Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 29 Лист 2023 - 13:22
CNPOMAHELL пише:
Ну я ж так розумію, що синтетика Mühle вирізняється від Yaqi, Simogue чи Vulfix. Типу Yaqi використовується синтетика від BASF в інших від DuPont (конгломерат, що придумав тефлон, нейлон, кевлар тощо..) и щось своє на базі теж DuPont а може зовсім своє.
Плюс існують усякі OMEGA (S10018 наприклад) з цінником дешевше за Яків. Ти написав, що S-серія "не дуже". А у чому там різниця з HI-серією?
Також мені здається, що якісь великі пучки (більше 24) нема сенсу. Інакше доведеться весь час власноруч вичавлювати пінку звідти.
S-brush от Hi-brush отличается поколениями синтетического волокна. S-brush более ранний вариант, соответственно разница в том что у S-brush очень жесткий пучок в отличии от Hi-brush. Если ты на 100% уверен, что у тебя чувствительная кожа, то он тебе не подойдет даже для нанесения пены на лицо красящими движениями. А на лицо его вообще единицы пустить могут. Тебе парни правильно говорят, бери Яки - не ошибешься, дешево и сердито.
Yura_ та Meo Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 29 Лист 2023 - 13:39
Был у меня когда-то давно S-brush Омега. Отвратительные впечатления. Яковские помазки имеют волокно намного выше качеством.
fill Поставив вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 29 Лист 2023 - 13:59
vicbro пише:
Был у меня когда-то давно S-brush Омега. Отвратительные впечатления. Яковские помазки имеют волокно намного выше качеством.
Мне кажется, такой помазок был у всех. Такое себе изделие... такое впечатление что волокна с лески сделаны.
vicbro Поставив вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 166 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 29 Лист 2023 - 14:08
Мав років 20 тому помазок - невідомий-китайчик. То там була волосінь, що ого-го. Напевно, таким помазком можна і токарний верстат було поприбирати, змести металеву стружку. Хоча і мав помазки-китайчики і притомної якості.
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1096 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 29 Лист 2023 - 20:10
Caonima пише:
Цікаво.
Не цікаво читати 2000й раз, про бальзам-комфорт фор мен, який 2000й раз пече.
Порад 0, глузувати в вас теж не виходить. То нашо ви себе змушуєте, бідненький читати?
Цитата :
А взагалі, хто зрозумів для чого тут це все - давно перестав коментувати і намагатись щось тут комусь довести.
Не помітно, щоб ви не намагалися щось довести раз за разом.
Якщо ж ми в цілому, то гоління в різних людей виглядає приблизно як в анекдоті про рецепт в газеті:
Шановна редакція! Дякуємо вам за надрукований у газеті рецепт. Авокадо ми замінили на відварену картоплю, а креветки - підсмаженим салом, але загалом ваш рецепт салату з авокадо та креветками нам дуже сподобався.
Бо, розумієте, тема то одна, а решта - все індивідуальне в кожного. В вас немає мого бальзаму-комфорт фор мен, в мене -немає чогось, що є в вас. Та, навіть, якби в нас був однаковий набір для гоління - результат був би різним. Бо існує ще купа параметрів: шкіра, її тип, контури обличчя, товщина волосся, жорсткість води, якою вмиваєтесь, вміння голитися тощо.
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 29 Лист 2023 - 20:32
CNPOMAHELL пише:
Порад 0, глузувати в вас теж не виходить. То нашо ви себе змушуєте, бідненький читати?
Цікаво спостерігати. Як за рибками в акваріумі.
Щодо порад. А який сенс? Люди витрачають час на поради, які ігноруються.
Kitten911 Поставив вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 29 Лист 2023 - 20:34
CNPOMAHELL пише:
Шановна редакція! Дякуємо вам за надрукований у газеті рецепт. Авокадо ми замінили на відварену картоплю, а креветки - підсмаженим салом, але загалом ваш рецепт салату з авокадо та креветками нам дуже сподобався.
Це мені нагадало, як ти замінив бальзам за 30грн на бальзам за 50грн. І гордо заявив, що зробив все як радили.
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 29 Лист 2023 - 20:59
Caonima пише:
Це мені нагадало, як ти замінив бальзам за 30грн на бальзам за 50грн. І гордо заявив, що зробив все як радили.
Якщо б ви хоча б по диагоналі читали те, що коментуєте то побачили б що в якості афтершейву в мене рідина після гоління ALPA WINDSOR. А бальзам, до якого ви весь час докопуєтесь, є допоміжною речовиною. Чи "Альпа" вам теж не до вподоби?
Тоді хоча б натякніть, що на вашу думку повинне буди у якості засобу після гоління в "нормального бритвомана"? Чи ви з'ясовуєте підходить щось чи не підходить тільки подивившись на ціну? Тоді нагадаю, що в своїх країнах ті ж самі Nivea, Proraso, Lea тощо коштують ті ж самі євро-півтора. Чи ви реально вважаєте, що умовний польский/болгарський/турецький/німецький/іспанський/тощо масмаркет крем\бальзам після гоління чимось сильно вирізняється від наших?
all75 Поставив вподобайку
Caonima Постоялець
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 29 Лист 2023 - 21:10
Я вважаю, що людина, яка на кожному кутку кричить яка в нього особлива ніжна і чутлива шкіра, мала б більш відповідально віднестись до засобу після гоління. Особливо, якщо цей засіб ніфіга не заспокоює, а навпаки, пече.
А щодо мене особисто, то я вже перебрав штук 15 а/ш, поки не залишив декілька, які мені особисто підходять. Всі решта відразу або на продаж, або в село. Я ж не мазохіст. Те саме і з помазками, те саме і з бритвами.
Kitten911, CNPOMAHELL та Meo Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 29 Лист 2023 - 21:51
Caonima пише:
Я вважаю, що людина, яка на кожному кутку кричить яка в нього особлива ніжна і чутлива шкіра, мала б більш відповідально віднестись до засобу після гоління.
Так я на них не розуміюся.
Цитата :
Особливо, якщо цей засіб ніфіга не заспокоює, а навпаки, пече.
Пече ж не від засобу, а від того, що так поголився, що шкіра роздратована. Мені ж пекло вже на стадії змивання решток пінки водою. А при нанесенні засобу пече від самого факту торкання шкіри. У всякому разі я собі це саме так пояснив.
Цитата :
А щодо мене особисто, то я вже перебрав штук 15 а/ш, поки не залишив декілька, які мені особисто підходять.
Ну Alpa Windsor заспокоює. Пекти шкіру перестає. Холодить приємно. Може й не треба більш нічого наносити після нього? А може навпаки - треба.
Я коли голився касетниками, користувався кремом після гоління Velour виробництва України. З Харкова компанія чи шо. Крем існує років 20 може й більше. Зараз спеціально подивився. Коштує 18 грн. А ви кажете, що за 30-50 то погані креми. ;)
Мені просто ні з чим особливо порівнювати. Для мене будь-який афтершейв є незрозумілою річчю. Більш незрозумілі тільки маселка перед голінням.
Yura_ Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 29 Лист 2023 - 22:18
Если бальзам печёт, то он точно не подходит, бальзам должен питать и увлажнять, но точно не печь, не помню какой из бальзамов у меня тоже подпекал, несколько раз попробовал, убедился что именно он и пустил в народ...
Yura_, CNPOMAHELL та Meo Поставили вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 30 Лист 2023 - 0:18
CNPOMAHELL пише:
Я коли голився касетниками, користувався кремом після гоління Velour виробництва України. З Харкова компанія чи шо. Крем існує років 20 може й більше. Зараз спеціально подивився. Коштує 18 грн. А ви кажете, що за 30-50 то погані креми. ;)
Не знаю как у них крем для бритья, никогда не пользовался, но крем для ног Safari этого же бренда Фитодоктор это просто имба за свою стоимость.
all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 30 Лист 2023 - 2:08
CNPOMAHELL пише:
Так я на них не розуміюся.
Так ніхто не розуміється. Тому й перебирають. Кому комфорт треба.
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 30 Лист 2023 - 14:11
Изотовец пише:
Не знаю как у них крем для бритья, никогда не пользовался, но крем для ног Safari этого же бренда Фитодоктор это просто имба за свою стоимость.
Знову ж, купляв крем, коли голитися особливо й не треба було. Або з великими перервами. А за 1-2-3 тижні навіть без крему все загоїться.
Caonima пише:
Так ніхто не розуміється. Тому й перебирають. Кому комфорт треба.
Звичайно ж ви теж розумієте, в яку логічну пастку я потрапив. Якщо взяв 1, 2, 3 крем (гель, бальзам), різниці особливої не помітив, то мозок робить висновок, що все інше +- таке ж. Тому й питав, що саме вам підійшло. Не факт, що я таке придбаю. Також не факт, що воно мені підійде. Але хоч у якості орієнтиру буде.
І зрозуміло, що на ціну тих невдалих бритв, що в мене вже є, міг би купити щось 1 трошки коштовніше та набагато краще. Але... Бо, наприклад, пам'ятаю як тут продавали Twig Leaf, яка не підійшла. І якщо б не власна гидливість до вживаних товарів особистої гігієни - я б її першим купив. Чи сталеву Feather з цінником 10-11к продавали. Бритва ж супер! Але людині не підійшла. А ще не маю звички продавати те, що купив. Тому, якщо ви перепробували десяток, та непотрібну решту продали, в мене те все буде валятися десь. Така я людина. З роками доволі важко себе переробляти.
Yura_ та all75 Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 30 Лист 2023 - 15:43
Kitten911 пише:
Если бальзам печёт, то он точно не подходит, бальзам должен питать и увлажнять, но точно не печь, не помню какой из бальзамов у меня тоже подпекал, несколько раз попробовал, убедился что именно он и пустил в народ...
Є бальзами із вмістом спирту, вони й печуть.
Олександр Тернавский, andreyv1979, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 30 Лист 2023 - 16:20
Ruslan пише:
Думав, що пече бо шкіра пошкоджена.
Гель після гоління Man Key Sensitive After Shave Gel для чутливої шкіри, 200 мл Склад:
Бальзам For Men ultra sensitive 200мл Склад: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 30 Лист 2023 - 17:11
Kitten911 пише:
Если бальзам печёт, то он точно не подходит, бальзам должен питать и увлажнять, но точно не печь
Мабуть бальзам з АНА кислотами попався!
_________________ Через терни до зірок!
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 30 Лист 2023 - 18:32
Ruslan пише:
Если кожа сильно повреждена - у меня любой бальзам печет, но не сильно и всего секунд 5-10, потом кожа наоборот успокаивается. Давно уже такого не испытывал от подходящих бальзамов, т.к. бреюсь с минимальной травматичностью. В самом начале было.
А вот то, что жгет всегда - бальзамы охлаждающие. Вообще никакого охлаждающего эффекта я не чувствую, лишь длительное жжение. Это же касается и большинства мыл/кремов с ментолом (я штук 5 пробовал за все время). При этом с лосьонами в этом плане все хорошо - охлаждают нормально, негатива ментол не вызывает. Какая причина такой реакции не знаю - может разные ингредиенты охлаждающие используются, или в бальзамах дозировки другие...
Kitten911 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 30 Лист 2023 - 22:21
Да если кожа сильно повреждена, то даже жжение от воды при умывании может быть. Так что это сомнительный показатель плохого/хорошего бальзама. И при таких повреждениях мало какой бальзам сильно прям ситуацию спасет. Другое дело когда повреждений как таковых практически нет, а бальзам особо никак себя не проявляет в плане ухода, увлажнения и т.д. Тогда да, уже можно задумываться, что он плохой или не подходит. Тут же у автора проблемы именно с повреждениями кожи, и ему нужно ни какие-то бальзамы там менять и в промежутках между бритьем уходовые крема использовать, а взять скраб для лица и через день после бритья его использовать и вместо обычных кремов для лица в эти дни все тот же бальзам/крем после бритья наносить для восстановления. Толку там мазать обычные уходовые средства, если кожа в эти дни не ухода, а восстановления просит.
stanislav-q, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 30 Лист 2023 - 22:22
И я ментол не люблю.
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 30 Лист 2023 - 23:16
stanislav-q пише:
Если кожа сильно повреждена - у меня любой бальзам печет, но не сильно и всего секунд 5-10, потом кожа наоборот успокаивается.
От мені теж так здалося.
PS: Вище написав склад того, що я мажу собі після гоління.
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 30 Лист 2023 - 23:18
Изотовец пише:
Да если кожа сильно повреждена, то даже жжение от воды при умывании может быть.
Я так через раз і пишу: пекло при змивання решток піни в кінці гоління.
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 30 Лист 2023 - 23:23
Kitten911 пише:
И я ментол не люблю.
Я в кремах для гоління не люблю. Бо йде локальне "замороження" шкіри (ніби місцевий наркоз), та відчуття становляться невиразними. а я ж і так голюсь так собі (тисну, ріжуся тощо) а тут ще й пропада зворотній зв'язок від шкіри. Виходить ще гірше. А от на ментол як компонент ніяких подразнень чи інших реакцій нема.
stanislav-q Поставив вподобайку
Caonima Постоялець
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Пт 1 Груд 2023 - 1:45
CNPOMAHELL пише:
Тому й питав, що саме вам підійшло. Не факт, що я таке придбаю. Також не факт, що воно мені підійде. Але хоч у якості орієнтиру буде.
Те, що мені підійшо з доступного, це Areffa. В твоєму випадку можна до неї звернутись, і вона тобі накалатає щось в індивідуальному порядку.
stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Пт 1 Груд 2023 - 10:09
А може дати шкірі перепочити днів 3-5, а потім кілька разів поголитися в один прохід й виключно за ростом волосся, без усіляких добривок. Шкіра відновиться. А потім можна спробувати голитися правильно :)
stanislav-q, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку