Кия вирушить майбутній мій RazoRock German 37 Slant :-)
Отримаю я його в руки за кілька тижнів, коли й сам повернуся до Києва. Тож обов’язково похвалюся, а після випробування - поділюся враженнями, у відповідних темах.
Ще раз усім дякую! Дуже радісно знаходитися у такому приємному, чуйному, небайдужому товаристві!
Голімося - бо ми того варті! :-)))
Поздравляю!
Я, к сожалению, не знал (не увидел) всех нюансов, влияющих на выбор станка, поэтому отмечу, что данный выбор при учёте всех факторов - оптимальный!
И да, слушать-то меня особо не нужно, у меня у самого это слант используется чаще всех остальных.
Peshek Бувалий
Повідомлень : 375 Репутація : 401 Дата реєстрації : 03.07.2018 Звідки : м. Івано-Франківськ (м. Станиславів)
Что касается сланта, он же косорез- данный вид станков считается одним из самых агрессивных, отсюда и чистота бритья, отсюда и волосы растут медленнее. А колючесть- ну а как иначе, если волос срезается не прямо, а под углом? Кстати, сланты рекомендуются только опытным пользователям, это инструмент не для новичков.
Если попробуете сланты из СССР мнение в корне изменится. А в 37-м (39-м) что опасного и агрессивного?
dinozavr 24 Новачок
Повідомлень : 40 Репутація : 0 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 30 Звідки : Никополь
добрый день подскажите пожалуйста бреюсь станком Рапира в один проход каждый день или через 3 дня щетина средней жёскости думаю купить rocwell 2с он подойдёт?
razorsedge Постоялець
Повідомлень : 905 Репутація : 576 Дата реєстрації : 12.03.2018 Вік : 35 Звідки : Львів
добрый день подскажите пожалуйста бреюсь станком Рапира в один проход каждый день или через 3 дня щетина средней жёскости думаю купить rocwell 2с он подойдёт?
Rockwell 2c идет в комплекте с самой, по мнению многих, неудобной по настройкам плитой. Лучше доплатить немного и взять 6С в котором 3 плиты (6 настроек). А еще лучше 6S и иметь отличный станок на всю жизнь :)
fill Живе тут
1000 повідомлень
Не так давно теж був у пошуках станка, крім всього іншого дивився для покупки і на цей Роквелл. І дійшов висновку, що він того не вартий.
Повторю сказане вище: підбір плит якийсь недолугий. Дійсно, краще по можливості докласти і взяти версію з трьома плитами - 6c або 6s, на який стане грошей.
Якщо ж питання у фінансах, то тут би я порадив після рапіри подивитися у бік чогось з 89-ою головою - Мюле чи Едвін Джаггер: ті самі гроші, що й Роквел 2ц, але більш універсальний і збалансований станок, хоч і без можливості міняти агресивність.
(Все сказане, звичайно ж, IMHO, і відображає лише мій досвід)
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
к посту ниже Вашего присоединюсь, но в один проход? Даже r41 не получается.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Наилучший результат за первый проход получаю при бритье Rockwell 6s на плите 4. В принципе, если бы не давняя привычка выбриться как можно чище, можно было бы на этом процесс бритья заканчивать. Бреюсь в основном каждый день.
Vitgor Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 430 Дата реєстрації : 25.12.2018 Звідки : КиЇв
-я б розглянув варіант Parker A-1R. -ти отримаєш голову, яка займе місце між 89 головою і фатіпом і аналогічну по ефективності та якості гоління до German 37, і не слант, що в моєму випадку стало важливим; -ти отримаєш ручку розбірну, хорошу, яка буде пасувати до будь-якої з 2 інших голів, тобто в подорож можна буде брати будь-яку голову, і навіть докупити German 37 з часом, вже писав вище; -хороший шкіряний чехол для подорожей, компактний;
Доброго дня. Перечитував поради щодо вибору станка в подарунок. Вибір, як я розумію, зроблено, дякуючи колективному розуму ) Мене зацікавила згадка про Parker A-1R. Якщо у вас є досвід користування вказаним станком, був би вдячним за інформацію/враження від користування. Є бажання придбати бюджетну компактну модель середньої агресивності (в подорожі/ на кожен день). Основним інструментом гоління, на сьогодні, маю Fatip Piccolo.
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
...Мене зацікавила згадка про Parker A-1R. Якщо у вас є досвід користування вказаним станком, був би вдячним за інформацію/враження від користування. Є бажання придбати бюджетну компактну модель середньої агресивності (в подорожі/ на кожен день)...
Parker A-1R для подорожі/на кожен день саме те, що потрібно, по агресивності краще за 89, але не такий як Fatip Piccolo. Один момент - якість покриття хромом всіх паркерів не є доброю в порівнянні з тою ж Мюле. Як результата в мене зараз для подорожей весь комплект від parker-a-1r але з 89 головою від Мюле. Ось [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] є ще інфа як цікаво :D
Vitgor Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 430 Дата реєстрації : 25.12.2018 Звідки : КиЇв
Parker A-1R для подорожі/на кожен день саме те, що потрібно
Дякую за розгорнуту відповідь. все є, все влаштовує, але ж.. ) Завжди хочеться чогось нового, а як нового - так і відмінного від того що є. Маю вже в ротації Piccolo, Gillette Sterling (агресивний клон tech, India), BigRoc (China), Турист-01.
Останній раз редагувалося: Vitgor (Сб 2 Лют 2019 - 22:06), всього регувалося 1 раз(-и)
Сергій Постоялець
Повідомлень : 556 Репутація : 235 Дата реєстрації : 23.03.2018 Вік : 52 Звідки : Київ, Україна
Приветствую, камерады! Прошу совета у общества. В связи с тем, что у моего станка Rockwell 6c "полетела" резьба и это после неполных, 8 месяцев аккуратнейшего использования станка 2 раза в неделю :evil:. На благополучный исход дела по обращению к производителю не надеюсь, посему вопрос - что взять из двух станков: 41 или RR 37 german slant? И ещё вопрос к пользователям таких станков - как у них дело с резьбой, они ведь тоже из замака?
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Сергій, в 41-й проблем с резьбой у меня не было, даже намека не было. В 37 сланте (мне Стас давал поюзать) тоже не заметил. По поводу выбора предлагаю тебе вернуться в [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], которую ты и открывал. Там очень много различных мнений с хорошей аргументацией. Если бриться каждый день, или через день, то я склоняюсь к 37-му сланту. Мельница для такой частоты может быть травматична.
Стас Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa
Полностью соглашусь с Русланом! Хотя все конечно индивидуально. Есть люди, которые юзают 41-ю эвридей и присматривают что-то поагрессивнее типа Ikon El Jefe!
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Была у меня r41 проблем с резьбой Не было. А Герман Слантов было два, в первом была прослабленная резьба, председатель по ручки очень болталась, иногда при закручиваниы шло не по резьбе и прикусывало. Когда покупал второй консультанту, девочке, объяснил проблему и попросил перед отправкой проверить, заверила что всё будет в лучшем виде. Был конечно червь сомнения что она меня правильно поняла, резьба какая-то непонятная, но старался объяснить доступно. Когда пришел станок то оказалось что первых три витка резьбы были наполовину слизаны, видать кто-то пряморукий пытался закрутит не по резьбе, станок не стали забирать и отправил обратно. Оба раза брал в КТГ, так что если будете брать 37 то рекомендую наложеный платёж. Да, кстати, потом из КТГ позвонили и спросили почему я такой плохой человек не захотел забирать идеальный станок.