Друзі! В кожного з нас є улюблена бритва. Та з часом буває так стається, що наші вподобання змінюються на інші.. Яка у Вас улюблена бритва в 2022 році? Цікаво та приємно також прочитати коротенький опис, чому саме вона? :)
Вподобання можна змінити з часом при потребі. При заміні вкажіть попередній пост, щоб не було накладок при голосуванні.
В цьому році Королева R41. У мене 41-ша уже третій рік. І тільки нещодавно почав отримувати справжнє задоволення від гоління цією бритвою. Правда техніку теж іншу почав застосовувати. Мені з 41-ю техніка коротких рухів дуже зайшла.
Andrewt, Oleksii, staseg, Peshek, Янеж, Віталіk, egoist і Поставили вподобайку
KHSN Бувалий
Повідомлень : 311 Репутація : 9 Дата реєстрації : 14.10.2020 Вік : 59 Звідки : г.Херсон
р41 осталась дома(((((. Пользуюсь King. очень приятный во всех отношениях для меня станок. Все в нем нравиться.После освобождения Херсона, будут терзать сомнения меня, возможно буду продавать р41, возможно))).
Oleksii, Янеж, Олександр Lutsk, m200, egoist, vsx, ditrih_ і Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Был и остаётся неизменным спутником Merkur Progress. Но в последнее время, он пока отдыхает или бреет крайне редко.)) Открытие 2022 года - Muhle Rocca. Золотая середина лично для меня, между Р89 и Р41. Она примерно как настройка на Merkur Progress в 2,5-3. Очень качественно и комфортно. Так что -
Muhle Rocca
Oleksii, Янеж, Олександр Lutsk, Qwertyus, egoist, ARTURIUS, guardian і Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Для жесткой и густой щетины ежедневник DScosmetic XT slant Его вполне мог бы заменить Razorock WUNDERBAR Slant. Так понятнее для общественности. ;) Вторая бритва Rockwell 6S. 5-6 плита. Это командировки и быстрое бритьё. А еще бритьё не самыми острыми лезвиями. Всё. Остальные бритвы распродал.
Oleksii, Янеж, egoist, ARTURIUS, guardian, ditrih_, Kostiantyn і Поставили вподобайку
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Razorock BBS Standard. BBS дуже схожа на Mamba 70, але перша вигинає лезо трохи більше, що покращує ергономіку. Взяв для порівняння клон зі сплаву від DSCosmetic, і різниці практично не відчув. М'яка, всепрощаюча, толерантна до різних лез. На кожен день - саме те.
Янеж, Олександр Lutsk, egoist, ARTURIUS, Kitten911, ditrih_ та Zolotov Поставили вподобайку
NormanV Новачок
Fatip Grande Chrome Slant Open Comb Я прийшов до вологого гоління десь у 2015-му. Завжди був прихильником м'яких станків. Маю в колекції Мюллє R89, Edwin Jagger DE89, Копію Gillette Tech від Baili, кілька ноунейм голів з алі-експрес, шось дуже агресивне від Yaqi. Та якогось біса я купив Fatip. Абсолютно спонтанна покупка. Просто подивившись пару-трійку оглядів про гоління слантами задав собі запитання: "Тварь я дрожащая или слантом смогу побриться?". А найдешевшим слантом виявився Fatip. Щетину маю м'яку рідку, та таку що росте у рандомних напрямках в залежності від фаз Місяця. І ось я зарядив лезо (зелену Астру), та поголився. Це було неймовірно. Майже не торкаючись обличчя з першого проходу я отримав те що з R89 за три. І всьо... Любов з першого погляду. Міркую як заказати у Хосе Fatip Slant з закритою головою у жовтому фініші. Така історія.
Oleksii, Янеж, Олександр Lutsk, ARTURIUS, Kitten911, ditrih_, Yura_ і Поставили вподобайку
РустВр Бувалий
Повідомлень : 299 Репутація : 10 Дата реєстрації : 23.06.2019 Вік : 47 Звідки : Самбір
Не так багато мав станків, можна сказати і не перебирав але поки фатіп піколо мій вибір 2022 хоча до кінця року ще є час і лідером може стати моє нове відкриттяMuhle Rocca.
Oleksii, Олександр Lutsk, egoist, ARTURIUS, ditrih_ та Yura_ Поставили вподобайку
guardian Новачок
Повідомлень : 16 Репутація : 5 Дата реєстрації : 01.05.2021 Звідки : Кропивницький
На сьогодні для мене це Merkur 47C (один з Меркурів з закритою головою, з трьох частин). Голюся щоденно. Зупинився на м'якій бритві. Зараз це мій улюбленець.
Відповіді на 09.08.22. Маємо однорідне різноманіття з різними вподобаннями. Лідер навіть без натяку! Хоча.. є питання до спільноти відносно r41. Чи є сенс "фланкери" цієї бритви, такі як GT та GS, рахувати в поле класичної r41?
Muhle r41 - 1 King C Gillett - 1 Muhle Rocca - 1 Muhle R41GT - 1 DScosmetic XT slant -1 Razorock BBS Standard - 1 Fatip Grande - 1 Fatip Piccolo - 1 Merkur 47C - 1
_________________ Через терни до зірок!
Oleksii Поставив вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 166 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
На даний момент - Merkur 37C. Бритва голить м'яко, переважно гоління за два проходи, через день. Не є примхливою до лез, зокрема використовую Спутник та Bic chrome platinum, які можна придбати у магазинах, що торгують косметикою.
Oleksii, Олександр Lutsk, egoist, ARTURIUS, guardian та ditrih_ Поставили вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Хоча.. є питання до спільноти відносно r41. Чи є сенс "фланкери" цієї бритви, такі як GT та GS, рахувати в поле класичної r41?
Я думаю что смысл объединить есть. Мне вот например, из всех R41, больше всего понравилась модификация R101. А есть же ещё двухсоставной твист. Хотя по поводу нержи, кто-то может быть не согласен, есть мнения что нержавейка всё таки другая.
ARTURIUS та Yura_ Поставили вподобайку
Serega731 Новачок
Повідомлень : 36 Репутація : 4 Дата реєстрації : 10.12.2017 Вік : 51 Звідки : Одесская обл.Белгород-Днестровский
Мне вот например, из всех R41, больше всего понравилась модификация R101.
Отличия только в исполнении ручки? Головы одинаковые? Мой выбор r41 trad. Но подумаю о покупке R 41 GS ... хотя многие говорят что разницы нет ... но Rockwell 6S end 6C для меня два разных станка S мне лучше
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Різниця є, і не накористь GS. За рахунок ваги з нею гоління більш агресивн. Хоча відразу, говорю за себе, цього не помічаєш, але втома шкіри накопичується
ARTURIUS Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Різниця є, і не накористь GS. За рахунок ваги з нею гоління більш агресивн. Хоча відразу, говорю за себе, цього не помічаєш, але втома шкіри накопичується
Ігор, скажи будь ласка, R41GT дуже відрізняється від класичної R41? Як на твої відчуття?
_________________ Через терни до зірок!
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Ігор, скажи будь ласка, R41GT дуже відрізняється від класичної R41? Як на твої відчуття?
Не можу сказати, що дуже, але різниця є, і в кращу сторону Але, це моя думка. З усіх, що я користував Р41 звичайна з ЗАМАКу Р41 GS та Р41 GT, остання дарує кайф від гоління більше, комфорту більше, а ефективнфість 41-ї Але, це тільки мої думки.
ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Сравнивал визуально, одновременно держа в руках обе версии, со вставленным лезвием. У нержа больше гап.
qwest Новачок
Повідомлень : 39 Репутація : 3 Дата реєстрації : 30.08.2021 Звідки : Днiпро