Вирішив пошукати заміну Джилету. Що можу сказати, ці леза у моєму індівідуальному рейтингу піднялись на першу сходинку. Дуже гострі і при цьому дуже комфортні. Волос прям відлітає, а шкіра почуває себе неушкодженою. Ще в них є одна важлива для мене перевага над всією родиною Джилетівських лез - на Дорко немає клею. Тож встановлення їх у шаветку не викликає жодних труднощів. Рекомендую спробувати. Брав тут.
Мені теж нова версія st-301 сподобалась. Дуже гострі, ефективні. На 4-й плиті Rockwell 6C можна з легкістю отримати BBS. Спробував два гоління на Rockwell, а третє на Merkur із закритою плитою - лезо витримало всі навантаження. За моїми відчуттями гострота на 10; ефективність 9; комфорт 7.
Ruslan, Oleksii, egoist та SurferUa Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Мені відверто не сподобались леза. Тест проводив з бритвою Карве Крістофер Бредлі, плита Д відкрита Враження - Гострі, спочатку комфортні, але відчуття на шкірі начебто пройшлись наждачкою. Голюсь в 1 прохід, відразу против росту, наприклад Астра тільки на 6 раз почала тягнути, а Дорко 301 на 3-й сенс йшли вже не дуже впевнено. Може так здалось, але точно не будуть моїми улюбленими
Ruslan, Oleksii, Александр 7676, Shave Master та kh_fish Поставили вподобайку
vsx Бувалий
Повідомлень : 135 Репутація : 3 Дата реєстрації : 28.02.2021 Вік : 37 Звідки : Київ