Все дуже просто. Я зовсім новенький в ВКБ, тому перша бритва King C, здалась мені дуже не інформативною та м'якою. Важко було відчуті інтуїтивно кут та не було відчуття леза на шкірі. Тому пройшовся по вторинному ринку, та по форумах і вібір впав на 316 джагера. Сподобалось шо сталюка, зовнішній вігляд, по відгуках більш агресивна і достатньо лагідна до шкіри. Спробував, все влаштовує, зміг вибритись в майже BBS за три проходи. Так я не дотримуюсь рекомендацій для новеньких, голитися місяць тільки по ходу росту волосся, хочеться всього та одразу :D. Якось так.
fill, РустВр, Proklus, Олександр Lutsk, ARTURIUS, guardian, Kitten911 та ditrih_ Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
1 - місце (у моєму рейтингу): Leaf The Twig - гоління раз у три дні (середньої агресивності ближче до м'якого станок). 2- місце (у моєму рейтингу): Stando Prime - гоління на кожен день (м'який станок).
fill, ARTURIUS, Nils та Yura_ Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Повідомлень : 804 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Більшість часу користувався у 2022-му році Gillette New, рідше Old Type ,ну і декілька разів іншими бритвами, а в кінці року повернувся до Gem. Мабудь Ever-Ready був бест оф зе бест для мене. Вже у січні 2023-го купив Сонячний Промінь, та 7 o'clock 1912-го року. Я так і не знайшов як у нас кажуть свою бритву Goldilocks, але і не старався навіть, це з розряду фантастики. Тому як і всі минулі роки в 2022-му з тих що маю під настрій використовував. Ну а в 2023-му році вирішив купляти в основному рідкі екземпляри чисто для колекції. Можливо половину з них продам після одного двух використання ,як не підійде, то нехай інших радують. 2022-й рік як і всі попередні роки був роком експериментів з різними моделями. Але для мене він був скупим на новинки порівняно з 2021-м, і 2023-й навіть за 1,5 місяці показав себе краще ,адже почав відразу дарувати мені артефакти. Мій вибір GEM SE Razor in 2022. Але і Gillette New служив часто у 2022-му році мені. Тому такий порядок рейтингу:
1 Ever Ready 2 Gillette New 3 Gillette Old
Акулов, ARTURIUS, ditrih_, Yura_ та Юрий_М Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Я та нещасна людина, яка після трьох років гоління опасною бритвою та активних закупок, в 2014 році перешла на Т-образний станок і відразу знайшла те, що шукала)))
2022 був рік Merkur 33C, як і кожен рік починаючи з 2014 до цього.
Нажаль, так і не можу придумати собі причини шукати щось нове (тому і нещасна :)). Хоча опаскам іноді даю "провітритися".
Ось сьогодні знайшов ваш формум, тому відчуваю, що причина оновити "арсенал" швидко знайдеться)
Ruslan, trimmer, fill, Акулов, andrew_ADK, Олександр Lutsk, wakidzasi і Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Ось сьогодні знайшов ваш формум, тому відчуваю, що причина оновити "арсенал" швидко знайдеться)
Пропав пацан :-)))
І не кажи))) головне, щоб знову не було синдрому нових закупок як з опасками свого часу… заспокоюю себе тим що всі опаски, ремні, камні і т.п. будуть в нагоді дітям коли підрастуть)
Але, я вже знаю, що наступна покупка буде Т-шка з регулюванням, точно не future/клони. Залишилось вибрати, що ближче до души.
ARTURIUS Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
RazoRock Lupo 72. В любом варианте изготовления (нержа, алюминий), с любой ручкой и практически любым лезвием. Как и более агрессивный брат (Game Changer), как будто создан для меня :)
Соло, ARTURIUS та Kitten911 Поставили вподобайку
romaan Бувалий
Повідомлень : 364 Репутація : 72 Дата реєстрації : 26.03.2020 Звідки : Kyiv
DScosmetic XT slant -1 Dscosmetic S9 CNC - 1 Razorock BBS Standard - 1 Fatip Grande - 1 Merkur 47C - 1 Edwin Jagger DE89 - 1 Merkur 37C - 1 Merkur Progress Long - 1 Parker 97R - 1 Razorock BBS AS - 1 Yaqi Slant Top Agresive - 1 Big Roc - 1 Rocnel Sailor 2022 model - 1 WR2 - 1 WR1 - 1 Leaf The Twig - 1 Ever Ready - 1 Merkur 33C - 1
Muhle R41 насправді крута бритва й займає своє заслужене місце в цьому рейтингу. Третє місце по праву займають дві достойні бритви. В 2023 році вважаю, що в першій трійці відбудуться зміни в боротьбі за друге та третє місце.
Ruslan, Peshek, Акулов, egoist, Kitten911, ditrih_, fran.ivan.ua і Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр