[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Derby Extra на друге гоління як і фізер - шикарно. Крем дуже цікавий. Піна збивається доволі пристойна. Ковзання просто на висоті. А ціна щось біля 40-50грн. АШ - топчик. Якими б я не користувався, Табак лишається на першому місці.
Где приобретали такой крем?)
Ruslan, Wolfskin та ПВА Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
А як цей спрей Tabac, ця пшикалка краще чи гiрше за звичайний флакон? Яка ваша думка?
А там всередині звичайний, з флакона)) Я купив каністру 300мл по акції і просто туди наливаю. А яким він там був з самого початку я вже й не згадаю. Але, як на мене, то різниці нема.
Wolfskin та Kitten911 Поставили вподобайку
Batman Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 28.11.2022 Звідки : Україна
А там всередині звичайний, з флакона)) Я купив каністру 300мл по акції і просто туди наливаю. А яким він там був з самого початку я вже й не згадаю. Але, як на мене, то різниці нема.
Я мав на увазi що зручнiше руками наносити лосьйон, або пшикалкой?
Так цей спрей багаторазовий, його можна заправляти?? Я думав вiн однапозовий, лосьйон скiнчився та до смiтника.
Batman Частий гість
Тоже постоянно покупаю 200/300мл. Есть много чего, а табак уходит быстрее чем все остальное! Пробовал пшикалки, но мне сплеш как-то ближе, плюхнулся в руки, умылся и кайф, а спрей пшикает на все лицо и не только, куда надо и куда не надо!
Акулов, Nils та Batman Поставили вподобайку
Batman Частий гість
У самого стоїть Floid 400 ml, напевно він ніколи не скінчиться, бачив Esilon 400ml. Але Tabac 300 ml не очікував, я б подивився наживо на ту каністру у порівнянні з малим флакончиком на 50ml ))))
Wolfskin, Акулов, Nils та Yura_ Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
У самого стоїть Floid 400 ml, напевно він ніколи не скінчиться, бачив Esilon 400ml. Але Tabac 300 ml не очікував, я б подивився наживо на ту каністру у порівнянні з малим флакончиком на 50ml ))))
Не живьём конечно, но...
Акулов, q7819, Nils, Batman та HennadiyOs Поставили вподобайку
Batman Частий гість
Коли вперше побачив лосьйон TABAC original 50ml заржав прямо у магазині, тому що мої краплі для носа здавались більшими. Так і не наважився купити лосьйон, запах мені зайшов би, але цінник завеликий за ту мензурку. А мило в керамічний банке відразу купив, вважаю 30% від магії Tabac це керамічна банка, е щось в тому коли в руки береш кераміку, відкриваєш бакелітову кришку, та починаєш набирати мило. Все дорого-багато, це вам не Proraso та Stirling зі своїм дешевим пластиком. Навіть не уявляю якби я відразу купив змінний блок, поклав його у ланч бокс, та там би ганяв мило помазком, як кажуть зовсім не ті відчуття. Тому керамічна банка-must have.
Kitten911 та Yura_ Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Ну у стирлинга как раз очень хороший пластик/этикетка. Он вообще не гнется в руках, в отличии от "стандартных" банок многих артизанов. У того же прорасо пластик тонюсенький.
Эстетически и тактильно банка у табака отличная. А вот в удобстве конечно проигрывает огромным банкам (типа того же стирлинга) - набирать мыло там удобнее, уронить не страшно и "наружу" лезет значительно меньше во время набора.
Kitten911, Nils та Batman Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Коли вперше побачив лосьйон TABAC original 50ml заржав прямо у магазині, тому що мої краплі для носа здавались більшими. Так і не наважився купити лосьйон, запах мені зайшов би, але цінник завеликий за ту мензурку. А мило в керамічний банке відразу купив, вважаю 30% від магії Tabac це керамічна банка, е щось в тому коли в руки береш кераміку, відкриваєш бакелітову кришку, та починаєш набирати мило. Все дорого-багато, це вам не Proraso та Stirling зі своїм дешевим пластиком. Навіть не уявляю якби я відразу купив змінний блок, поклав його у ланч бокс, та там би ганяв мило помазком, як кажуть зовсім не ті відчуття. Тому керамічна банка-must have.
Цена за эту керамическую банку явно не магическая)))
Yura_ Поставив вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Раз зашла речь о Табаке, вставлю свои 5 копеек. Есть у меня из их линейки вот такой лосьон/бальзам. По консистенции напоминает растительное масло, но впитывается достаточно быстро, обладает хорошими уходовыми, липкости практически нет. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Акулов та Kitten911 Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Раз зашла речь о Табаке, вставлю свои 5 копеек. Есть у меня из их линейки вот такой лосьон/бальзам. По консистенции напоминает растительное масло, но впитывается достаточно быстро, обладает хорошими уходовыми, липкости практически нет. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Вот кстати этот флюид давно интересует, но как-то нет отзывов по нему, он белый как жидкий бальзам я так понимаю?
Batman Частий гість
Цена за эту керамическую банку явно не магическая)))
Повністю згоден. Але це той випадок коли хом'як переміг жабу. Коли в живу побачив керамічний Tabac жаба відразу зашепотіла: "ти шо гоніш дядя нафіг тобі та банка, купи просто змінний блок", але відразу втрутився хом'як: "друже це ж легенда Tabac, вже всi його спробували окрім тебе, а банка дивись яка гарна будеш в ній шурупи зберегати, купуй, купуй, купуй". Хом'як так солодко розповідав, от я і купив. Але не жалкую, я вже навіть не пам'ятаю скільки та банка коштувала.
Останній раз редагувалося: Batman (Сб 11 Лист 2023 - 14:26), всього регувалося 1 раз(-и)
Wolfskin, Yura_ та ПВА Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повністю згоден. Але це той випадок коли хом'як переміг жабу. Коли в живу побачив керамічний Tabac жаба відразу зашепотіла: "ти шо гоніш дядя нафіг тобі та банка, купи просто змінний блок", але відразу втрутився хом'як: "друже це ж легенда Tabac, вже всi його спробували окрім тебе, а банка дивись яка гарна будеш в ній шурупи зберегти, купуй, купуй, купуй". Хом'як так солодко розповідав, от я і купив. Але не жалкую, я вже навіть не пам'ятаю скільки та банка коштувала.
И это правильно, потраченные деньги за удовольствие очень быстро забываются и зарабатываются новые, а эмоции от классного приобретения остаются ещё долго! Я табак купил вторым продуктом после прорасо и на столько меня табак во всех смыслах устраивает, что сделал сразу запасы! Вся линейка в своей цене просто топ!
Wolfskin, stanislav-q, Nils, ПВА та Batman Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Фоточка для всех хейтеров арко и варса))) Выбрился просто безупречно, шикарный масс-маркет для идеального бритья! Тестю кстати дал однажды попробовать варс крем для бритья и аш рыжие, теперь постоянно только его и просит купить, оранжевый крем и лосьон))) Всю жизнь человек на нивее синей сидел)
trimmer, Юрий, Peshek, Wolfskin, Акулов, stanislav-q, _yk_ і Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Фоточка для всех хейтеров арко и варса))) Выбрился просто безупречно, шикарный масс-маркет для идеального бритья! Тестю кстати дал однажды попробовать варс крем для бритья и аш рыжие, теперь постоянно только его и просит купить, оранжевый крем и лосьон))) Всю жизнь человек на нивее синей сидел)
Крем Варс недавно купил. Отличный продукт. Лосьон Варс рыжий был в свое время, также нравился. Сейчас бы, правда, не взял, просто повторяться уже не хочется.
Акулов, q7819, Ігор Стетхем, Kitten911 та Nils Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Станок: Razorock Baby Smooth. Нравится мне это изделие. Работает ну очень мягко.
Помазок: продукт сотрудничества Прорасо и Омеги. Отличный помазок из щетины кабана. Фактически без недостатков.
Чаша: неизменная, от Прорасо. На мой взгляд, лучшая пластиковая чаша такого формата по соотношению цена/качество. Пластик крепкий, вязкий, не боится падений.
Средство для бритья: Кокос Рідке мило для гоління. Взял продукт просто ради интереса, да и на сайте мейкапа было несколько хороших отзывов по нему. Чему я очень удивился. Удивился я и качеству продукта. По факту оказался хорошим жидким кремом для бритья из линейки масс-маркета. Из недостатков: из флакона воняет дешевым хозмылом. А вот при взбивании запах быстро слабеет и едва слышится. Тяжело взбивается, причем именно с усилием, я с таким вообще впервые столкнулся. Из достоинств: увлажняет хорошо, скользящие свойства весьма приличные, большой объем. Конечно хотелось бы и полеуходовых свойств больше, но это я уже слишком многого хочу от товара стоимостью ниже 150 грн. Тем не менее, после бритья нет ощущения пересушенности кожи.
Средство после бритья: TABAC ORIGINAL Mild After Shave Fluid. Это скорее что-то типа полулосьона, полубальзама. По консистенции - это бесцветная маслянистая жидкость (все же прозрачная, давненько им не пользовался и почему-то думал, что она желтоватая). Аромат характерный, сильный, но уступает лосьону или одеколону. По уходовым: очень хорошо, хотя у меня бальзам он не заменяет. В составе есть спирт, и кожу слегка подсушивает. Ссылка на него на странице производителя: TABAC ORIGINAL Mild After Shave Fluid - TABAC.com
Ruslan, Andrewt, trimmer, Юрий, Peshek, Акулов, Віталіk і Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Повідомлень : 804 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг