Сьогоднішнє гоління. Бритва Ліф Лезо Фізер Мило Арко Лосьйон Флойд Помазок Борсук З цим лезом бритва, по відчуттям, наче залишає по собі подерту шкіру. Коцок та ніків немає, але є відчуття подертості навіть після чудодійного Флойду. За два проходи поголився в відмінний дфс. Бритва достойна уваги. Є думка, що естетично вона не гарна, але це дуже субʼєктивна думка.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Замітив, що крема/мила з ефектом прохолоди мені дуже заходять...особливо в літку
Wolfskin, _yk_, ARTURIUS, andreyv1979, Kitten911, Nils, Yura_ і Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Кінг - топова бритва. Голить на рівні іменитих Татара та інших бритв на кожен день! А головна перевага - ціна копійчана Не розумію людей які витрачають купу грошей в пошуках бритв на кожен день, коли такий скарб можна придбати майже на кожному кроці
Кінг - топова бритва. Голить на рівні іменитих Татара та інших бритв на кожен день! А головна перевага - ціна копійчана Не розумію людей які витрачають купу грошей в пошуках бритв на кожен день, коли такий скарб можна придбати майже на кожному кроці
Ей не хватает агрессивности и в этом ее проблема,была бы она немного агрессивнее на балл,то ей бы цены не было.Она мягкая и даже с физером надо сильно постараться для BBS.Все ее хвалят,но мало кто ей пользуется.Я сам начинал с нее и долго это была единственная бритва,но попробовав другие бритвы я понял,что можно получить намного лучший результат с большим комфортом и кинг занял место на полке.Когда я выбираю бритву,почему то рука к нему не тянется...
Wolfskin, Kitten911 та blind_d Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Ей не хватает агрессивности и в этом ее проблема,была бы она немного агрессивнее на балл,то ей бы цены не было.Она мягкая и даже с физером надо сильно постараться для BBS.Все ее хвалят,но мало кто ей пользуется.Я сам начинал с нее и долго это была единственная бритва,но попробовав другие бритвы я понял,что можно получить намного лучший результат с большим комфортом и кинг занял место на полке.Когда я выбираю бритву,почему то рука к нему не тянется...
Для гоління на кожен день може цілком вистачити Але, агресивності\ефективності може додати шимінг
Wolfskin, ARTURIUS та all75 Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Золоті слова! Усе познається в поріанянні! Відносно того ж Мак3 - Кінг буде мати перевагу. Відносно інших бритв - не думаю! Вчора поголився Кінгом з його фірмовим лезом, а сьогодні уже щетина колюча і неприємна да така, що голити її буде проблематично (вже на власному досвіді тестував кожнодневне гоління), тому приходиться терпіти поки трохі не відросте щетина. З Які Меркурі такого нема і на 2й день щетина ледве проясняється) Тому і замовив собі Джаггера, бо кажуть що він якраз агресегівший на той "децл", котрого так не вистачає Кінгу!
Polosatiy Поставив вподобайку
blind_d Бувалий
Мне очень нравится ручка Кинга. Её я использую в связке с головой R41, c нижними плитами от Фатип Пикколо (верхняя при этом от Кинга, но приходится использовать силиконовое кольцо).
all75 та Polosatiy Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Мне очень нравится ручка Кинга. Её я использую в связке с головой R41, c нижними плитами от Фатип Пикколо (верхняя при этом от Кинга, но приходится использовать силиконовое кольцо).
Мне ручка тоже нравится,имею 2.Она ко многим головам подходит,с катаной отлично сочетается,а вторая в походном наборе живет.
Wolfskin Поставив вподобайку
Polosatiy Бувалий
Замовте собі на Алі за 7-8$ голову Yaqi Mercury і гадаю відразу відчуєте різницю між Кінгом і усі питання відпадуть)))
Ну не за 8,а за 4.Учитесь пользоваться Али и вместо одной головы,будете покупать 2,тем более оно не требует никаких усилий,зайти раз в день и собрать монеты,10 секунд времени.
blind_d Поставив вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Ну не за 8,а за 4.Учитесь пользоваться Али и вместо одной головы,будете покупать 2,тем более оно не требует никаких усилий,зайти раз в день и собрать монеты,10 секунд времени.
А так можно было? Научите нас, пожалуйста. Возможно в отдельной теме. Мне как раз 4 доллара не хватает. Я бы за 4 бакса тоже купил бы
all75, Stormfild та blind_d Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
А так можно было? Научите нас, пожалуйста. Возможно в отдельной теме. Мне как раз 4 доллара не хватает. Я бы за 4 бакса тоже купил бы
Это очень обьемная тема,я не готов пока к такому.Что бы грамотно ее сделать надо много времени,а сейчас его нет.В двух словах,это поставить мобильное приложение,там есть раздел монеты,их дают каждый день просто так,достаточно нажать кнопку получить,дают от 70 и выше,70 монет,это 0.70 доллара,а потом когда подкопите,а это пара дней-неделя,в разделе где эти самые монеты покупаете,что вам надо,монетами можно оплатить обычно до 30-40 процентов товара.По итогу голова за 300 гр получается 180-210 обычно+плюс часто дают купоны,а если еще и распродажа...
egoist, ARTURIUS, Yura_, Stormfild та blind_d Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Після цих слів також з'явилась підозра, що тут тролінгом пахне + в якомусь повідомленні типу "порядь новачку голову від Які, бо в мене якраз на рахунку ~548грн є"...я ще так здивувався тому, що у чела репутація на форумі солідна, а тут такі питання задає))) тепер стало все очевидним!)
trimmer та Kitten911 Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Після цих слів також з'явилась підозра, що тут тролінгом пахне + в якомусь повідомленні типу "порядь новачку голову від Які, бо в мене якраз на рахунку ~548грн є"...я ще так здивувався тому, що у чела репутація на форумі солідна, а тут такі питання задає))) тепер стало все очевидним!)
Ну если это тролинг,то это не очень красиво,сидел бы я сейчас 4 часа оформлял тему,думая что она реально нужна человеку,а потом бы оказалось,что кто то потролил,после этого желание что то обозревать,создавать или помогать пропало бы надолго,если не навсегда.
trimmer, Kitten911 та blind_d Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Ну, тоді ось в тебе бачу скоро День народження буде у травні, так? Організую складчину, щоб назбирати ці 4 бакса і можна буде замовляти))
Ооо, а це вже нормальний діалог. ;) Почитав я відгуки на Алі за Які Меркурі. Хтось пише що агресивна, хтось каже що мʼяка Але, ціна трохи більше 300 грн.
blind_d Поставив вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Ооо, а це вже нормальний діалог. ;) Почитав я відгуки на Алі за Які Меркурі. Хтось пише що агресивна, хтось каже що мʼяка Але, ціна трохи більше 300 грн.
Блін, якщо це не тролінг, то не знаю.... Голова ця Які Меркурі реально МЕГА крута!!! Кінн відпочиває просто) Я би навіть і не замовляв собі того Джаггера і далі голився би Меркурі, але хочу якусь норм ручку до цієї голови + ще з самого початку мріяв про р89 і подумавши, вирішив купити Джаггера) Думаю що він мені зайде, а ні - то продам і далі буду юзати Які Меркурі) Вона м'яка і в той же час мегаефективна!
egoist Поставив вподобайку
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Ну если это тролинг,то это не очень красиво,сидел бы я сейчас 4 часа оформлял тему,думая что она реально нужна человеку,а потом бы оказалось,что кто то потролил,после этого желание что то обозревать,создавать или помогать пропало бы надолго,если не навсегда.
Это не тролинг, это у Игоря чувство юмора такое, своеобразное, не всем понятное.
Останній раз редагувалося: trimmer (Нд 28 Квіт 2024 - 21:47), всього регувалося 1 раз(-и)
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Блін, якщо це не тролінг, то не знаю.... Голова ця Які Меркурі реально МЕГА крута!!! Кінн відпочиває просто) Я би навіть і не замовляв собі того Джаггера і далі голився би Меркурі, але хочу якусь норм ручку до цієї голови + ще з самого початку мріяв про р89 і подумавши, вирішив купити Джаггера) Думаю що він мені зайде, а ні - то продам і далі буду юзати Які Меркурі) Вона м'яка і в той же час мегаефективна!
Доводилось пробувати 89, тільки від Мюле , по факту голови однакові. Мені сподобалась бритва