Бритва Karve Overlander Лезо BIC Crome Platinum Помазок Zenith 505AK MB Мило Barrister And Mann Cheshire [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Спроба голитись кожен день
Голюсь кожного дня, вже звик.) Помазок суперський, був в мене такий. Якість ворсу та ручки за цю ціну дуже класні. Отримував задоволення від роботи з ним.
Nils, mad_fish, citrus48 та clint Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Голюсь кожного дня, вже звик.) Помазок суперський, був в мене такий. Якість ворсу та ручки за цю ціну дуже класні. Отримував задоволення від роботи з ним.
Я ще не звик ))) Стосовно помазка, так він чудовий, але теж ще не звик, після дуже лагідної мюле сінти, маньчжурський барсук здається грубішим, але він так приємно масажує шкіру... шо прям вах )))
ARTURIUS та citrus48 Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
маньчжурський барсук здається грубішим, але він так приємно масажує шкіру... шо прям вах )))
Так, трошечкики грубоватий, в порівнянні, із-за обʼємного та щільно набитого вузла. Але якже ж він кайфово працює на обличчі?!)) Якби цей манжурець в мене був єдиним «борсуком» я би ним користувався і надалі з задоволенням.
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Ср 27 Бер 2024 - 17:09), всього регувалося 2 раз(-и)
mad_fish та citrus48 Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Це точно, Бік не найкраще лезо для цього. Бережи шкіру і удачі в експериментах.
Нормально, якщо розумно підходити:) Голюсь біком щодня по 5-8 днів поспіль, потім день перерва. Просто іноді роблю легкі дні, коли два легких проходи без добривок. + як написав сьогодні в темі БІКа, що треба нульовий тиск на лезо. Взагалі, коли рік тому почав практикувати гоління щодня, відкрився інший світ класичного гоління.
ARTURIUS, Kitten911, all75, mad_fish та citrus48 Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Так, трошечкики грубоватий, в порівнянні, із-за обʼємного та щільно набитого вузла. Але якже ж він кайфово працює на обличчі?!)) Якби цей манжурець в мене був єдиним «борсуком» я би ним користувався і надалі з задоволенням.
Все так, саме для обличчя і брав барсучка Взагалі не розумію, навіщо люди беруть натуралів і калапуцають піну в чашах?
Bonbon пише:
Нормально, якщо розумно підходити:) Голюсь біком щодня по 5-8 днів поспіль, потім день перерва. Просто іноді роблю легкі дні, коли два легких проходи без добривок. + як написав сьогодні в темі БІКа, що треба нульовий тиск на лезо. Взагалі, коли рік тому почав практикувати гоління щодня, відкрився інший світ класичного гоління.
Так BIC гарне лезо, але ж залежить від бритви, виліти різні (-,+, нейтральний), тому може бути трохи травматичним, як що виліт дуже плюсовий. Та й шкіра у всіх різна )
Kitten911, citrus48 та Bonbon Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Вот такой сет у меня сегодня был. Станок - Razorock BBS Мыло - Westman utopia Лезвие - Shark Super Chrome Помазок - Zenith кабанчик блондин Прешейв - Cool Men гель детокс Аш - Wars
Подробнее в бортовике!
STEEL, Акулов, 2046, stanislav-q, _yk_, ARTURIUS, Nils і Поставили вподобайку
citrus48 Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 05.02.2023 Вік : 40 Звідки : Запоріжжя
Прешейв -олія Kalliston Помазок A.Simpson Trafalgar T1 Крем D.R. Harris Marlborough Бритва DS Cosmetics Legend Лезо Feather Aftershave ToBS Jermyn Street Лосьйон [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
STEEL, fill, Акулов, 2046, stanislav-q, Віталіk, _yk_ і Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Бритва Aluminum Slant by Timeless Razor Лезо Feather Professional Помазок Zenith 505AK MB Мило Ariana & Evans Dos Dalagas Barbera [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Таймлес рулить На кожен день, то шо треба для мене. Навіть не знаю, що краще оверлендер чи таймлес, будемо розбиратись. Треба трохи звикнути до легкої бритви, треба контролювати тиск.
Ruslan, Andrewt, trimmer, Романюк, Wolfskin, Акулов, vicbro і Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Бритва Aluminum Slant by Timeless Razor Лезо Feather Professional Помазок Zenith 505AK MB Мило Ariana & Evans Dos Dalagas Barbera ... Таймлес рулить На кожен день, то шо треба для мене. Навіть не знаю, що краще оверлендер чи таймлес, будемо розбиратись. Треба трохи звикнути до легкої бритви, треба контролювати тиск.
Мне, как человеку с ежедневным режимом бритья, было бы очень интересно узнать мнение об этом станочке, особенно в сравнении с другими мягкими станками. Ждем... Интересно, ты задаешься вопросом о выборе между Оверлэндером и слантом, но у Оверлэндера вылет +0.07мм, а у сланта -0.05мм (негативный). Неужели ощущения похожи? Разница в вылете 0.12мм !! Интересно!
Andrewt, mad_fish та citrus48 Поставили вподобайку
STEEL Постоялець
Повідомлень : 736 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Razorock superslant L3 Razorock 400 Zaza gold Areffa soap Bluebeards revenge pre shave oil
Ruslan, Акулов, 2046, stanislav-q, Віталіk, _yk_, ARTURIUS і Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Прешейв -олія Kalliston Помазок Omega кабан Крем D.R. Harris Marlborough Бритва Yaqi Romulus Лезо Feather Aftershave ToBS Jermyn Street Лосьйон [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, Wolfskin, Акулов, stinger, 2046, _yk_, ARTURIUS і Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Интересно, ты задаешься вопросом о выборе между Оверлэндером и слантом, но у Оверлэндера вылет +0.07мм, а у сланта -0.05мм (негативный). Неужели ощущения похожи? Разница в вылете 0.12мм !! Интересно!
А это, детектив, правильный вопрос." (с) Вылет лезвия в бритвах, только один из параметров. Есть еще GAP, но что не маловажно, отличаются между собой еще и лезвия Точнее такой параметр как ширина лезвия (edge to edge width), вот пример замеров с зарубежного форума: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Как видим, разница достигает величины аж 0.6 мм, что перекрывает нашу разницу в вылете 0.12. Так что вылет можно регулировать лезвиями
STEEL, _yk_, ARTURIUS, all75 та citrus48 Поставили вподобайку
STEEL Постоялець
Повідомлень : 736 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Бритва Aluminum Slant by Timeless Razor Лезо Feather Hi-Stainless Помазок Zenith 505AK MB Мило Shannon's Soaps Black Magic [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Поки що вирішив голитись раз на 36 годин, згодом, думаю, перейду на кожен день, як шкіра трошки звикне
Ruslan, STEEL, Романюк, Wolfskin, Акулов, 2046, _yk_ і Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
я никогда это больше не куплю!!! Они созданы для 16-ти летних подростков, не знаю кого оно еще может брить. Решил попробовать их в новом станке, ну он хоть не дерет. Просто пропускает кучу огромных пеньков и все, спасибо косому резу. Лезвия вообще внимания не стоят. Они в красных пластиковых коробочках, но есть другие Заза, черные. Вроде-бы они должны быть получше, но я крайне скептически отношусь к конторе этой
trimmer, Kitten911 та citrus48 Поставили вподобайку
STEEL Постоялець
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] День индийской косметики Razorock superslant L3, Pearl Coffeeop, индийский Old Spice Original, Gillette Minora
Ruslan, Романюк, Акулов, _yk_, Kitten911, Nils, Yura_ і Поставили вподобайку
clint Бувалий
Повідомлень : 105 Репутація : 2 Дата реєстрації : 05.01.2024 Вік : 37 Звідки : Львів
Станок: RazoRock German 37 Slant Лезо: Gillette Platinum Помазок: Yaqi Sagrada Familia Tuxedo Synthetic Fibre 24MM Мило: Proraso Green АШ: 4711 Original Eau de Cologne After Shave [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, STEEL, Wolfskin, Акулов, stanislav-q, _yk_, andreyv1979 і Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
ПШ Дитячий крем із календулою Pinky Winky Бритва Karve Overlander Лезо PERMA-SHARP Помазок Zenith 505AK MB Мило Zingari Man The Rambler АШ Denim Original + Дитячий крем із календулою Pinky Winky [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
STEEL, Акулов, 2046, _yk_, andreyv1979, Nils, mad_fish і Поставили вподобайку
Batman Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 28.11.2022 Звідки : Україна