Бритва Karve Overlander Лезо PERMA-SHARP Помазок Muhle STF XL Мило Zingari Man The Rambler [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Шановні, це шедевр я здивований шо у нас на форуми немає нічого про цю бритву. Настільки м'яко та ефективно, що мені немає з чим порівняти. Все продам, залишу оверлендера Кайфонув так, як кайфує Ігор від RazoRock BBS ))) Мило теж суперове, для мене на рівні A&E по характеристиках, а може і краще, подивимось далі.
Ruslan, trimmer, kruv, Романюк, Wolfskin, Акулов, ARTURIUS і Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Бритва Karve Overlander Лезо Feather Hi-Stainless Помазок Omega EVO Мило Shannon's Soaps Black Magic [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Шось особої різниці між лезами я не помітив, бритва здається всеядна до лез Шо Feather, шо PERMA-SHARP чудово та не травматично відпрацювали
Романюк, Peshek, Wolfskin, Акулов, 2046, stanislav-q, _yk_ і Поставили вподобайку
citrus48 Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 05.02.2023 Вік : 40 Звідки : Запоріжжя
Прешейв -олія Kalliston Помазок A.Simpson Trafalgar T1 Мило SV Manna de Sicilia Бритва Yaqi Romulus Лезо Shick Aftershave ToBS Bay Rum Окрема подяка mad_fish за бритву! [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, Wolfskin, Акулов, Віталіk, _yk_, ARTURIUS, andreyv1979 і Поставили вподобайку
citrus48 Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 05.02.2023 Вік : 40 Звідки : Запоріжжя
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Станок: RazoRock German 37 Slant Лезо: Personna Platinum Помазок: Yaqi Sagrada Familia Tuxedo Synthetic Fibre 24MM Мило: Tabac АШ: Nivea Silver
Ruslan, Wolfskin, Акулов, stanislav-q, Віталіk, _yk_, ARTURIUS і Поставили вподобайку
citrus48 Частий гість
Що можете сказати про крем до гоління? Як по характеристикам?
Гарний крем. Для одного гоління потрібно набирати дуже мало. Я перший раз наробив стільки,що на два гоління вистачило б.Ковзання чудове,до того ж гліцерин додає м'якості і комфорту і шкірі і гоління в цілому.
razorblade1989 та Wolfskin Поставили вподобайку
citrus48 Частий гість
Бритва Above The Tie X1 Single Edge Slant Лезо Feather Professional Помазок Zenith 505AK MB Мило Tabac Original АШ Tabac Original [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Справа ТАБАК Дуже дякую пану [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] за чудовий помазок Почав освоювати техніку збиття піни на обличчі, цікавий досвід, поки що подобається.
Романюк, Wolfskin, Акулов, 2046, _yk_, ARTURIUS, andreyv1979 і Поставили вподобайку
citrus48 Частий гість
Органик не пробовал, но добиваю второй флакон облепихового.
В тому році купив бальзам и лосьйон Мюле Облепиха. Бальзам спробував один раз ,сподобався,але аромат занадто солодкий для мене. Подарував другу, йому так само аромат не дуже,а по ттх дуже сподобався. Лосьйон я продав тут на форумі, не вам часом? Органік має нейтральний запах, можливо злегка лимон. Ттх чудові.
razorblade1989 Поставив вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
В тому році купив бальзам и лосьйон Мюле Облепиха. Бальзам спробував один раз ,сподобався,але аромат занадто солодкий для мене. Подарував другу, йому так само аромат не дуже,а по ттх дуже сподобався. Лосьйон я продав тут на форумі, не вам часом? Органік має нейтральний запах, можливо злегка лимон. Ттх чудові.
Ні, лосьон точно не мені. Але лосьон від Мюле я мав у користуванні (сандал).
razorblade1989 Поставив вподобайку
citrus48 Частий гість
Бритва Karve Overlander Лезо BIC Crome Platinum Помазок Zenith 505AK MB Мило Barrister And Mann Cheshire [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Спроба голитись кожен день
Ruslan, Wolfskin, Акулов, vicbro, 2046, stanislav-q, _yk_ і Поставили вподобайку