Да, пластик, напечатал на 3д принтере, температура до 70с° но я таким кипятком не пользуюсь, максимум 40-45° качество отличное, размер очень удобный, пена генерируется непривычно быстро, одним словом очень классная вещь!
Акулов, ditrih_ та Nils Поставили вподобайку
Prometheus Постоялець
Повідомлень : 518 Репутація : 265 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 49 Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)
Muehle Rocca R96 - зовні станок сподобався, запав до душі, нічого зайвого. Зроблений гідно, з німецькою скрупульозністю. Приємна ухватиста ручка, добре сидить у руці, супер.
Лезо Personna Platinum в моєму випадку при першому голінні вело себе дещо агресивно, а ось друге і третє гоління найкращий результат, м'якість і чистота. Вистачає на 3-4 рази. Голюся ними періодично. Гарні леза, хоч і не стали фаворитами у мене. Зараз у мене в улюбленцях Nacet.
Помазком Sfumato Synthetic 26mm дуже гарний на вид , в роботі просто чудовий, ворс повністю повторює ворс Ево, але ручка мені зручніша. Це робота виготовлення різних ручок( дуб, горіх) та вклейки вузлів ( борсук, синта) одного Київського майстра Павла. В мене саме дуб. Сфумато - цей бренд дійсно натхненний епохою відродження, як епоха живопису!)
Мило Phoenix Artisan( PAA )мені вже знайоме: були в ротації "Cavendish", "Gondolier", "CaD", і ще деякі, за ароматами вони для мене мена прекрасні мила, але за ТТХ і характеристик просто чіткий середняк. Ці мила були формулою CK-1, але з новою формулою CK-6, параметри мила доведені і максимуму, ковзання краще, склад кращий. Що до саме Phoenix Artisan Lime Ginger Tea - лайм відчувається ледве, більшість в ароматиці зелений чай, бергамот, щось трав’яне, фужерне дуже свіже та не напряжне!
Лосьон Floid Mentolado Vigoroso Іспанська версія, пару слів: я знаю що Vigoroso багатьом подобається, знаю як болісно деякі ставляться до негативних відгуків про те, що їм подобається. Доглядові на максимальному рівні! Однак я відповім щодо своїх відчуттів - дуже не однозначний аромат, прополіс відчуваю, ладан, є ментол добряче , асоціація навіть не знаю з чим з чимось старим, але охрененно брутальним, фільмом "Хрещений батько" Ф.Ф.Копполи))
Якщо подобаються олдскульні аромати "старого дідуся" то Vigoroso варто спробувати, як на мене то в категорії "дідусиних запахів" просто відмінний варіант, але ж гарний чортяка… [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Prometheus, Andrewt, razorblade1989, fill, Юрий, kruv, Акулов і Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Muehle Rocca R96 - зовні станок сподобався, запав до душі, нічого зайвого. Зроблений гідно, з німецькою скрупульозністю. Приємна ухватиста ручка, добре сидить у руці, супер.
Лезо Personna Platinum в моєму випадку при першому голінні вело себе дещо агресивно, а ось друге і третє гоління найкращий результат, м'якість і чистота. Вистачає на 3-4 рази. Голюся ними періодично. Гарні леза, хоч і не стали фаворитами у мене. Зараз у мене в улюбленцях Nacet.
Помазком Sfumato Synthetic 26mm дуже гарний на вид , в роботі просто чудовий, ворс повністю повторює ворс Ево, але ручка мені зручніша. Це робота виготовлення різних ручок( дуб, горіх) та вклейки вузлів ( борсук, синта) одного Київського майстра Павла. В мене саме дуб. Сфумато - цей бренд дійсно натхненний епохою відродження, як епоха живопису!)
Мило Phoenix Artisan( PAA )мені вже знайоме: були в ротації "Cavendish", "Gondolier", "CaD", і ще деякі, за ароматами вони для мене мена прекрасні мила, але за ТТХ і характеристик просто чіткий середняк. Ці мила були формулою CK-1, але з новою формулою CK-6, параметри мила доведені і максимуму, ковзання краще, склад кращий. Що до саме Phoenix Artisan Lime Ginger Tea - лайм відчувається ледве, більшість в ароматиці зелений чай, бергамот, щось трав’яне, фужерне дуже свіже та не напряжне!
Лосьон Floid Mentolado Vigoroso Іспанська версія, пару слів: я знаю що Vigoroso багатьом подобається, знаю як болісно деякі ставляться до негативних відгуків про те, що їм подобається. Доглядові на максимальному рівні! Однак я відповім щодо своїх відчуттів - дуже не однозначний аромат, прополіс відчуваю, ладан, є ментол добряче , асоціація навіть не знаю з чим з чимось старим, але охрененно брутальним, фільмом "Хрещений батько" Ф.Ф.Копполи))
Якщо подобаються олдскульні аромати "старого дідуся" то Vigoroso варто спробувати, як на мене то в категорії "дідусиних запахів" просто відмінний варіант, але ж гарний чортяка…
фужерный запах это какой в вашем понимании? все мыла что у меня есть с добавкой фужер в названии пахнут церковью, а то описание запаха заинтриговало кроме одного момента связанного с фужерным
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] вроде собирался в командировку заранее, а станок положить забыл, пришлось покупать то что было в наличии в ближайшем магазине, увидел какойто непонятный но заинтриговавший меня станок, продавался без коробки, цена в переводе на usd примерно $8, маркировок ни бренда ни страны производства ни даже каких либо номерных обозначений на нем нет, не зная смогу ли им побрится прикупил еще и king c, и не ошибся, ибо после пары движений ноунейма, сразу же переставил лезвия в Gillete. Лезвия исспользовал king c которые шли в комплекте, Feather докупать не стал, ибо знал что и king c меня побреют не хуже
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Пахнет церковью скорее всего ладан, в фужерах ладан очень редко встречается, фужеры это больше про зелень, дубовый мох, папоротник, лаванду, а ладан довольно таки тяжелая составляющая и в фужерах весьма редко встречается
Prometheus, razorblade1989, kruv, Акулов, ditrih_ та Bonbon Поставили вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 03.06.2021 Звідки : Біла Церква
фужерный запах это какой в вашем понимании? все мыла что у меня есть с добавкой фужер в названии пахнут церковью, а то описание запаха заинтриговало кроме одного момента связанного с фужерным
Вітаю. Ніякого натяку на церкву, мені жоден аромат мил, парфюмів, в ролі фужеру не пахнуть церквою. В цьому милі саме чистий, спокійний цитрусово-імбирний тон, свіжа ранкова трава, от реально зелений чай, не солодкий аромат. На літо саме те!
Пахнет церковью скорее всего ладан, в фужерах ладан очень редко встречается, фужеры это больше про зелень, дубовый мох, папоротник, лаванду, а ладан довольно таки тяжелая составляющая и в фужерах весьма редко встречается
B&M и Wholly Kaw так же как и MDC мне все церковью пахнут, поетому очень с настороженностью теперь к ароматам мыл где есть упоминание фужер отношусь
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Бритва: Wade&Butcher Barbers Rattler 7/8 (выборка четверть клин) Мыло: 345 Soap co Помазок: Oumo (узел Emperor 27mm) Всем доброго времени суток! Сегодняшнее бритье хоть и было безтравматичным и привело к результату BBS, но удовольствия не принесло, виной всему бритва от wade and butcher, немного про нее, покупалась в состоянии NOS, четверть клин 7/8, отработывала очень жестко, гараздо жесче немцев, на уровне японцев или шведов/швейцарцев?(вечно путаю эти страны) которые на полной выборке, что меня очень удивило, я в какойто момент даже перепроверил степень выборки, а то мало ли чтото напутал и у меня в руках full hollow, а не quarter hollow, это я все к чему? то что вы купили англичанина или француза на малых выборках, не гарантирует мягкости бритья, и хоть и очень редко но попадаются и такие экземпляры, у меня таких я бы назвал "браков" ну или более мягко "нестандартов" в коллекции не более 20, что очень мало если брать процентное соотношение имеющихся клинковых лично у меня. Мыло 345 soap co отработало просто на все 100, притензий к нему никаких нет, скольжение, пост скольжение, уходовые, придраться просто не к чему. Помазок c узлом Oumo Emperor в использовании 5-10 раз, всю колкость потерял от слова совсем, дарит невероятно приятные ощущения и массаж я даже не знаю какой узел мне сейчас нравится больше Tyrant или Emperor, победитель может зависить от настроения.
Останній раз редагувалося: creativeresponse (Ср 5 Лип 2023 - 0:06), всього регувалося 1 раз(-и)
Ігор Стетхем Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 03.06.2021 Звідки : Біла Церква
Як показала моя практика, голитися чисто я можу різними бритвами, але більш ніж за два проходи, гоління цією бритвою, для мене виявилася дійсно ефективним. Те що до мене ділилися своїми поглядами камради в плані того що з гострими лезами ця бритва набагато ефективніша це факт. Спочатку ставив Рапіру , потім були Татра, Дорко, Ві-Джон, все таки виділю Насет, Жілет Платінум, 7 O'Clock як леза які в дуеті працюють бездоганно. Я не можу сказати, що Дрозд-це агресивна бритва, всі відчуття індивідуальні у всіх. А яка ж вона співуча!
Помазок Sfumato Synthetic 26mm гарний на вид , в роботі просто супер, ручка гарно лежить в руці. Поки улюблений серед сентетики.
Крем має приємний легкий класичний деревно-пряний аромат, утворює густу піну, яка ефективно пом'якшує щетину, забезпечує винятково швидке, ретельне та комфортне гоління, ковзання і після ковзання присутні, що ще треба тим більше за адекватний кеш.
Хотів нанести після гоління Лосьон/одеколон Wars, а тут на тобі оказія, немає)) навіть не користувався жодним. Як то кажуть ще тільки Варса не було)) Парфюм завершив процес гоління, ніколи не виділяв Монталь як щось особливе але є трійка ароматів що дадуть фору багатьом іншим маркам.
Аромат харизматичний і незабутній. Такий собі афродизіак, що підкреслює високий рівень тестостерону свого носія. Цілком не підійде важким і скромним інтровертам)) Затишний, свіжий, деревний, удово-цитрусовий аромат. На мої відчуття, типово чоловічий хоча унісекс. Ніякий він не wild - швидше mild) Влітку головне не перегнути з ним палку!)[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]