Повідомлень : 932 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
Тема: Re: Чаша для бритья! Вт 14 Вер 2021 - 22:13
egoist пише:
А у кого есть что сказать по чашам от Yaqi? [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Имеются в продаже на barbercompany.com, но они не располагают информацией о размерах), на магазине ее нет, оператор не может подсказать. Зашел на Али, там тоже инфо по ним нет(( У кого есть инфо по 1 и 2 ?
пользуюсь уже долгое время синей чашей, другую не хочется, удобная, можно вкруговую взбивать или в стороны по рельефу, пена за края не вылазит за счет скользких закругленных бортиков
РустВр, Proklus, vates, egoist, ARTURIUS, ditrih_ та Михей_од Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3661 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Может конечно многие скажут что это ерунда полная но думаю многие подметят)) Колбы от кукол LOL!!! Папы маленьких девочек, поройтесь в игрушках своих принцесс, меня сегодня ждал приятный сюрприз от дочери))) Шикарный размер, внутри рифление довольно таки классное, плотный пластик, что ещё надо))
Ruslan, trimmer, Романюк, РустВр, vates, Александр 7676, takumar і Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7067 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Интересно, есть ли какие-нибудь запчасти от мальчиков, подходящие к ВКБ :scratch:
Разве что мяч по полам разрезать
Ruslan, egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку
Sauvage Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 12 Дата реєстрації : 13.12.2019 Вік : 63 Звідки : Львів
Тема: Re: Чаша для бритья! Вт 11 Січ 2022 - 1:11
Просьба подсказать , кто знает , кто изготавливает такую чашу , и есть ли возможность ее приобрести? [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Kitten911 Поставив вподобайку
IgorMark Частий гість
Повідомлень : 61 Репутація : 8 Дата реєстрації : 10.01.2021 Вік : 34 Звідки : Николаев
Тема: Re: Чаша для бритья! Вт 11 Січ 2022 - 8:38
Если не ошибаюсь, "Мужской мир" Россия
Sauvage та egoist Поставили вподобайку
qwest Новачок
Повідомлень : 39 Репутація : 3 Дата реєстрації : 30.08.2021 Звідки : Днiпро
Тема: Re: Чаша для бритья! Вт 11 Січ 2022 - 17:39
Прочитал об отзывах о викторианском муге . Пользуюсь таким купленным на аукционе в Англии. Муг выпускался без изменений формы и рисунка парусника более 100 лет и кто бы стал так долго выпускать и кто бы покупал бесполезную чашу???. Он не служит для взбивания пены а для загрузки помазка ... пену на лице взбивать надо. Мыло можно твердое ... но надо подготовить. Маленький кусочек мыла надо распарить и приклеить.. и за мылом гоняться по ванной не надо. Мягкое крем мыло ... прилепил и готово. Но отверстие не закрывается - много воды на помазке есть куда стекать .. мало - наклон на ручку и на мыле вода. Вода не кипяток .. мыло может свернуться. Загрузка помазка 20-30 секунд. Подделок не встречалось - очень много выпущено было притом все с красной печатью и не высокая стоимость на аукционе. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Minelay, Vitgor, Sauvage, Kody, 2046, CrowHunter, egoist і Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: Чаша для бритья! Вт 11 Січ 2022 - 18:09
МУГ обалденный. Завидую Вам. Если изъявите желание продать, я в очереди
qwest Поставив вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Чаша для бритья! Нд 31 Лип 2022 - 1:52
Sauvage пише:
Просьба подсказать , кто знает , кто изготавливает такую чашу , и есть ли возможность ее приобрести?
Я заказал что-то подобное. По готовности отпишусь.
Sauvage та ditrih_ Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Просьба подсказать , кто знает , кто изготавливает такую чашу , и есть ли возможность ее приобрести?
Я заказал что-то подобное. По готовности отпишусь.
Замовив чашу в двох різних гончарнях (Вінниця і Київ). ТЗ ніякого не давав, просто попросив зробити максимально схожу на ту, що на фото. Скидував навіть відео, де видно розміри відносно руки. Те непорозуміння, що приїхало з Вінниці - я навіть показувати не буду. А сьогодні отримав "київську" версію. Майстер з розміром трохи переборщив. Можна олівʼє на новий рік подавати)) Думаю, замовлю на шейв нейшн і на цьому все закінчиться. Кацапську принципово купувати не буду. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, Янеж, Sauvage, ARTURIUS, qwest, Yura_ та Wład Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7067 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Ще в Дніпрі, кажуть є майстер, який гарно робить чаші.
_________________ Через терни до зірок!
Prometheus, Sauvage, egoist, ditrih_, qwest та kh_fish Поставили вподобайку
Sauvage Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 12 Дата реєстрації : 13.12.2019 Вік : 63 Звідки : Львів
Тема: Re: Чаша для бритья! Чт 11 Серп 2022 - 8:38
ARTURIUS пише:
Sauvage пише:
теж цікавить , у кого замовляли , бо хотів замовити чашу як на фото у моєму повідомленні у Марії Літічевської з Києва ( Мariia Litichevska Ceramics)
В мене є її чаша, це витвір мистецтва, як на мене.
Ще в Дніпрі, кажуть є майстер, який гарно робить чаші.
бачив Ваш огляд на цю чашу в ютубі, були плани замовити у неї чашу як на фото в моєму повідомленні
ARTURIUS Поставив вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів
Тема: Re: Чаша для бритья! Чт 11 Серп 2022 - 9:52
Кераміка дійсно класно, естетично. Мав досвід з чашею від Які але розбив, це великий мінус такого матеріалу. Як не хотілося таку ж саму але практичність перемогла. Взяв пластикову і здивувався, чаша від DS cosmetics чудово зроблена, важка, зручно тримати і естетика непогана.