При першому проході лезо в р41 підтягувало щетину, було навіть трохи дискомфортно. Гостроти для цієї бритви у леза все ж не достатньо. Другий і третій проходи пройшли на ура. Комфорт та мʼякість на вищому рівні. Р41 для мене краща бритва зі сплаву серед ефективних бритв. Голить тендітно, комфортно, мʼяко без подразнень та ніків. Бритвою дуже задоволений.)
Бритва Above The Tie X1 Single Edge Slant Лезо Feather Professional Помазок Sfumato Silvertip Bulb 26 mm Мило D.R. Harris Arlington [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Andrewt, 2046, Віталіk, _yk_, ARTURIUS, Ігор Стетхем, Kitten911 і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Друга спроба використати лезо Дорко Ред в р41 закінчилась по середині першого проходу. Лезо добряче в бритві підсіло й гоління не пішло. Але відмінно відпрацювало всі три підходи в Блекленд Дарт. Відчуття, що лезо в цій звʼязці ще раз спрацює в третьому голінні. Дивно, але здається р41 добряче садить леза.)
Також це помітив. В 41-й мої улюблені Gillette Platinum витягували 2 гоління, а в German 37 Slant уже 5-те. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Думаю зроблю експеримент на скільки їх стане)
WetShaver, stanislav-q, ARTURIUS, Batman та Meo Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Бритва Aluminum Slant by Timeless Razor Лезо PERMA-SHARP Помазок Muhle STF XL Мило 345 Soap Co. Rocky Mountain Tree Line [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Лезо PERMA-SHARP дуже подобається своїм комфортом, досить гостре та водночас лагідне
fill, Романюк, Wolfskin, 2046, Віталіk, _yk_, ARTURIUS і Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Якщо використовувати переломне лезо, а не розрізане навпіл то тримається добе (пробував і під краном і в ємності з водою промивати, тримається добре). Єдиний нюанс мого екземпляру - трохи опущена одна сторона леза (важко зрозуміти з чим то пов'язано. Ніби як окремо всі деталі роздивлявся то ніби все рівно, а як зібрав все до купи то з однієї сторони лезо більше опушенне). І другий момент рухома голівка тугенько ходить ( в основному гоління майже все проходить під кутом 25 градусів, а рухома частина спрацьовує наче тільки тоді коли давиш на станок. Виголитися в ббс данними станком не зміг. Використовуаав леза Shark Super Chrome та BIC жовті (станок доволі м'який.
Kitten911 Поставив вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 166 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
"Для правильного закріплення рекомендується використовувати цілі універсальні леза, розламані навпіл; це створює в зоні розриву невелику кривизну кінців, яка, спираючись на основу головки бритви, створює дуже легкий тиск під час введення рухомої головки, бажаний і незамінний ефект пружини для точного затягування та правильне розташування леза бритви." - це гугло переклад із оф. сайту для моделі R48, думаю це стосується і вашої моделі.
Nils Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Гоління після якого не пече лосьйон.) Якість - помірний дфс за три проходи. Комфортно, безпечно, приємно. При першому проході лезо трошки тягнуло щетину, другий і третій проходи просто чудові. Цікаво на скільки голінь хватить цього леза в бритві..
Гоління після якого не пече лосьйон.) Якість - помірний дфс за три проходи. Комфортно, безпечно, приємно. При першому проході лезо трошки тягнуло щетину, другий і третій проходи просто чудові. Цікаво на скільки голінь хватить цього леза в бритві..
Рекомендую в этот станок лезвие Feather
Wolfskin, ARTURIUS та Kitten911 Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
Так, мені з лезом Фізер теж подобається ця бритва. Вирішив прогнати лезо Дорко в різних бритвах для його кращого розуміння. В цілому, як веде себе лезо, мені подобається.)
WetShaver, Nils та Meo Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница