Дякую за поради. Наразі дивлюсь у сторону Yaqi та Dscosmetic. Та мабуть ще не один день буду вибирати)
Маю три помазка від Yaqi (з різіним забарвленням ворсу та різними ручками) - всі чудово працюють. Різниця між ворсом різного кольору якщо і є то малопомітна. Можна брати будь-який, котрий сподобається по кольору/розміру/формі ворсу та ручки. В мою руку найбільш зручно лягає ось така ручка: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Відповідно цей помазок - мій улюблений і найчастіше беру його, саме завдяки видовженій зручній ручці. Але який краще ляже в руку - треба пробувати самому.
І маю один помазок від Разорок (з біло/чорним забарвленням ворсу) - також чудовий помазок. До всіх помазків жодної претензії, працюють чудово, ворс м'який та приємний, не тряпка. Форму тримають, жодної ворсинки не втратили. Ручки з акрилу - надійні і красиві. Обираю серед них (з яким голитись) - тільки по формі ручки, на яку ручку оком кинув той і беру на чергове гоління.
Здравствуйте, Есть вот такой помазок, для лета когда бритьё через день то отлично, но зимою бреюсь реже, хочется немного большего массажа, упругости что ли. Вот этот будет получше?
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Здравствуйте, Есть вот такой помазок, для лета когда бритьё через день то отлично, но зимою бреюсь реже, хочется немного большего массажа, упругости что ли. Вот этот будет получше?
. ru не відкривається. Можна просто фото викласти?
Ruslan, Kitten911, Alfed та Caonima Поставили вподобайку
_yk_ Бувалий
Повідомлень : 103 Репутація : 9 Дата реєстрації : 05.09.2020 Вік : 53 Звідки : Чорноморськ
. ru не відкривається. Можна просто фото викласти?
Для того щоб посилання з аліекспрес відобразилось у нас на сторінці браузера необхідно в рядку адреси змінити .ru на .com і натиснути ввід. Сторінка підвантажиться з основного сервера, а не з дзеркала ru.
А можна скачати світлину на ПК, а потім вставити у повідомлення.
Може краще не світлину, а принт скрін екрану. Бо по світлині ні розмірів вузла, ні тип ворсу не визначиш. Тоді вже світлину і хоч якийсь опис помазків додати.
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Все, вдалося відкрити. З компа і з заміною .ру на .ком. З телефона це не виходило.
Щодо суті питання:
Мені здається, що другий помазок буде цікавішим в принципі. В нього волокно здається більш преміальним (назвемо це так). Скоріше за все він буде більш пружним, більш збитеньким. А от чи дасть він кращий масаж, тут важко сказати. Масаж - то не зовсім питання до синтетики.
Всі оцінки зроблено виключно на основі фото і тої інформації, якою я володію щодо різних видів фібри. Особисто не користувався жодним з цих помазків.
Михаил Александрович Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Підкажіть будь ласка хто користувався омегою s-bruch і hi-brush, сильно відрізняються, є сенс платити більше?
Маю hi-brush, але не користуюсь ним. Примітивна версія синтетики, навіть в порівнянні з синтетикою Які. Якби була можливість покрутити в руках до покупки - ніколи б не купив.
Yurst 63 Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Однозначно не скажеш. На мій смак - Timberwolf, як найбільш збалансований. Але це під мої потреби і вподобання. І з того, що я пробував. Комусь кращим буде щось інше.
Але всі вони ок, тут жодних сумнівів.
У меня есть такой. На мой взгляд слишком мягкий и недостаточно плотный что-ли, у меня узел 26мм. Но других от яки я не пробовал, сравнить не могу. Мне больше зашла синтетика от ds cosmetic. А вообще хотел бы попробовать Razorock.
fill Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
У меня есть такой. На мой взгляд слишком мягкий и недостаточно плотный что-ли, у меня узел 26мм. Но других от яки я не пробовал, сравнить не могу. Мне больше зашла синтетика от ds cosmetic. А вообще хотел бы попробовать Razorock.
Боюсь, что если яки мягкий, то разорок не устроит совсем, мне разорок показался ещё мягче чем яки, в итоге я вообще отказался полностью от синты и перешёл на натуральные помазки, ощущения куда лучше чем от синтетики.
vsx та Meo Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Мій Timberwolf має 24 мм. І він мені здається середнім по щільності набивки - не надто щільний, але й не порожній.
Сама ж фібра досить пружна. Її важко назвати м'якою, але й жорсткою теж не назвеш.
От по сукупності цих факторів я і вважаю Timberwolf одним з найзбалансованіших вузлів серед Yaqi.
Щоправда, останнім часом помітив, що він почав злегка поколювати. І я не розумію, чи це просто відчуття на фоні інших моїх хороших синтетик, чи я таки пошкодив кінчики помазка. Один час я користувався ним в чаші з грубої необробленої кераміки, тож не виключаю того, що міг пошкодити.
Фібра Plissoft у RazoRock трохи інша. Вона м'якша, ворс менш пружний, лагідніший. Але не сопля. Це хороша фібра. У мене є RazoRock Big Bruce, я ним задоволений. При нагоді ще хочу взяти просто Bruce або аналогічний вузол на 400-ій ручці. Просто, щоб був Plissoft меншого розміру.
vsx, Kitten911 та Meo Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Боюсь, что если яки мягкий, то разорок не устроит совсем, мне разорок показался ещё мягче чем яки, в итоге я вообще отказался полностью от синты и перешёл на натуральные помазки, ощущения куда лучше чем от синтетики.
Игорь, ты ж вроде в скатле пену взбиваешь? Какая разница чем взбивать в чаше? Одно дело на лице, тут я про натуралов соглашусь, самому барсучок сильвертип зашел очень, но вот в чаше, как по мне вообще пофик чем взбивать и каким помазком, любая синта сделает пену какую ты хочешь.
vicbro, Yura_ та Meo Поставили вподобайку
vsx Бувалий
Повідомлень : 135 Репутація : 3 Дата реєстрації : 28.02.2021 Вік : 37 Звідки : Київ
Мій Timberwolf має 24 мм. І він мені здається середнім по щільності набивки - не надто щільний, але й не порожній.
Сама ж фібра досить пружна. Її важко назвати м'якою, але й жорсткою теж не назвеш.
От по сукупності цих факторів я і вважаю Timberwolf одним з найзбалансованіших вузлів серед Yaqi.
Щоправда, останнім часом помітив, що він почав злегка поколювати. І я не розумію, чи це просто відчуття на фоні інших моїх хороших синтетик, чи я таки пошкодив кінчики помазка. Один час я користувався ним в чаші з грубої необробленої кераміки, тож не виключаю того, що міг пошкодити.
Фібра Plissoft у RazoRock трохи інша. Вона м'якша, ворс менш пружний, лагідніший. Але не сопля. Це хороша фібра. У мене є RazoRock Big Bruce, я ним задоволений. При нагоді ще хочу взяти просто Bruce або аналогічний вузол на 400-ій ручці. Просто, щоб був Plissoft меншого розміру.
Значит у нас разные помазки. Не представляю чтобы мой начал покалывать, особенно с пеной. У меня такой
Вообще мой первый помазок был от омеги, с красной такой ручкой небольшой. Но там узел был как щетка, он кололся и пену плохо взбивал. Ужасная синтетика.
Wolfskin Поставив вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Игорь, ты ж вроде в скатле пену взбиваешь? Какая разница чем взбивать в чаше? Одно дело на лице, тут я про натуралов соглашусь, самому барсучок сильвертип зашел очень, но вот в чаше, как по мне вообще пофик чем взбивать и каким помазком, любая синта сделает пену какую ты хочешь.
Ну как сказать, в скаттле я-то взбиваю пену, но потом я же её наношу тем же помазком на лицо... Мне не нравится ощущение синтетической упругости /хребта синтетики, не нравится то, что синтетика в сравнении с натуралами очень быстро остывает и как по мне на лице натуралы ощущение дают приятнее чем даже самая крутая синтетика.... Но у каждого свое мнение, для меня лично вопрос с синтетикой закрыт навсегда.
mad_fish Поставив вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
У меня всего две синтетики: очень бюджетный и маленький помазок от Омеги и помазок от Яки (название типа Фамилия Саграда или в этом духе), тоже очень бюджетный. Омеговский вообще не нравится, Яки - вполне приличная синтетика для своего ценника. Но в целом, синтетика не моё. Нет у неё хорошего массажного эффекта (возможно, существует такая, которая идеально имитирует кабана. Но, полагаю, вопрос цены будет не маленький. А мой ценовой предел в помазках - 600/700 грн.) Поэтому на двух этих помазках вопрос с синтетикой я для себя закрыл.
Ruslan, Kitten911 та all75 Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Ворс той самий. Але видно, що трохи різне співвідношення Loft/Knot. Можливо тому вони дають трохи різне відчуття. А можливо і ні - просто ми по-різному це сприймаємо і описуємо :-)
Я цей помазок свого часу ганяв у хвіст і в гриву, майже 250 використань за останні п’ять років і ще бозна скільки до того, поки я не почав вести облік. Він ніколи не здавався мені колючим. Навпаки - м’якеньким, приємним. З часом в мене почали з’являтися інші синтетики, і Тімбервульфа я закинув. Та коли недавно взяв його знову вигуляти, звернув увагу на це поколювання. Був шокований! Як вже казав, грішу на те, що пошкодив його в керамічній необробленій чаші. Або ж мала своїми пустотливими рученятами трохи попідстригала кінчики :-)))
Трохи згодом, ближче до літа, ще спробую його поганяти. Якщо поколювання буде відчуватися, буду думати за reknot, бо дуже вже мені подобається ручка, її шкода було б викинути.
Big Bruce дійсно пружинить менше. Але ж там і лофт чималий, фібра розтікається під тиском дуже добре. Можливо Plissoft у версії 24 мм буде пружнішим.
Та якщо дійсно шукаєш пружну синтетику, подивись у бік Alexander Simpson Traffalgar або Omega Roma. Вони більш пружні, та кінчики майже такі самі ніжні, як і в Тімбервульфа.
Як варіант ще може бути Omega EVO, але там цінник трохи тойво. Але є альтернатива - вузол N3C від Boti. Подейкують, що саме цим вузлом споряджаються EVO. По відгукам вони дуже схожі.
Wolfskin, stanislav-q, vsx та Meo Поставили вподобайку
vsx Бувалий
Повідомлень : 135 Репутація : 3 Дата реєстрації : 28.02.2021 Вік : 37 Звідки : Київ
Да, ручка топовая, выкидывать жалко. Спасибо за рекомендации, буду пробовать со временем. И не синтетику пощупаю тоже.
Якщо цікаво, маю Big Bruce, Omega Roma Colosseo і Sfumato з вузлом Boti N3C. Київ - місто маленьке. Тож можемо зустрітися - я все розкажу, покажу, дам попробувати :-)