Brush: Semogue Torga-C5 Помазок вже добряче розпушується. За цей час два рази впав на підлогу, але ручка легко витримала такі падіння.)
Жаловался знакомый, что у него ни с чего начал осыпаться. Да так, что узел другой, тоже свинтуса, на Али заказал. На вид с Али не плохой, но дорого для кабана.
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
Брился не проходами, а по площадям, или участкам. Однократное нанесение крема пальцами. Расход меньше, примерно в 2,5 раза, чем с помазком синтетическим, и в 4-5 раз - нежели с барсуком. До этого брился таким же образом, после нанесения крема лицо, дополнительно опрыскивался кипячённой водой из под фильтра, с : 1. Ла Тоха Классик - скольжение и пост лучше, по уходу - немного уступает. Аромат - не для меня (открыл старый сундук с тряпьём в чулане). 2. Нивея (синий) - уступает лидеру по скольжению и уходу совсем не много. Аромат приятный, но слабенький. 3. Сегодняшний крем силён по уходовый, аромат - улёт (цитрусовые, с преобладанием лимона). По скольжению аутсайдер (из перечисленных), особо по пост - слабенько влагу удерживает, пришлось ещё на добривках у кадыка водой брызнуть. Но порода чувствуется. АШ не применял.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Ну что же, решил прервать свой тест и сделать паузу перед заходом на Lord! Буду пробовать Blackland Dart!
Ruslan, Олександр Тернавский, Романюк, Акулов, Янеж, egoist, ARTURIUS і Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Помазок - двухполосный, китайский, 30 мм, VS. Бритвенный станок ERBE использовал с двумя лезвиями. Один из самых агрессивных, но относительно безопасный. И самый эффективный - это точно. Не тот станок, который не нужно укрощать. Трудности - удержание угла, примерно, 15 градусов, особенно на скулах и подбородке, и бритьё контуров губ. Лёгкий нажим на станок отлично позволяет контролировать длинная ручка, гибкая на 1/2 окончания. Даже с мягкими лезвиями результат - BBS безоговорочное. Средство после бритья для этого мыла не нужно. Аромат держится целый день, вплоть до отхода ко сну. Уходовые свойства - великолепные.
Початок тижня… Нехай ніякі негаразди не вибивають нас з колії, а лише наполегливість і воля приводять до перемоги. Всім гарного настрою! Станок: РР Лупо, спочатку трішки насторожило що виконаний в алюмінії, але відчуття які він лишає після гоління закривають всі за і против. Мягкий комфортний.
Помазок: Semogue SOC c-5 кабанчик, дуже сподобався в роботі, хоча це 3 гоління ним, він як ніхто знає що таке робота і в чаші і на обличчі. Вирішив хай своєю працею набуває мягкість, без замочування в воді та перебування в холодильнику))
Лезо: Gillette Minora з можливістю виграти в пачці на 10 лез саме 1 золоте лезо). Але нажаль не пощастило)) але пощастило з гарними в роботі лезами, відкрив для себе леза Minora як ще одні шикарні. В міру комфортні і гострі!
Мило: Saponificio Varesino Cosmo 4.3 є покращена формула від виробника, до складу засобу входе компонент що захищає шкіру від втрати вологи. Зараз виділив би для себе мило SV як мило яке входе в трійку найкращих мил в роботі, всі ттх на місці, ковзання, піна, бездоганні. Навіть відчуття шкіри після гоління не потребує необхідності в догляді лосьоном. І на завершення парфум Kiton Kiton men, нічого сверх чаруючого, хороший чоловічий люкс, шипровий висняно-літній на кожен день, який вартий своїх коштів.
Місяць Квітень закінчився і ми маємо нового переможця конкурсу "Кращий SOTD" місяця! Поздоровляємо пана Ігоря Стетхема. З хорошим відривом переможець отримав 23 вподобайки.
Спонсор конкурсу інтеренет магазин BritvaMag готовий передати переможцю приз на суму 900₴, це любий товар на вибір з сайту магазину.
Справді гарне фото і чудовий опис.
_________________ Через терни до зірок!
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Вт 2 Травень 2023 - 23:12), всього регувалося 1 раз(-и)
Ruslan, Олександр Тернавский, Акулов, 2046, stanislav-q, andreyv1979, Ігор Стетхем і Поставили вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 03.06.2021 Звідки : Біла Церква
Місяць Квітень закінчився і ми маємо нового переможця конкурсу \"Кращий SOTD" місяця! пише:
Поздоровляємо пана Ігоря Стетхема. З хорошим відривом переможець отримав 23 вподобайки.
Спонсор конкурсу інтеренет магазин BritvaMag готовий передати переможцю приз на суму 900₴, це любий товар на вибір з сайту магазину.
Справді гарне фото і чудовий опис.
Всим привіт!!!
Хочу подякувати спільноті форуму за те що поставили вподобайку на мій SOTD, без вас я б не став переможцем і доречі в квітні місяці всі SOTD камрадів доволі круті Також окрема подяка Адміністрації форуму, Артур тобі також дякую. Також дякую окремо спонсорам форуму/конкурсу інт.маг. Бритвамаг за надану можливість обрати щось в подарунок та надихнути себе на наступні конкурси '' sotd місяця''!
Ruslan, Prometheus, fill, Романюк, Акулов, q7819, 2046 і Поставили вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 03.06.2021 Звідки : Біла Церква
Хочу подякувати спільноті форуму за те що поставили вподобайку на мій SOTD, без вас я б не став переможцем і доречі в квітні місяці всі SOTD камрадів доволі круті Також окрема подяка Адміністрації форуму, Артур тобі також дякую. Також дякую окремо спонсорам форуму/конкурсу інт.маг. Бритвамаг за надану можливість обрати щось в подарунок та надихнути себе на наступні конкурси '' sotd місяця''!
Мої всім вітання!!!
Приїхали мої подарунки! Хочу ще раз подякувати всім кому сподобався мій SOTD, спонсорам, тобто Адміністрації форуму, окремо Артуру та магазину БритваМаг! Без вас я б не переміг! Обрав саме бальзам Floid citrus spectre та одеколон Proraso azur lime. Коротко…бальзам в складі має алантоїн, гліцерин, пантенол, сік алое, рисовий крохмал, олію рослинну рисову та кунжутну. Аромат, пачулі, дубовий мох, яблуко, смородина, ваніль, амбра. Швидко вбирається. Одеколон, в ароматі свіжий, цитрусовий, з відтінком м’яти, ялівцю. Також має ноти моху, деревини, пачулі.[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Prometheus, Andrewt, razorblade1989, Акулов, q7819, _yk_, Александр 7676 і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Стетхем От любиш ти пачулі в ароматах!))) Вітаємо ще раз тебе з перемогою! Ти крутий!!!