Із цих двох, я б віддав перевагу RazoRock MJ-90. Мені більше сподобались відгуки. Але радити не стану - замало досвіду.
Дякую! Мені дійсно цікава думка товариства. Адже, у кожного свій досвід - при чому, не тільки за обсягом, але й за якістю. А проговорення проблеми - ба навіть просто її формулювання - часто дає поживу для думок і висновків.
Тому питання: чим саме більше сподобалися відгуки про MJ-90?
razorsedge Постоялець
Повідомлень : 905 Репутація : 576 Дата реєстрації : 12.03.2018 Вік : 35 Звідки : Львів
Із цих двох, я б віддав перевагу RazoRock MJ-90. Мені більше сподобались відгуки. Але радити не стану - замало досвіду.
Дякую! Мені дійсно цікава думка товариства. Адже, у кожного свій досвід - при чому, не тільки за обсягом, але й за якістю. А проговорення проблеми - ба навіть просто її формулювання - часто дає поживу для думок і висновків.
MJ-90 не голився але придивлявся і потримав в руках в КТГ. За формою голови можу лише припустити що голить на рівні 89 голови або трошки агресивніше. 2 плиті в комплекті дають більше простору для вибору. За якістю матеріалів Разорок чемпіон - алюміній для плит і титан на ручку набагато кращі за звичайний замак. Перед замовленням переконайтесь що MJ-90 має 2 нижніх плити в комплекті (звичайна та більше агресивна "А").
Fine Marvel чудовий станок і мені дуже сподобався в плані гоління, незвичайний дизайн голови нададає хороший комфорт завдяки великому сейфеті бару, дуже інтуітивнио знаходиться правильний кут але він зі своїми нюансами. Габарити в нього незвичні для початку і можуть виникнути незручності під носом, і ручка не сама ціпка, до того ж матеріал замак. Але голить добре і дизайн в нього неперевершений, такий собі ретро-футуризм 50-х. Fine Marvel можу відправити на пробу, спробуєтете та визначитесь чи це Ваше :)
За свої гроші обидва станки файні! Не впевнений, але MJ-90 нібито знятий з виробництва.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Дякую! Дуже цінно мати думку людини, яка чимось з означеного користувалася і тримала в руках!
Я через місяць буду їхати повз Львів, можливо матиму нагоду там на годинку затриматися. Тож навіть думав в якийсь з магазинів КТГ заскочити, щоб потримати обидва станки в руках. Але ж нетерплячка з’їсть раніше :-)
Мене трохи бентежить подібність MJ-90 до 89-ої голови, адже фактично матиму те саме, що вже є в наявності. Хіба трохи під іншим соусом. І в цьому плані Marvel наче виграє.
Але з іншого боку, якщо мені заходить добре 89-та, то чому б не мати її іншу версію з двома плитами - одну трохи лагіднішу, другу - трохи агресивнішу?
Если не можешь выбрать из двух вариантов, то бери третий: Muehle R41.
Отправлено через Topic'it
Aklex Постоялець
Повідомлень : 815 Репутація : 288 Дата реєстрації : 22.01.2019 Вік : 34 Звідки : Житомир
Тема: Re: Выбор станка Пт 17 Травень 2019 - 19:16
fill пише:
Ну по-перше вона не з Замаку, а з металу: голова з алюмінію, а ручка з титану.
По-друге плита "А" подобається тим, кого R89 влаштовує, але хочеться трохи більше.
По-третье можна розкомплектувати: залишити, наприклад, ручку, інше - продати.
Мені, як початківцю, такий варіант більше довподоби. Але я ці станки не розглядаю. Хочу собі R41 на пробу, і слант поюзати, наприклад Фенікс з бакеліту $20.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Подивлявся я у бік R41, але мені якось лячно. Я з Fatip Piccolo десь через раз спільну мове знаходжу. А про R41 при таких розкладах навіть думати страшно.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Ну по-перше вона не з Замаку, а з металу: голова з алюмінію, а ручка з титану.
По-друге плита "А" подобається тим, кого R89 влаштовує, але хочеться трохи більше.
По-третье можна розкомплектувати: залишити, наприклад, ручку, інше - продати.
Мені, як початківцю, такий варіант більше довподоби. Але я ці станки не розглядаю. Хочу собі R41 на пробу, і слант поюзати, наприклад Фенікс з бакеліту $20.
Дякую! Цілком слушні аргументи.
Про можливість згодом продати частинами навіть не подумав
fill Живе тут
1000 повідомлень
-гоління обидвома наближене до 89, але на порядок ефективніше -отримуєте набір для подорожі з розбірною ручкою і шкіряним чохлом в який берете будь яку голову: 89, паркер чи меркур -все повністю взаємозамінне, велике поле для експериментів
Подивлявся я у бік R41, але мені якось лячно. Я з Fatip Piccolo десь через раз спільну мове знаходжу. А про R41 при таких розкладах навіть думати страшно.
Могу дать R41 на пробу.
alexzu37 Бувалий
Повідомлень : 378 Репутація : 115 Дата реєстрації : 20.01.2018 Вік : 49
Зачем дорогой MJ-90? На алиэкспрессе, да и на олх, полно станков и голов подобных r89, но как раз немного агрессивнее за гораздо меньшие деньги. Попробуйте сделать шимминг для своего r89, поймете нужно ли оно Вам. Поддержу варианты с Parker и r41. Бритье с r41 сильно отличается от бритья с другими станками. Поэтому может как зайти, так и категорически нет. Воспользуйтесь предложением камрада bt, очень хорошая для Вас возможность.
-гоління обидвома наближене до 89, але на порядок ефективніше -отримуєте набір для подорожі з розбірною ручкою і шкіряним чохлом в який берете будь яку голову: 89, паркер чи меркур -все повністю взаємозамінне, велике поле для експериментів
А может ему Game Changer .84 попробовать?
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Вопрос знатокам, а роквел 6s на 4-й плите похож на 89 голову?
Не знаю как нержавейка, у меня есть в наличии 6с и EJ89. Результат бритья 6c на 4-й плите и EJ89 абсолютно одинаков, процентов 85-90 от BBS. Пятая и шестая плиты 6С показывают бритьё напоминающее кассетник Gillette Fusion - 95-100% BBS. Пы.Сы. забыл добавить, и EJ89, и 6c абсолютно толерантные станки в отношении шкуры лица, безопасность этих станков возведена в абсолют. Всё вышеперечисленное не более чем моё ИМХО.
Aklex Постоялець
Повідомлень : 815 Репутація : 288 Дата реєстрації : 22.01.2019 Вік : 34 Звідки : Житомир
Романе, я знав, що ти не залишиш мене без цікавих альтернатив :-) Дякую!
Побіжно зараз глянув запропоновані тобою бритви, і мені сподобалося. Я не впевнений щодо саме такого комплекту. Але щось одне - варіант. А на здачу - 41-шу голову :-)
Тож, якщо щось одне брати, що виділив би - Меркур чи Паркер?
Останній раз редагувалося: fill (Сб 18 Травень 2019 - 20:33), всього регувалося 1 раз(-и)
fill Живе тут
1000 повідомлень