Повідомлень : 408 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 25 Вер 2024 - 2:00
Цитата :
Все починалося добре. Пінку набрав у коробці з рештками мила. потім збивав у своїй піалці, з невеличким додаванням води.
Якщо вже почала виходити піна з Червоного Проразо, поки воно ще не закінчилося, спробуйте додати в піну гліцерин. Якщо деякі наші поради подіяли, то цілком може і ця подіяти. Якщо піна виходить густа і додаватимете воду, то спочатку розчиніть у цій воді 2-3 краплі гліцерину. Навіть у ложці води можна їх розчинити.)
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 25 Вер 2024 - 9:19
Я бы порекомендовал попробовать мыло Арко, там и жир есть и глицерин. Из него получается великолепная, плотная тягучая пена без танцев с бубнами. Недорогое и экономное. Если, конечно, запах не оттолкнет.
WetShaver, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 25 Вер 2024 - 15:38
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Это так. Спасибо, Арко у меня уже есть, запах у него конечно не так, чтобы супер. Но для меня Дерби еще хуже запах, из-за него так и не смог этим мылом бриться. Хорошо, что покупал еще когда оно было по 58 грн. Зато пена у Дерби классная получается, пышная и плотная, но сохнет и сушит кожу. Арко тоже подсушивает, но меньше. Про глицерин, это я так, советы для приятеля. Не так и сложно, а в нашем увлечении особо танцев с бубном нет. Если интересно экспериментировать, делаешь, не интересно, то есть полно всякой разной продукции проверенной и рабочей. Но мне интересно адаптировать под себя продукт который уже купил, не выбрасывать же.)
Wolfskin, vicbro, andreyv1979, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 25 Вер 2024 - 16:08
WetShaver, я про Арко писал автору журнала, может с ним ему проще было бы. Хотя...
WetShaver та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1096 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 25 Вер 2024 - 17:10
vicbro пише:
WetShaver, я про Арко писал автору журнала, может с ним ему проще было бы. Хотя...
Теж маю сумніви. Проблема не у тому, що пінка добра чи ні. Проблема у інтерпретації даних. Тобто не знаю що робити, якщо недобра. Додати води, прибрати воду, чи ще щось? Від цього і складно сказати, чи то пінка невдала винувата у результаті? Чи може лезо відчувається занадто агресивним, бо на ділі затупе для цієї бритви? А від того почну тиснути і буде криваве обличчя. Звичайно, згодом зрозумію. Але треба до цього дожити ще. А так, в мене повно кремів, з яких може вийти добра пінка. Palmolive, Wileda, Nivea, мило Clubman. А ще купа гелів, з якими цієї проблеми (якість піни) немає зовсім. І, мабуть, найближчі пару років буду намагатися нового не закуповувати. І так занадто. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Це те, що зараз почате. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Тут Nivea початий. Решта ні. Крем BS Алое Вера - це після гоління. Як і один з Reas Shaving теж просто кремчик для обличчя. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Теж непочате.
Wolfskin, Yura_ та Meo Поставили вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 166 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 25 Вер 2024 - 18:53
Того всього вистарчить на купу років, бачу більше любите крема, аніж мила.
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 25 Вер 2024 - 19:00
Yura_ пише:
Того всього вистарчить на купу років, бачу більше любите крема, аніж мила.
Скоріш гелі. Бо викликають найменше проблем при голінні і краще ковзання.
А мил я ось ці 3 тільки пробував. Williams Mug вже змилив одне. Proraso добиваю. Clubman одне почав (по наводці з нашого форуму купив) інше лежить поки. Було ще якесь безіменне китайське. Але там все погано було ні піни, ні захисту. Ніби простим милом вмиваєшся.
Причому знайомство з милами почав саме з Williams Mug. Proraso хоч і придбав раніше - довгенько лежало, бо не зрозумів його. Навіть зараз через раз пінка виходить.
Wolfskin та Yura_ Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 25 Вер 2024 - 23:58
У вас навіть мило Вільямс Маг є, ви знаєте скільки воно зараз коштує?)
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 26 Вер 2024 - 1:06
WetShaver пише:
У вас навіть мило Вільямс Маг є, ви знаєте скільки воно зараз коштує?)
Так я його і купляв коли воно чи не дешевше Прорасо\Арко коштувало. Там доставка зі США була як 3 мила за ціною. :)
WetShaver та Wolfskin Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 26 Вер 2024 - 2:50
Цікаво, а чому під деякими ковпачками поліетиленова плівка? Щоб щільніше закручувалися?)
Wolfskin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 26 Вер 2024 - 11:44
WetShaver пише:
Цікаво, а чому під деякими ковпачками поліетиленова плівка? Щоб щільніше закручувалися?)
Тому, що 1. одночасно голитися стількома кремами неможливо 2. так, для щільності Тим більше, що деякі креми йдуть одразу з заводу без "контролю відкриття". Тобто крем, який я не використовую зіпсується просто від лежання, бо ніяк не захищений. З іншого боку, це трохи маячня та параноя. Бо якщо його не чіпати (не відкривати) то нічого з ним і не станеться. :)
PS: Випадково знайшов нещодавно зубну пасту з 80х чи 90х вдома. Це коли ще нічого не було у продажу і робили "накопичення" із індійських\болгарських\турецьких\інших не рядаянських мил\шампунів\кремів\зубних паст. Бо на завтра може й ніяких не бути. ;) Тюбик ще металевий. Фарба на ньому облупилася, деінде до металу. Зуби чистити такою я не ризикнув. А от щось полірнути трохи вийшло. Чи то "Пепсодент", чи то "Поморін" називалося. Болгарське мабуть. Вже викинув.
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Чт 26 Вер 2024 - 17:24
Джерело піни гель для гоління Gillette King C. Transparent Shaving Gel (США)
Після гоління лосьйон після гоління "Кузнецкий мост" (росія)
Нове гоління. Взяв перевірену пару: індійську бритву метелика Monarch та сучасне лезо BIC Crome Platinum з помаранчевого конвертику. Лезо використовую вдруге.
Поки заправляв лезо трохи зрозумів, як може перекошуватися лезу у цій бритві. Верхня частина (половинки що закриваються+додаткові деталі верху) доволі вільно "гуляє" відносно захисного краю нижньої частини механізму.. Доволі схоже виглядає і механізм іншої моєї улюбленої бритви метелика "Меридіан" з тими ж ефектами при закручуванні. Наприклад, у бритвах Weishi та Feather Popular такого перекосу немає. Можу трохи хитати лезо під час складання, але у складеному вигляді нічого не люфтить та перекіс неможливий. Але ці знання мені жодним чином нічого не дають. Бо після лиця я брив пахви. Бритвою Lord L122C з відкритою нижньою плитою та лезом РПЛ (2й раз використовую). І там теж доволі сильно відрізнялося гоління залежно від того яким боком повернув бритву відносно місця гоління. До того ж конструкція а-ля Gillette Tech не передбачає жодної можливості якогось перекосу під час складання бритви.
Але повернемося до гоління. Лезо дуже добре ковзало. Все ж таки гель то не крем з його пінкою. тут доволі важко зробити щось "не так". Вийшло доволі чисто. Хоча результат на шиї був трохи компромісним та трохи червоних цяток з'явилося під кінець. Але це ж нове, помаранчеве лезо BIC Crome Platinum! В мене з ним завжди все кривавенько, незалежно від того, чим саме голюся. Саме тому певний час ганявся саме за "старими" BIC(ами) з жовтою пачкою. Лосьон Кузнецкий мост лице припік. Це передбачувано, бо після гоління лице трохи пекло. Але одразу пішло "охолодження" шкіри. Під носом, куди останнього разу загнав край леза, нічого поганого не сталося. Але там я й не намагався виголитися до чистоти.
WetShaver, hlopets та Meo Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Нд 6 Жовт 2024 - 18:51
Ті нечисленні читачі, мабуть, все починають замислюватися, куди я зник? Ні. Все ок. І одночасно неок. До цього в мене була проблема зі збиванням пінки. Ця проблема і зосталася. Але вона перетворилася в трохи іншу. :) Якщо до цього моя пінка виходила зарідкою, бритися було боляче. Пінка не захищала та давала слабке ковзання. Причому в мене таке виходило майже з усіма наявними кремами чи милами. Зрідка виходило інакше, але то випадковість. Я слухав численні поради. Іноді навіть виконував. Ще рідше виходило те, що рекомендували. І от маю проблему. Тепер в мене уся пінка виходить загустою. Або ж більша частина. І, як і раніше, добра пінка виходить, скоріш випадково, чім свідомо. Наприклад, останнього разу, голився "ідеальною" для мене парою індійська бритва-метелик Monarch + леза жовті (старі) BIC Chrome Platinum. У якості крему - рештки індійського Pearl. Того самого крему, на який я сам до цього жалівся, що дуже рідка пінка з нього виходить. На ще мені порекомендували менше жлобкувати та класти більше крему. ;) Так от. Я спромігся зробити таку пінку, по якій не ковзала бритва. Звичайно, тиснув. Звичайно лице горіло під кінець процедури. Ну ладно Pearl. В мене і раніше з нього виходило казна-що. Але теж саме йшло і з Palmolive Classic, з якого пінка робиться "на раз". Ба, більше! Я навіть з гелем Gillette King C. Transparent Shaving Gel спромігся зробити так, що бритва ледве ковзала та постійно гальмувала.
Ось такі новини....
hlopets, all75 та Meo Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Пн 7 Жовт 2024 - 9:38
CNPOMAHELL пише:
...Я навіть з гелем Gillette King C. Transparent Shaving Gel спромігся зробити так, що бритва ледве ковзала та постійно гальмувала.
Талант! На какую кожу наносил гель, на мокрую или сухую? Если видишь, что пена очень густая, почему не добавить немного воды? Впрочем, вопрос риторический...
Wolfskin, stanislav-q, andreyv1979, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Пн 7 Жовт 2024 - 18:52
vicbro пише:
Талант!
Сам у шоці. І нова "проблема" заважає не менше.
Цитата :
На какую кожу наносил гель, на мокрую или сухую?
На шкіру щойно після вмивання.
Цитата :
Если видишь, что пена очень густая, почему не добавить немного воды?
Тому що не бачу. Рідка візуально непогано визначається. А от пінку "ок" від "загустої" я не можу визначити. То того ж, зазвичай вважаю, що то не з пінкою, а з моїми руками щось. Можу спробувати, при підозрах на "надлишкову густину" виправити додавши вологи.
Але тут вже питання як саме це зробити? Намочити трохи пензля то збити на лиці нову пінку? Чи якось інакше? Бо, якщо, пізно впізнати проблему, то можна просто добряче вмитися та нове нанесення пінки буде вже рідшим. Просто я виявляю проблему вже коли середина-кінець другого проходу та міняти щось запізно або вже неактуально: лице все одно пече і різниці, зі зміною густини не буде відчутно на результаті.
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Вт 8 Жовт 2024 - 0:17
Гоління 07.10
Прешейв не було
Бритва метелик Monarch (Індія)
Лезо BIC Chrome Platinum жовте (Франція\Греція)
Пензлик YAQI BRUSH SAGRADA FAMILIA HANDLE R1730 (Китай)
Чаша для гоління звичайна пластикова tm TupperWare (США)
Джерело піни крем для гоління Palmolive Man Classic (Німеччина)
Після гоління лосьйон після гоління "Кузнецкий Мост" (росія)
Цього разу не досить ретельно витиснув воду з намоченого пензля. Тому пінка вийшла спочатку рідкуватою. Згодом збив до прийнятної. На око я все це всеодно не відрізняю. Але голилося норм. Майже норм. Під кінець гоління нанесена пінка трохи загустіла. Голився парою: бритва метелик Monarch + лезо BIC Chrome Platinum жовте. Причому те ж саме лезо, яким я не зміг виголитися у попередньому посту. Тобто лезу 2й раз. Цього разу все добре ковзало. Причому настільки добре, що якось зміг порізатися під вухом. Я так думаю. Бо кров спинилася зовсім не одразу. Утім червона цятка була і в області зони вус. І теж не поспішала загоюватися. Лосьйон після гоління почав працювати не одразу. Спочатку чомусь відчувалося тепло. А "холодити" почало лише через хвилину-дві з моменту нанесення. Вважаю досить вдалим гоління, попри поріз. Вийшло доволі чисто попри те, що бритва доволі м'яка. Це зрозуміло, бо тут леза BIC виглядають комфортними, що доволі рідкісна оцінка цим доволі агресивним лезам. А поголитися лезом вдруге - то ще дивніше.
WetShaver та hlopets Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 9 Жовт 2024 - 15:41
Це добре, що гоління вже було краще. Згодом і порізів буде менше. До будь-якого інструменту потрібно звикнути. Просто до різних інструментів і різні люди по-різному звикають. Хтось швидше, хтось повільніше. Питання чи захоче людина звикати, або візьме щось інше. Але якщо є позитивна динаміка, то треба не зупинятися та продовжувати.
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 9 Жовт 2024 - 16:04
WetShaver пише:
Це добре, що гоління вже було краще. Згодом і порізів буде менше.
Дуже не скоро це станеться. Поки що не можу відокремити ті фактори, які безпосередньо впливають на результат гоління. Також не можу зробити постійну повторюваність цих результатів. Як не можу й щось швидко виправити, коли щось йде не так. Я, на жаль, не тактик. Не можу одразу реагувати на зміни. А декотрі висновки роблю дуже-дуже поспіль. ;)
Цитата :
Але якщо є позитивна динаміка, то треба не зупинятися та продовжувати.
Якась динаміка є. Бо, була підряд купа прийнятних голінь. А потім знову все погано. :)
WetShaver Поставив вподобайку
WetShaver Бувалий
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 9 Жовт 2024 - 16:12
Буває, значить, є якісь інші переваги якими треба це компенсувати.)
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 9 Жовт 2024 - 21:25
WetShaver пише:
Буває, значить, є якісь інші переваги якими треба це компенсувати.)
Так. Порівняно з тим, що раніше було - небо й земля. Але, все ще не завжди розумію коли щось роблю неправильно. А якщо розумію, то не знаю як зробити, щоб було правильно. Якось так.
WetShaver Поставив вподобайку
WetShaver Бувалий
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Пт 11 Жовт 2024 - 22:10
До речі, я вже згадував, що при збиванні піни з мила воду краще додавати поступово і запам'ятовувати скільки додаєте (а краще записувати). Так ось саме потрапив мені на очі канал, де один дядько з Австралії показує як він збиває мило. Бере половину ложки різних мил (італійський кроп, і два твердих мила зi стiка та банки) і додає воду різними інструментами. Шприцем, розпилювачем та ложкою і вказує скільки вийшло води. Як видно піна з будь-якого мила, у нього виходить однакова ближче до рідкої. Мабуть, він таку більше любить. Відповідно, якщо потрібно збити середню або густу, потрібно води брати в половину менше.
CNPOMAHELL та tasogare Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 16 Жовт 2024 - 20:50
Гоління 16.10
Прешейв не було
Бритва Gillette King C (США)
Лезо Gillette Blue Blades (США\Китай)
Джерело піни крем для гоління Weleda Rasiercreme (Швейцарія)
Після гоління Одеколон "Шипр" ("Ефект", Україна)
бальзам після гоління Lider Classic (Польща)
Вирішив потроху пробувати леза, що в мене набралася купа тестових. Сьогодні в нас лезо з Китаю Gillette Blue Blades. Дане лезо надіслав Дмитро ( [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] ). В мене вже були леза з такою назвою з комплекту до однойменної бритви Gillette Blue Blades (сучасний клон Gillette Tech). На противагу від моїх лез, тут красива кольорова поліграфія на "кальці" внутрішнього конверта. Вирішив лезо протестувати у "родичі" - Gillette King C. Джерелом пінки виступить крем для гоління Weleda Rasiercreme з Швейцарії. Спочатку відволікся (як це на мене схоже), та не витиснув вологу зайву з пензля. Тому колоцькати довелося добряче, щоб позбутися повітряних бульбашок із пінки. Зате пінка точно не вийшла загустою та не застигала коли не треба. Як я не совгав лезо у бритві, так і не вдалося позбутися проблеми з різним відчуттям леза залежно від того, якою стороною бритви голишся. Тут прямо сильна різниця була. Заради різноманіття обрав "м'яку" сторону. Бо, спочатку пару разів провів "жорствою" і відчуття геть не сподобалися. Зараз спробую описати, як саме голить м'яка сторона. Це трохи схоже на гоління бритвою-метеликом Feather Popular чи Weishi. Лезо майже не відчувається. Відповідно результати були навіть гіршими ніж при голінні вищезгаданими бритвами. Шкіра "колеться" майже всюди. Але вирішив не намагатися вискоблитися заради різноманіття. Одеколон "Шипр" не пік. Бальзам після гоління Lider Classic теж не пік. Трошки холодив шкіру, секунд через 15 після нанесення. Нагадаю, що зазвичай, після добривок він мені завжди пече і ніякого ефекту заспокоювання немає. Але й результат гоління лише "візуально прийнятний". Саме лезо нагадує інше китайське - Gillette London Bridge. Для цієї бритви не підходять обидва, якщо хочете чистого гоління.
WetShaver, all75 та Meo Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Сб 19 Жовт 2024 - 20:17
Гоління 19.10
Прешейв не було
Бритва метелик "Меридіан" (УРСР)
Лезо Treet Classic (Пакистан)
Після гоління одеколон "Шипр", Ефект (Україна) заспокійливий бальзам-комфорт fOr MEN (Україна)
Чергове гоління. Чергове "нічого не змінилося". Бритва сьогодні метелик "Меридіан" часів УРСР. Лезо Treet Classic (другий раз). Спочатку думав узяти прозорий гель для гоління Gillette King C. Але, на автоматі, змочив пензля. Тож довелося проводити зміни у планах. Узяв крем для гоління Palmolive Man Classic. З піною з самого початку все пішло шкереберть. Спочатку здалася загустою. Тож ливонув води. Але більш ніж треба. Довелося колоцькати, щоб прибрати бульбашки з пінки. Вийшла нормальна пінка (наскільки я, загалом, можу про таке судити). Як вже написав вище - лезо використовується вдруге. Можливо для цієї бритви використовувати таке лезо вдруге, то занадто, але маємо, що маємо. Перший провід був трошки болючим. Здалося, що все ж трішки густувата пінка. Тому, між проходами, добре змочив обличчя. Шар пінки став більш рідким. А може це я просто багато пінки наношу? Раніше мене критикували за те, що замало крему беру. То може, зараз протилежний випадок? До речі, лезо в бритві майже не відрізнялося, залежно від боку, яким голишся. Якщо різниця й була, вона ледь помітна. Сьогодні все ж не втримався, та скоблив. Вийшло більш-менш. Все ж, трохи забувся. Здається для цієї бритви лезо трохи зам'яке. І трохи специфічно голить у певних місцях. Але головну проблему бритви - гоління у зоні вус, я здолав. Вийшло доволі чисто. Шия трохи промацується. Але в мене рідко буває, щоб до шиї не мав зауважень у кінці гоління. Добривки далися взнаки. При змиванні решток піни шкіру пекло. А от пшикання "Шипром" ні до яких змін не призвело. Через 20 з гаком хвилин намазався заспокійливим бальзамом-комфорт fOr MEN. Трошки пекло зону вус та ще деінде. Але воно і до цього пекло. Хоч у назві бальзаму і є Ultra Sensetive, це ніяк на відчуттях від користування не позначається. Там, загалом, доволі довгенька назва. Ніби виробник намагається здивувати потенційного користувача потоком слів.
Дивно, що хоча зробив пінку більш рідкою на другий прохід, під час добривок вона трохи застигла. Довелося трохи пройтися вологою рукою.
WetShaver, hlopets та Meo Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Вт 22 Жовт 2024 - 21:08
Гоління 22.10
Прешейв не було
Бритва метелик Feather Popular (Японія)
Лезо Gillette London Bridge (США/Китай)
Після гоління одеколон "Шипр", Ефект (Україна)
заспокійливий бальзам-комфорт fOr MEN (Україна)
Спочатку зовсім хотів касетником BIC поголитися. Але у останній момент передумав, змінивши його на пару: бритва метелик Feather Popular + лезо Gillette London Bridge. Лезо використовую вдруге. Решта без змін з попереднього разу. Збив пінку добре. Не було бульбашок та й не занадто густа пінка вийшла. Але лезо одразу дерло та трохи гальмувало. З іншого боку, знову не було різниці між тим, яким саме боком леза голитися. Або ж було на межі похибки. У всякому разі не відчував різницю. Вдруге вирішив зробити пінку більш рідкою: добряче вмився перед нанесенням пінки. Відчуття болю майже пропали. А може звик. Проти зросту бритва чіплялася за волосся. Звичайно ж 2 проходи такою парою, де м'яка бритва та не саме гостре лезо, замало. Тому були добривки. Трохи у зоні вус зосталося. А от решта вийшла на рівні попереднього гоління.
І тепер вже точно скажу, що останнім часом роблю забагато пінки і пінка ця загуста. На добривках просто вологою рукою провів по рештках пінки. І цього було достатньо. Буду знову намагатися переучуватися.
По проблемах. Купа цяток вийшло під вухом з одного боку. Але там щось із попереднього разу було. Навіть промацувалася корка застигла. Зрозуміло, що під час гоління усе це відкрилося.
Feather Popular виявилася не такою поганою, як я про неї думав. І раз за разом доводить мені це. Але, знову ж, проблемі із пінкою зводять усе нанівець. Я пару разів спромігся навіть гелю навалити стільки, що гоління вийшло "таким собі".
WetShaver та hlopets Поставили вподобайку
Alex Постоялець
Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Тема: Re: Проблеми гоління. Голова вирішує. Ср 23 Жовт 2024 - 14:23
CNPOMAHELL пише:
Гоління 22.10
Лезо Gillette London Bridge (США/Китай)
Как меня бесят уроды покупающие торговые марки, а не производства и технологии. London Bridge действительно хорошие лезвия, которые производились в Великобритании. То что продает Barbercompany, утверждая ,, London Bridge створюються за технологіями відразу двох компаній: Gillette і Wilkinson Sword, завдяки чому леза володіють характеристики, властивими кожному з виробників, що робить London Bridge ідеальним рішенням для гоління" всего лишь обычное китайское дерьмо производимое для азиатского рынка, причем в его стоимость входит также плата за право нанести надпись London Bridge на поверхность.