Індійські леза Silvermax CRYO Sputtered Platinum Дуже ефективно працюють в R41 - лагідно зносять усе. Про одеколон Nishman Leader №11 Можно почитати [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] AREFFA ТОП продукт
Останній раз редагувалося: Сергій Акулов (Вт 1 Серп 2023 - 10:36), всього регувалося 1 раз(-и)
Prometheus, Oleksii, razorblade1989, Юрий, Романюк, stinger, andrew_ADK і Поставили вподобайку
Qwertyus Частий гість
Повідомлень : 59 Репутація : 3 Дата реєстрації : 20.05.2020 Вік : 51 Звідки : Одесса
Бритвою поголився два рази, один вчора, другий сьогодні. Бритва не на кожен день і працює в два проходи.)) Якщо захожу на третій, то отримую коцки. Бритва співуча і дуже комфортна та приємна в руці, але потребує розуміння та поваги до себе.
Гель для гоління. Дуже цікава прозора безпомазкова штуковина. Наноситься легко, піни не багато, ковзання відмінне, післяковзання теж. Має легкий аромат ментолу. Тонік після гоління. Теж цікава річ, без кольору та аромату. Плівки не залишає. Це косметичні професійні засоби і технологічно напічкані шо американський танк Абрамс.))) На тонік огляд я вже робив, на гель ще маю написати. Крем. Простий, добротний дневний професійний крем для шкіри обличчя. Після гоління «закрив» ним шкіру.
Prometheus, Юрий, Акулов, andrew_ADK, 2046, _yk_, egoist і Поставили вподобайку
Prometheus Постоялець
Повідомлень : 518 Репутація : 265 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 49 Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)
Багато чув суперечливого про це бюджетне крем мило. Одні дуже хвалять, комусь навпаки сушить шкіру, нібито через борну кислоту у складі. А як воно вам у роботі?
Акулов та Bonbon Поставили вподобайку
Prometheus Постоялець
Повідомлень : 518 Репутація : 265 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 49 Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)
Класний крем від Омега, хоче більше води, хороша піна, найкраще на літо, освіжає, і краще за зелене прорасо, менше ментолу, краще по ковзанню. Я цим кремом задоволений, і мені на жирну шкіру без реакцій. Робочий. Для мене рівень синього крему Леа.
razorblade1989, Акулов та all75 Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Сьогодні друге гоління бритвою. Бритва голить класно і комфортно. Вчора взагалі був здивований її комфортом і ефективністю. Сьогодні щетина зранку була не велика, але голитись потрібно. Поголився в 1,5 проходи проти росту. Гоління мʼягке комфортне, чистота на рівні добротного дфс, при цьому відчувається легке підпікання шкіри навіть після нанесення доглядового крему. Чорний колір не мій. По фото враження були, що ручка товща.)) В руці бритва зручна, в роботі маневрена. Голитись цією бритвою одне задоволення, але два гоління замало для висновків.)
Вот и у меня по началу, после каждого бритья подпекание было. Вроде и мягко, бархатно. Но слегонца пеклО. Сбавил давление, перепробовал и подобрал лезвие и, аж гай шумит)) Wilkinson Sword, Feather (старый жёлтый, и новый любой), Gillette Nacet (винтаж) - мягко, комфортно, но ни разу не было BBS. С Нодачи картина по результату будет лучше, всё-таки 0.9 гап.
Акулов, ARTURIUS, Nils та all75 Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Станок: FOCS Лезвие : Ellios Помазок: Zenith Мыло: A&E Прешейв: The Goodfellas smile Аш: The Goodfellas smile - Pino Alpestre
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Сегодня целых три новинки: Помазок просто бомба. Для меня просто идеальный размер и очень очень удобная ручка. Отбеленный ворс мега приятный. Сказочный помазок. Станка я по началу опасался. Приготовил крово- карандаш даже. Но он не понадобился, станок по ощущениям довольно мягкий, выбрил очень чисто. Почти ббс, но почти только потому что брился впервые слантом. Уверен что в скоре добьюсь и ббс . Станок очень понравился, но пока говорить рано, буду тестить ещё. Аш с ментолом, но его не много. Аромат отличный. Преобладает хвоя и эвкалипт. Очень похож аромат на Питралон, но с добавлением эвкалипта и мяты. Очень свежий аромат. уходовые тоже присутствуютна хорошем урона. Аромат держится около час-два. В целом классный аш- с кучей хвои и эвкалипта. Вот такое бритьё.....
Andrewt, Юрий, Акулов, q7819, andrew_ADK, 2046, _yk_ і Поставили вподобайку
Stas3415 Бувалий
Повідомлень : 204 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.12.2022 Звідки : Украина, Одесская обл. С.Орехово
Станок: FOCS Лезвие : Ellios Помазок: Zenith Мыло: A&E Прешейв: The Goodfellas smile Аш: The Goodfellas smile - Pino Alpestre
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Сегодня целых три новинки: Помазок просто бомба. Для меня просто идеальный размер и очень очень удобная ручка. Отбеленный ворс мега приятный. Сказочный помазок. Станка я по началу опасался. Приготовил крово- карандаш даже. Но он не понадобился, станок по ощущениям довольно мягкий, выбрил очень чисто. Почти ббс, но почти только потому что брился впервые слантом. Уверен что в скоре добьюсь и ббс . Станок очень понравился, но пока говорить рано, буду тестить ещё. Аш с ментолом, но его не много. Аромат отличный. Преобладает хвоя и эвкалипт. Очень похож аромат на Питралон, но с добавлением эвкалипта и мяты. Очень свежий аромат. уходовые тоже присутствуютна хорошем урона. Аромат держится около час-два. В целом классный аш- с кучей хвои и эвкалипта. Вот такое бритьё.....
А что за focs
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Скаттл это таки вещь, мои мучения с двумя чашами остались в прошлом, теперь всегда тёплая пена!
Prometheus, Andrewt, Акулов, q7819, andrew_ADK, Qwertyus, 2046 і Поставили вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 03.06.2021 Звідки : Біла Церква
Тема: Мій SOTD 10.06.2023 Сб 10 Черв 2023 - 17:51
Вітаю всіх!
Razor: Muhle R 96 Rocca Blade: Sputnik Brush: Semogue SOC-C5 Selected Cherry Lather: Estes 345 soap Aftershave: Reuzel
Станок Muehle Rocca R96 - це, можливо, найрозкішніша безпечна бритва від Muehle, бездоганна зовні та практична, як усі інструменти бренду, який практично став класичним еталоном у всьому, що стосується класичного вологого гоління. Просто чудовий станок який повністю влаштовує.
Леза Спутнік досить агресивне, тому добре зайде в «м'які» станки, але взагалі слід зазначити, що це лезо досить стабільне і показує хороший результат з різними бритвами подобається як воно відпрацьовує саме в цьому станку. Два проходи і трохи замахів на добривки і все супер.
Помазком SOC користуюся близько 3-х місяців - якщо коротко, то просто відмінний помазок. Набивка щільна, кінчики не колються, масаж забезпечує, але в той же час він досить м'який. Від омеги відрізняється тим, що останній більше здалося колеться, менш щільний. Щодо порівняння з Зеніт трохи згодом. Ручка з вишні звичайно просто чудова, найзручніша з усіх помазків, що в мене були. Розробляв природнім шляхом, без холодильника – практично розробився, але недо кінця ще.
Мило Estes 345 мені подобається в ароматиці, ковзання як на мене одне з найкращих, після ковзання на рівні, піна чудова, шкіра без натяку на стянутість.
Аромат символізує осінь, гори, свіжість. У Північному Колорадо є невелике туристичне містечко під назвою Естес Парк. Місто знаходиться поруч із національним парком Скелясті гори! Це одне з найкращих місць для відвідування в любу пору року.
Лосьон Reuzel якщо коротко , то він на спиртовій основі, з вмістом Гамамеліса ("Відьмин горіх" у хорошому сенсі слова), витяжки з листя Кропиви та Розмарину, а також екстракти Хвоща Полевого. Всі інші компоненти - це фіксатори забарвлення, консерванти для пролонгації терміну придатності, а також аромат віддушки і стабілізатори. Не найнатуральніший склад, але й відверто поганим його назвати теж не можу.
Наноситься лосьйон легко, жодних складнощів не виявив для себе при розподілі. Після нанесення відчувається дуже легкий вплив спирту на шкіру обличчя, причому цей вплив ледве помітно, що говорить про низький %% вміст спирту в складі. Вбирається Reuzel миттєво, не залишаючи після себе жодних слідів присутності типу липкості, плівки, блиску. Це плюс. Шкіру не сушить, немає печії, стчнутості, почервоніння і бажання змити лосьйон негайно. Це знову плюс. З плюсів можу також виділити хорошу роботу лосьйону Reuzel у боротьбі з роздратуванням та загоєнням мікропорізів.[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Останній раз редагувалося: Ігор Стетхем (Нд 11 Черв 2023 - 6:42), всього регувалося 3 раз(-и)
Razor: Muhle R 96 Rocca Blade: Sputnik Brush: Semogue SOC-C5 Selected Cherry Lather: Estes 345 soap Aftershave: Reuzel
Станок Muehle Rocca R96 - це, можливо, найрозкішніша безпечна бритва від Muehle, бездоганна зовні та практична, як усі інструменти бренду, який практично став класичним еталоном у всьому, що стосується класичного вологого гоління. Просто чудовий станок який повністю влаштовує.
Леза Спутнік досить агресивне, тому добре зайде в «м'які» станки, але взагалі слід зазначити, що це лезо досить стабільне і показує хороший результат з різними бритвами подобається як воно відпрацьовує саме в цьому станку. Два проходи і трохи замахів на добривки і все супер.
Помазком SOC користуюся близько 3-х місяців - якщо коротко, то просто відмінний помазок. Набивка щільна, кінчики не колються, масаж забезпечує, але в той же час він досить м'який. Від омеги відрізняється тим, що останній більше здалося колеться, менш щільний. Щодо порівняння з Зеніт трохи згодом. Ручка з вишні звичайно просто чудова, найзручніша з усіх помазків, що в мене були. Розробляв природнім шляхом, без холодильника – практично розробився, але недо кінця ще.
Мило Estes 345 мені подобається в ароматиці, ковзання як на мене одне з найкращих, після ковзання на рівні, піна чудова, шкіра без натяку на стянутість.
Аромат символізує осінь, гори, свіжість. У Північному Колорадо є невелике туристичне містечко під назвою Естес Парк. Місто знаходиться поруч із національним парком Скелясті гори! Це одне з найкращих місць для відвідування в любу пору року.
Лосьон Reuzel якщо коротко , то він на спиртовій основі, з вмістом Гамамеліса ("Відьмин горіх" у хорошому сенсі слова), витяжки з листя Кропиви та Розмарину, а також екстракти Хвоща Полевого. Всі інші компоненти - це фіксатори забарвлення, консерванти для пролонгації терміну придатності, а також аромат віддушки і стабілізатори. Не найнатуральніший склад, але й відверто поганим його назвати теж не можу.
Наноситься лосьйон легко, жодних складнощів не виявив для себе при розподілі. Після нанесення відчувається дуже легкий вплив спирту на шкіру обличчя, причому цей вплив ледве помітно, що говорить про низький %% вміст спирту в складі. Вбирається Reuzel миттєво, не залишаючи після себе жодних слідів присутності типу липкості, плівки, блиску, лиску тощо. Це плюс. Шкіру не сушить, немає печії, стчнутості, почервоніння і бажання змити лосьйон негайно. Це знову плюс. З плюсів можу також виділити хорошу роботу лосьйону Reuzel у боротьбі з роздратуванням та загоєнням мікропорізів.
Ваш Sotd, можно прям разбить на несколько обзоров, очень круто пишите, не зря у вас награды за это