Довго не міг зрозуміти R41, леза вже підібрав але рідна ручка не зручна, було якось важко, ніби чогось не вистачало. Але! Поміняв на ручку типу RazoRock і опа вже інше гоління яке приносить задоволення.
Голсую за Muhle R41 але на на рідній ручці.
Олександр Lutsk, egoist, ARTURIUS та alex-kin Поставили вподобайку
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Довго не міг зрозуміти R41, леза вже підібрав але рідна ручка не зручна, було якось важко, ніби чогось не вистачало. Але! Поміняв на ручку типу RazoRock і опа вже інше гоління яке приносить задоволення.
Голсую за Muhle R41 але на на рідній ручці.
Якщо мова за рідну ручку, саме ту що на фотці, то я згоден. Мені з цією ручкою 41-ша теж не зайшла. А ось з важчими ручками- саме те що треба. А ця ручка мені гарно йде зі стандартною 89 головою
Віталіk та ARTURIUS Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Не просте для мене рішення в виборі кращої бритви цього року. Віддам свій голос за Blackland Vector. Це комфортна та ефективна бритва, якою голюся частіше всього.
_________________ Через терни до зірок!
Sauvage, Олександр Lutsk, egoist та Oleksandr Поставили вподобайку
Peshek Бувалий
Повідомлень : 375 Репутація : 401 Дата реєстрації : 03.07.2018 Звідки : м. Івано-Франківськ (м. Станиславів)
Проголосую и я. Для меня открытием 2022 стал Yaqi Slant Top Agresive, так по моему он называется. Абсолютно не похож на т-образные станки, больше напоминает шаветку.
Ruslan, egoist, ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Мені було б цікаво бачити тему "Краща бритва 2022" в сегменті м'яка, середньої агресивності, агресивна, чи якось так. Хоча сам розумію, що це поняття розмито. Тому що 2022 рік дуже дивний, і приніс дуже багато офігенних бритв, які б я також поставив на рівні Р41
ARTURIUS Поставив вподобайку
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Взагалі останнім часом бачу, що в 21 столітті почалася золота ера для Т-бритв. В 20 столітті, коли тешки були основними бритвами більшості- такого не було схоже. Випускалось звичайно багато цікавих бритв і в 20 столітті, але зараз це просто нестримний потік як і дизайнерських рішень і матеріалів з яких роблять бритви. Особливо американці з канадцями відриваються по повній. Практично щороку з'являються нові імена і нові цікаві бритви. Знайти одну свою бритву на все життя- стає все менш цікавою темою. Бо ж кожен бритвоман розуміє, що попереду стільки багато цікавих і унікальних бритв може бути.
Ruslan, Peshek, РустВр, Янеж, Александр 7676, egoist, ARTURIUS і Поставили вподобайку
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Віддаю голос за.. неочікувано.. хай йому грець...Хенсон! Цей "хлопець" просто робить свою роботу. Ти заряджаєш в нього лезо, і все - гоління закінчилось) А якщо серйозно та змістовно- за м'якість в процесі та невибагливість до лез. Здається, Сільвер поки сідає на лаву запасних, тому що він більш з характером - леза, які не зайшли в ньому, чудово підійшли в Хенсоні. Окрім нині стандартного "RK" в Хенсоні , яке для мене здалося навіть не те, щоби просто, а надзвичайно і безжально тупим.
Ruslan, vicbro, Олександр Lutsk, egoist, ARTURIUS, ditrih_ та Yura_ Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса