Зараз тестую три синтетичні помазки: Сімпсон Т3, Сімпсон Чаббі 2, та Омега Ево. Враження поки що якісь не однозначно двуякі.) Навіть не знаю, що й сказати..
А у ваc Evo1 или Evo2?
Романюк Новачок
Повідомлень : 42 Репутація : 8 Дата реєстрації : 18.04.2018 Вік : 45 Звідки : Харьков
Омега Ево це серія помазків, в яких на сайті виробника зазначаються однакові вузли (я так прочитав). Вони всі хвилясті, позиціонуються як новий тип синтетики. По ціні можна виділити два типи, відмінність у ручках (на мою думку). Але на сайті yourshaving.com виділяють три типи Омега Ево (можливо маркетинг): - прості і дешеві "Roma", але на офіційному сайті про них не згадують як Ево; - OMEGA EVO; - OMEGA EVO 2.0. Чи то дійсно в серії Ево різна синтетика, може хто мав змогу це перевірити, напишіть. У мене є OMEGA EVO 2.0 в цілому задоволений. Помазок має стержень, який відчувається при роботі на обличчі (на відміну від Сімпсон Т2). При цьому дуже м'які кінчики і трохи для мене завеликий, для обличчя.
ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Омега Ево це серія помазків, в яких на сайті виробника зазначаються однакові вузли (я так прочитав). Вони всі хвилясті, позиціонуються як новий тип синтетики. По ціні можна виділити два типи, відмінність у ручках (на мою думку). Але на сайті yourshaving.com виділяють три типи Омега Ево (можливо маркетинг): - прості і дешеві "Roma", але на офіційному сайті про них не згадують як Ево; - OMEGA EVO; - OMEGA EVO 2.0. Чи то дійсно в серії Ево різна синтетика, може хто мав змогу це перевірити, напишіть. У мене є OMEGA EVO 2.0 в цілому задоволений. Помазок має стержень, який відчувається при роботі на обличчі (на відміну від Сімсон Т2). При цьому дуже м'які кінчики і трохи для мене завеликий, для обличчя.
З того, як я покурив тему EVO, скажу:
На сайті у Хосе чи то помилка, чи то намагання видати бажане за дійсне. Roma - це не EVO! Roma - це серія недорогих, але цілком пристойних помазків, які використовують волокна, подібні до волокон Sovereign, якими у свою чергу споряджаються, зокрема, помазки Alexander Simpson Traffalgar. Зрештою, варто порівняти ціни, щоб в цьому додатково переконатися. А заразом порівняти зовнішній вигляд вузлів.
В той же час, волокна EVO - це волокна вищої якості. У Simpson аналогом є фібра Platinum, а у Muhle - фібра STF. Знову ж дивимось на ціни і зовнішній вигляд - все схоже.
Судячи з відгуків, Roma і Traffalgar дуже схожі в роботі, як власне і має бути. Є різниця в ручках, але то вже на любителя.
Так само, судячи з відгуків, Omega EVO, Simpson Platinum і Muhle STF (разом з аналогічним EJ) теж поводять себе схожим чином, і всі вони є дуже класними помазками.
І знову ж таки, користувачі відзначають, порівнюючи EVO1 і EVO2, що вони майже не відрізняються одне від одного. І загальний консенсус з цього питання такий: якщо брати EVO "з нуля", то краще брати 2-ий, але якщо є вже 1-ий, то витрачатися на 2-ий немає сенсу.
Andrewt, vicbro, _yk_, ARTURIUS, ditrih_ та all75 Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Перше повідомлення на форумі, та перше запитання. Які помазки з синтетики(фібри) можете порадити у бюджеті ±500грн. Можливо з Aliexpress. Цікавить саме щось м'яке, на матеріал ручки все одно
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Перше повідомлення на форумі, та перше запитання. Які помазки з синтетики(фібри) можете порадити у бюджеті ±500грн. Можливо з Aliexpress. Цікавить саме щось м'яке, на матеріал ручки все одно
Перший ліпший варіант, який побачив на Алі
Саме цей - дефектний. Але в чому дефект я не знаю, може й нічого серйозного. Та можна пошукати недефектний Yaqi з подібним ворсом (жовтий низ, коричневий верх), він буде гривень 600-800.
Подібний ворс є у помазків RazoRock, зветься він у них Plissoft. Вони мають кілька моделей помазків з цим ворсом. Ті ж популярні Bruce і Big Bruce.
Мені здається, що саме цей ворс є достатньо м’яким, але не сопливим.
Тут на форуме продавался или ещё продается очень крутой помазок от Мюле
Не знаю как это правильно описать словами, но первый чувствовался как очередная синтетика немного более интересного качества, второй уже гараздо больше сравним с натуралом
fill Живе тут
1000 повідомлень
Не знаю как это правильно описать словами, но первый чувствовался как очередная синтетика немного более интересного качества, второй уже гараздо больше сравним с натуралом
Ок, дякую!
Те, що я мацав в КТГ, відчувався, як м’яка синтетика без особливого хребта. Саме те, що я хочу зараз. Синтетика мене цікавить, як є. Я не шукаю в ній подібності до натуралів - для цього є власне натурали. А синтетика, на мою думку, дає свій неповторний смак.
Та я дякую за пораду, запитаю, якщо купуватиму. Можливо, Володислав мене випередить, і на тому питання закриється саме собою.
Володиславе, вирішуй до наступного вівторка. Інакше заберу класний помазок :-)))
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Хз я на натуралов относительно недавно подсел, до этого ни SV ни Simpsons ни Paladin на меня впечатления не производили(и до сих пор этим трем я предпочту синтетику) Та даже между Muhle барсуком и синтетикой, я выберу синтетику
Останній раз редагувалося: creativeresponse (Вт 25 Лип 2023 - 19:16), всього регувалося 1 раз(-и)
fill Живе тут
1000 повідомлень
Меня поросята прут, синтетика вот сколько раз я не пробовал и дешёвую и дорогую, но берёшь в руки натуральный Помазок и кайф, а синтетика вот не хватает мне чего-то в ней, да и холодная и как правило или хребты или тряпки
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Меня поросята прут, синтетика вот сколько раз я не пробовал и дешёвую и дорогую, но берёшь в руки натуральный Помазок и кайф, а синтетика вот не хватает мне чего-то в ней, да и холодная и как правило или хребты или тряпки
Це питання індивідуального сприйняття. І це може бути, без заперечень.
Але я, спробувавши трохи всякого різного, точно знаю, що в синтетиці є свій цимес. Враховуючи, що синтетики є приблизно 100500 видів, знайти свій кайф можна без проблем. У мене зараз три - і всі по-своєму кайфові. І жоден натурал з ними не зрівняється. Хоча й мої натурали здебільшого кайфові, в них є те, чого нема в синтетиці. Але я завжди маю вибір під настрій :-)