Ну я Нев даю 6-6,5 по шкале. Выходит верно его оценил. Правда Олд мне лучше R41. Частное мнение, но он эффективней. И можна им бриться каждый день.
Old Type, как на мой взгляд, немного уступает в результативности Р41. Ним я делаю дополнительные проходы, а Р41 убирает щетину за один. Может это из-за эргономики, но у меня так. И да, согласен с вами Богдан, Old Type действительно позволяет и и в моем случае, бриться ежедневно, в отличие от Р41.
Но! После Old Type, на следующий день уже есть щетина, хоть и тупая и не колкая, но есть. Р41 же хватает на два дня. На третий уже есть, что брить. Т.е. для меня, как еделневника, больше подходит Джиллет. А тем, кто бреется не каждый день, оба станка подойдут отлично)
Останній раз редагувалося: ditrih_ (Нд 23 Квіт 2023 - 12:30), всього регувалося 1 раз(-и)
Акулов та Windigo Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Повідомлень : 804 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Old Type, как на мой взгляд, немного уступает в результативности Р41. Ним я делаю дополнительные проходы, а Р41 убирает щетину за один. Может это из-за эргономики, но у меня так. И да, согласен с вами Богдан, Old Type действительно позволяет и и в моем случае, бриться ежедневно, в отличие от Р41.
Так результативность это возможность бриться каждый день, а не раз в три дня как в случае R41. Эффект от станков примерно одинаков для меня.
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Мы наверное разные понятия вкладываем в слова "результативность" и "эффективность". Если по книжному отвечать - то Р41 эффективнее. А результативность, примерно на одном уровне. Так вижу
Windigo Постоялець
Повідомлень : 804 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Как результат я бриться могу каждый день с эффектом R41 фактически. Кстати. R41 есть не только 2011/2013, а и 2009. Последняя на Олд похожа. А вот R89 образца 2008/2009 [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Олександр Тернавский, Акулов, Янеж та ditrih_ Поставили вподобайку
q7819 Бувалий
Повідомлень : 193 Репутація : 3 Дата реєстрації : 22.01.2019 Звідки : Черкаси
R41(2009)=gillette old type. R89(2009)=fatip Цікаво, r41 останніх версій власна розробка мулє, чи зробленно по чужих лекалах?
Наче власна. Треба підняти архів B&B. Проте я не хочу туди ходити часто. Багато Джентльменів з тем 2010 року померло давно. Якось сумно ті теми читати...
q7819 Бувалий
Повідомлень : 193 Репутація : 3 Дата реєстрації : 22.01.2019 Звідки : Черкаси
Це все прикольні бритви, але я зрозумів тут ніхто цього раніше не знав... Або майже ніхто... Моя порада, не читайте російські форуми. Там колись такого начитався і на їх відео надивився, мовляв Т-подібна бритва в Европу попала лише за часів ПСВ Тільки в мене до бритви з Монреалю 1917-го року інструкція на російській старим царським шрифтом. Так і бритви що плили з Англії до Америки в 1912 році на Титаніку з дна підіймають. Там декілька подвійних кілець від Gillette і Valet. Так, Титанік з Англії плив, а не з Америки. Так із бритвами 2000х років те саме.
Акулов, q7819 та ditrih_ Поставили вподобайку
Prometheus Постоялець
Повідомлень : 518 Репутація : 265 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 49 Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)
Это мыло подарок, я не знаю есть ли оно в Украине. Я редко что-то беру в Украине. В основном советские и Украинские бритвы как Меридиан. Я создал тему "Моя Истрия" там все написано.
Можете, будь ласка, детальніше про ці леза (7 o'clock super platinum) розказати?
Леза Індія. Ніби одинакові, але 5+2 перші випуски, брав 7 років назад, в 3 рази довговічніші, ніж більш пізні, на 10 лез, шкодую що раніше не встиг прикупити. Як на мене, кращі Фізера, гладко ковзають, якесь покриття, або якісно заточені, не дряпають, і не зносять все підряд. Якось побрився 12 разів одним лезом.
Бритва: Merkur Progress Лезо: Wilkinson Sword Мыло: Areffa Smokey Midday Помазок: badger 20 mm knot АШ: L'Oréal Men Expert Barber Club Soothing After Shave Balm
Меркур прогнав на 2.0-1.5-3.5, граний ББС. Сьогодні без якихось особливих відкриттів. Хіба що чашкою вже декілька тижнів користуюсь виключно для замочування помазка оскільки вже не так холодно. Для суттєво нових вражень час закінчувати те що активно в обороті та розраховувати запаси :)
(автор vicbro Александр, а как эти поддельные китайские лезвия? Нормально отработали?)
Пока только два раза побрился. У меня очередные 7 станков с разными лезвиями сейчас. Не очень и плохо. Троечник. Кипятком от них не испражняюсь. Прости за задержку. Мне оповещения не во всех темах приходят.
razorblade1989, Акулов, vicbro та Jeemye Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] 25.04.23 Razor: Backland Vector Blade: КАI ProTouch MG (8) Brush: Semogue Torga-C5 Lather: by Denisus МАНА Aftershave: MENNEN Skin Bracer
Майже місяць голюсь цим комплектом приладдя для гоління. Помазок вже добряче розпушується. За цей час два рази впав на підлогу, але ручка легко витримала такі падіння.) В мила вже видно дно банки. Мило сподобалось дуже. Якби була можливість придбати ще банку такого мила, то залюбки придбав би. Лосьйон якось був довгий час в тіні інших лосьйонів, але попався під руку до цього мила і став йому хорошим доповненням. Має не їдкий аромат, середньої інтенсивності з натяком на тархун легко приправлений мʼятою. Гоління чудове, отримав справжнє задоволення. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
_________________ Через терни до зірок!
Prometheus, Акулов, q7819, andrew_ADK, Янеж, egoist, andreyv1979 і Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Чудовий лосьон, нажаль не випускають більше, залиш трохи на мило від paa
Аромати з милом раа трохи відрізняються, хоча схожість є. Лосьйон після декількох голінь поїде в гості до твого мила.))) Хай вже проведуть кінець свого життя разом. ТТХ у лосьйона відмінні!
Акулов та andreyv1979 Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Станок- R89 Лезвие - Elios Помазок - Zenith Прешейв - The Goodfellas smile Мыло- Hags Аш - Denim musk [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Очень понравились лезвия Elios. Вместе с крутым мылом и прешейвом получилось крутейшее бритьё.
razorblade1989, Олександр Тернавский, Акулов, _yk_, egoist, ARTURIUS, andreyv1979 і Поставили вподобайку