Як показала моя практика, голитися чисто я можу різними бритвами, але більш ніж за два проходи, гоління цією бритвою, для мене виявилася дійсно ефективним. Те що до мене ділилися своїми поглядами камради в плані того що з гострими лезами ця бритва набагато ефективніша це факт. Спочатку ставив Рапіру , потім були Татра, Дорко, Ві-Джон, все таки виділю Насет, Жілет Платінум, 7 O'Clock як леза які в дуеті працюють бездоганно. Я не можу сказати, що Дрозд-це агресивна бритва, всі відчуття індивідуальні у всіх. А яка ж вона співуча!
Помазок Sfumato Synthetic 26mm гарний на вид , в роботі просто супер, ручка гарно лежить в руці. Поки улюблений серед сентетики.
Крем має приємний легкий класичний деревно-пряний аромат, утворює густу піну, яка ефективно пом'якшує щетину, забезпечує винятково швидке, ретельне та комфортне гоління, ковзання і після ковзання присутні, що ще треба тим більше за адекватний кеш.
Хотів нанести після гоління Лосьон/одеколон Wars, а тут на тобі оказія, немає)) навіть не користувався жодним. Як то кажуть ще тільки Варса не було)) Парфюм завершив процес гоління, ніколи не виділяв Монталь як щось особливе але є трійка ароматів що дадуть фору багатьом іншим маркам.
Аромат харизматичний і незабутній. Такий собі афродизіак, що підкреслює високий рівень тестостерону свого носія. Цілком не підійде важким і скромним інтровертам)) Затишний, свіжий, деревний, удово-цитрусовий аромат. На мої відчуття, типово чоловічий хоча унісекс. Ніякий він не wild - швидше mild) Влітку головне не перегнути з ним палку!)[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Давно ищу такие черные себе в коллекцию 7оклок. Где брали ?
Prometheus та citrus48 Поставили вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 03.06.2021 Звідки : Біла Церква
Ruslan, Prometheus, Andrewt, razorblade1989, Юрий, Романюк, Акулов і Поставили вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 03.06.2021 Звідки : Біла Церква
Тема: 18/06/2023 sotd Нд 18 Черв 2023, 06:18
Ранку доброго!
Razor: Muhle Rocca Blade: Gillette Platinum Brush: Sfumato Synthetic 26mm Lather: La Savonniere du Moulin Aftershave: Reuzel
Помазочок забув сфотографувати
Леза Gillette Platinum виділю для себе як м’які але гострі, гарно показали себе в парі з Muhle Rocca . Трошки комфортніші в плані кусючості за Gillette 7 O'clock.
Мило La Savonniere du Moulin, хочу подякувати Андрію (andreyv1979) за можливість мати в користуванні саме таке чудове мило.
Даний виробник має свій сайт. Вони спеціалізуються на виробництві косметичних засобів, у тому числі милі для гоління…..мило для гоління виготовлено на основі молока віслюка. Процесом виготовлення продукції займається жінка . Так от у неї є ферма на 5 га землі, де вона разом зі своїм сином доглядають за віслюками. Свою продукцію виготовляють вручну. Мило містить численні вітаміни, мікроелементи, фосфоліпіди, незамінні жирні кислоти, що дають омолоджуючі, пом'якшувальні та поживні властивості.
Щодо мила. Воно у своєму складі містить 30% свіжого органічного молока віслюка(молоко в жодному разі не заморожується). Також до мила доданий свіжий мед, який виробляється на їхній же пасіці. Крім того, мило збагачене квітками Баха.
Перше враження – дуже оригінальна упаковка, зроблена з широкої дерев'яної стружки, краї скріплені звичайними скобами від степлера.
Мило я витяг із банки, тому коли розділяв його навпіл трохи щось пішло не за планом і почало кришиться на соти, тому піну набирав у помазок увім‘явши шматочок в чашу . Піна виходить, як сметана (не плутати зі збитими вершками), чудово наноситься на обличчя. Я на обличчі відчуваю її ніжний дотик (ніколи маски на обличчя не наносив, але я порівняв би, напевно, саме з маскою для обличчя). Аромат тут зовсім не потрібний хоча заявлено аніс та кедр. Далі мега комфортне гоління, ковзання та післ ковзання на максимумі , аромат тихий спокійний ледь відчутний,але найголовніше після першого після гоління можна було не наносити АШ.
Скажу так, що найкраще мило, те яким ще не користувався)) це мило входе в трійку тепер улюблених, на даний момент я отримав задоволення від процесу гоління та з вибором мила, чого і Вам усім бажаю!!! [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, Prometheus, Andrewt, razorblade1989, Юрий, staseg, Романюк і Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Попробовал новое веганское мыло на базе Osiris от Hags. По первому разу очень понравилось. Очень классный аромат и очень громкий. Пока взбивал пену, жена аж накухне услышала аромат. Ей он очень понравился. Основа аромата персик , но он сильно забит всякими скандалами, пачулями,ванилью и ТД. Причем что аромат не сладкий, а слегка даже горьковат. Я слышу нотки горького шоколада с персиком и ромом, сандал, ваниль и ещё куча всего.Он не кондитеский, а чисто парфум. Я бы такой носил. Ароматика у HAGS как всегда просто супер, для меня она выше стоит чем ароматика от AE. Ну и ТТХ - тут тоже все хорошо. Скольжение, пост, защита и уход- все на уровне. Очень понравилась сама пена- тут вообще топ- меренга. Короче говоря мне мыло на новой базе оооочень понравилось. Это уже мое третье мыло от этого греческого бренда Hags и я не перестаю удивляться. Смело могу рекомендовать. Оно точно не ниже уровня AE, fenix, Westman и остальных, а может даже и выше(ароматика так точно топ).
Ruslan, Prometheus, Andrewt, Юрий, Акулов, q7819, Qwertyus і Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Ти щось плутаєш. Саме за для економії ми усі перейшли у ВКГ
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Относительно недавняя покупка 4 клинковых На данный момент это мое самое дорогое хобби, сразу после часов. Мне кажется что даже если бы я брился каждый раз покупая новый кассетник до конца своей жизни, cтолько бы не потратил
Stas3415 Бувалий
Повідомлень : 204 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.12.2022 Звідки : Украина, Одесская обл. С.Орехово
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Относительно недавняя покупка 4 клинковых На данный момент это мое самое дорогое хобби, сразу после часов. Мне кажется что даже если бы я брился каждый раз покупая новый кассетник до конца своей жизни, cтолько бы не потратил
Согласен) вот сегодня думал чем побриться и понял что пожалуй будет возвращение к станкам) По моему мнению слишком много энергии и денег уже уходит в бритье
Согласен) вот сегодня думал чем побриться и понял что пожалуй будет возвращение к станкам) По моему мнению слишком много энергии и денег уже уходит в бритье
Прям к станкам возвращаться не тянет, попросту потому что они меня не берут, а вот продать почти всю коллекцию клинковых (оставить 10-15 самых любимых, и пользоваться по праздникам так сказать) и вновь купить Blackland Vector уже все чаще и чаще такая мысль прокрадывается, cлишком много времени на заточку уходит
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Прям к станкам возвращаться не тянет, попросту потому что они меня не берут, а вот продать почти всю коллекцию клинковых (оставить 10-15 самых любимых, и пользоваться по праздникам так сказать) и вновь купить Blackland Vector уже все чаще и чаще такая мысль прокрадывается, cлишком много времени на заточку уходит
А сколько времени уходит на заточку ? И если у Вас 10 бритв, то бритвы Вы будете перетачивать раз в 10 лет
А сколько времени уходит на заточку ? И если у Вас 10 бритв, то бритвы Вы будете перетачивать раз в 10 лет
Вы может и да, если у меня останется всего 10 то перетачивать я их буду раз в полтора года примерно может чуть реже(в зависимости от того сколько сеансов бритва выдержит, пока еще ни одна не выдерживала более 20 сеансов), cейчас я затачиваю 3-4 бритвы на неделю
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Вы может и да, если у меня останется всего 10 то перетачивать я их буду раз в полтора года примерно может чуть реже(в зависимости от того сколько сеансов бритва выдержит, пока еще ни одна не выдерживала более 20 сеансов), cейчас я затачиваю 3-4 бритвы на неделю
А зачем ее затачивать ? ее же просто довести можно на финише
А зачем ее затачивать ? ее же просто довести можно на финише
Доводка на финишнике занимает не намного меньше времени, вернее выход на рк не занимает много времени(этим я не занимаюсь), те бритвы что я покупаю в состоянии NOS имеют заводскую РК которую просто достаточно доработать на Jnat, тот Jnat c которого мне больше всего нравится кромка и на котором я достигал максимальных уровней остроты работает достаточно медленно
Stas3415 Бувалий
Повідомлень : 204 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.12.2022 Звідки : Украина, Одесская обл. С.Орехово
Ну вот побрился станком пластиковым. Сначала вообще класс. Супер. Никаких проблем. Лучше тшки. Гель лучше мыла. Агрессия на уровне 4, эффективность на уровне 5 по 10 бальной. Вся фигня начинается когда хочется прям выбраться выбраться в ноль, и начинаешь возюкать. В общем ещё буду пробовать и ощущения пока положительные. Кожа без порезов, все супер, надо вспоминать чего вообще пошел в вкг. Ещё надо откопать где то касету фюжн а не обычную 3х лезвийку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Доводка на финишнике занимает не намного меньше времени, вернее выход на рк не занимает много времени(этим я не занимаюсь), те бритвы что я покупаю в состоянии NOS имеют заводскую РК которую просто достаточно доработать на Jnat, тот Jnat c которого мне больше всего нравится кромка и на котором я достигал максимальных уровней остроты работает достаточно медленно
Значит фиговый камень. Работайте с суспензией Доводка занимает ровно 5-7 минут пару капель воды на Япнат, вытертой алмазкой выбели суспензию, пару минут поработали, стропа из льна и кожа по 100-150 кругов И опять бритва готова к боевому дежурству.
Ну вот побрился станком пластиковым. Сначала вообще класс. Супер. Никаких проблем. Лучше тшки. Гель лучше мыла. Агрессия на уровне 4, эффективность на уровне 5 по 10 бальной. Вся фигня начинается когда хочется прям выбраться выбраться в ноль, и начинаешь возюкать. В общем ещё буду пробовать и ощущения пока положительные. Кожа без порезов, все супер, надо вспоминать чего вообще пошел в вкг. Ещё надо откопать где то касету фюжн а не обычную 3х лезвийку
Видите как у всех все по разному, Fusion как и любой 5 лезвинник просто катается у меня по щетине, побрится то я ним смогу если не брить против роста(там лезвия щетину как рельсы ипользуют и в кожу врезаются) но это займет я даже боюсь представить сколько времени, последний раз брился Mach 3 месяца 4-5 назад, заняло более 40 минут с кучей раздражения(против роста даже и не пробовал идти зняю что там бы было еще и с порезами)
Значит фиговый камень. Работайте с суспензией Доводка занимает ровно 5-7 минут пару капель воды на Япнат, вытертой алмазкой выбели суспензию, пару минут поработали, стропа из льна и кожа по 100-150 кругов И опять бритва готова к боевому дежурству.
Cпасибо! Учту! как я до этого за 10 лет не додумался?
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Видите как у всех все по разному, Fusion как и любой 5 лезвинник просто катается у меня по щетине, побрится то я ним смогу если не брить против роста(там лезвия щетину как рельсы ипользуют и в кожу врезаются) но это займет я даже боюсь представить сколько времени, последний раз брился Mach 3 месяца 4-5 назад, заняло более 40 минут с кучей раздражения(против роста даже и не пробовал идти зняю что там бы было еще и с порезами)
Нужно попробовать бриться с мылом, безпомазковым гелем, кремом. В общем новизна. Клинковой не пробовал ещё научится, может когда то. Уверен что будет хуже всего что я пробовал, но как навык для интереса.